tiistai 17. maaliskuuta 2015

Ryppyiset lakanat

ja ne painit

Juu, täällä ei mankeloida lakanoita eikä silitetä myöskään. Itsekritiikkiäkään ei juuri ole kun näin ryppyisiä lakanoita esittelen, tai eihän niitä edes huomaa, eihän? Jokaisessa kuvassa on nimittäin kaksi kissaa ja kunnon vääntöä. 

That is all folks. 
Eikä kuvatkaan ole teräviä, muttei siitäkään voi välittää, sillä meillä kaikilla oli kyllä ratkiriemukasta lakananvaihdossa. 

PS. Juu, ja painien jälkeen lakanoissa oli myös muutama kissankarva ja hiekkaakin oli ilmestynyt. Oli kotoisaa mennä illalla nukkumaan. 


50 kommenttia:

 1. ..hauskaa näytti olevan...ja sopuisaakin väännön jälkeen..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kova vääntökin tapahtuu sulassa sovussa :) Vaikka silloin kovin tosissaan ollaankin.

   Poista
 2. Kyllä lakananvaihto on kotitöiden eliittiä. Aika kauan siinä menee kissatalouksissa, mutta hauskaa on!

  Monenlaiselle mutkalle sitä kissa taipuu kun väännöt alkaa!

  VastaaPoista
 3. Ihanat painijat! <3

  Lakananvaihto taitaa olla kissoille mieluista puuhaa. ;)

  Mäkään en silitä lakanoita enkä tyynyliinoja, ja usein lakananvaihto keskeytyy, kun kissa syöksyy vuodevaatteiden sekaan. ;) Sängystä löytyy hiekkaa ja kissankarvoja. ;)

  VastaaPoista
 4. Tutut jutut. Lakanat ryppyssä ja kissankarvoja täynnä. Hiekalta olemme toistaiseksi säästyneet.

  Aurinkoista tiistaita meidän porukalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä joku muru teillekin sitten vielä sänkyyn päätyy.... Tai vaihtoehtoisesti pellettejä :)

   Poista
 5. Teillä on tuo painin painoluokkaero vähän samoin kuin meillä, mutta ei se onneksi haittaa, kun hyvässä hengessä painitaan. Meillä kyllä Lenni joskus joutuu kiljumaan, kun Tommi ottaa isompana vähän liian tosissaan. Mitään sen suurempaa (kuin irronneita karvatuppoja) ei kuitenkaan ikinä ole tullut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alussa Namukin kiljui, enää ei. Rajat ovat ehkä löytyneet?

   Poista
 6. Mitä sitä silittämään/ mankeloimaan, huvin nukuttaa ja saa peuhattua silti.

  VastaaPoista
 7. Älä huoli, ei meilläkään silitetä tai manklata :)

  Aikamoiset painit ja lopuksi niin viattomia: Ai, me vai?

  VastaaPoista
 8. Miäletön painimatsi! Just tommosta pitää ollakin elämän eli hauskaa. Meijän ihmisillä on ihan samanlaisesti ruttusia lakanoita, äippä totee, että kelpaa meille ja vieraat voi tuoda omat lakanat, jos sileitä haluaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä harvemmin on yövieraita, mutta jos tulisi, niin tuon neuvon laitamme sitä varten visusti talteen.

   Poista
 9. Sama se on ihmisillä: rypyistä viis kunhan on mukavaa :) Hurjat zempalot, pois alta kun tosi mylläys on menossa. Punanuttu on piänempi muttei toiseksi jää Sulolle molskilla. En arvannut rypyiksi, luulin hianoksi materiaaliksi, joteskin nätit. Suurmöyhyt ja silirapsut villikoille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohan on aivan totta! Ei rypyt haittaa. Leikitään, että on hienoa materiaalia. Eikä kerrota kenellekään, että on vaan ryppyjä.

   Poista
 10. Kissankarvat lakanoissa kuuluu asiaan, mutta hiekka on huonompi homma! :D Meillä valitaan nykyään harmaita lakanoita, niin karvoja ei edes huomaa, kun on mustia kissoja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmaa on hyvä väri! Minun pitäisi hankkia aika kirjavia, mutta kun en oikein osaa sellaisissa nukkua. Tai ehkä vaan kuvittelen. Kiitos myös viimeisestä! Kuviin palaan kun on enemmän aikaa olla koneella!

   Poista
 11. Silittääkö joku lakanoita? Siinähän on ihan hirveä homma, etenkin kun ne on kuitenkin heti ekan yön jälkeen ryppyset. Teillä ei tarvisi odottaa edes yöhön. :)

  VastaaPoista
 12. Kukapa sitä molskia alkaisi silittämään ja eikös ryppyiset lakanat ovat nyt muotia. Nautinnollisen näköistä kaveripainia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin voin väittää, että trendien allonharjalla täällä! Myös karvaiset lakanat ovat IN.

   Poista
 13. Jossain vaiheessa olit huolissasi, miten Namu pärjää kun Sulo on niin iso. Hyvin näköjään pärjää! Pienemmän ketteryydestä on hyötyä ;-) Sulo tuntee varmaan olevansa hidas köntys, kun on tuollainen pieni punainen salama kaverina?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin olin aluksi, en enää :) Välillä mietin vaan että vääntäkään nyt kunnolla sitä painia, että jaksatte nukkua vaikka aamukuuteen.

   Poista
 14. Mankeli. Se on aivan turha kapine. Ainakin kissakodeissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään ole sellaiseen koskaan nähnyt tarvetta sijoittaa. Sillä rahalla saisi varmasti vaikka kuinka hienon kiipeilypuun kissoille!

   Poista
 15. Minäkin luulin, että lakanasi ovat jotain hienoa, ohutta silkkikreppiä, joitten kuuluu olla juuri tuollaisia. Minä kyllä mankeloin lakanat ja silitän tyynyliinat, ei sekään kissoja haittaa. Samalla tavalla lakananvaihto meilläkin kutsuu kissat paikalle möyrimään ja painimaankin. Noin hauskaa ja lujaotteista painiskelua ei meillä kyllä nykyään juuri näe, meidän rouvat ovat sen verran hillittyjä. Pus pus painikavereille Namulle ja Sulolle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sileisiin lakanoihin on varmasti mukava mennä nukkumaan! Minäkin pääsen joskus kokemaan moista ihmettä kun vierailen Porvoossa vanhemmillani.

   Poista
 16. Mikäs sen mukavampaa kuin pikku painia lakanoissa aamutuimaan <3

  VastaaPoista
 17. No joskus olen mankeloinut kun olen vaivautunut pyykkitupaan asti, mutta siitä taitaa olla toista vuotta jo...
  Kissankarvasta tulee sellaista kivaa, pientä nyppyä lakanoihin kun sen päällä nukkuu ;) Joskus ihmettelin, että mitä ihmeen roskaa se on. Niin ja hiekkaa sängyssä - totta kai!
  Namu pärjää hienosti, vaikka näyttää välillä ihan hukkuvan Sulon alle, hih.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä saa tosiaan katsoa onko se Namu mukana painikisoissa lainkaan, mutta kyllä sieltä jostain aina pieni pilkahdus punaistakin näkyy.

   Poista
 18. Hih, kiva huomata, ettei monessa muussakaan taloudessa vaivauduta silittämään tai mankeloimaan. :D Näin siis meilläkin.

  Ihanan tasaväkistä painia. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paini on kumman tasaväkistä. Luulen, ettei Sulo ole ihan tosissaan. Ei kuitenkaan kerrota Namulle.

   Poista
 19. Niin tuttua :).
  P.s. Ei meilläkän mankeloida tai silitetä ja vuodenajasta riippuen sängyssä on enemmän tai vähemmän hiekkaa sun muuta roskaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitkään turkkiin saattaakin tarttua vaikka mitä!

   Poista
 20. Täälläkin nostaa kätensä yksi epäsilittäjä! (Paitsi kissoja silitän kovasti...) Eipä paljon silmät ruttuja jää katselemaan, kun lakanoissa peuhaa ihania katteja! :)

  VastaaPoista
 21. Juu vääntöä näyttää olevan, mutta jotenkin tuo viimeinen kuva on paras. Sulon ilme kertoo, että ei me olla mitään tehty, eipä juuri mitään ja Namu se siinä vieressä säestää.

  VastaaPoista
 22. Sulo osaa tuon "filmaamisen" jalon taidon, ja katsoo kivasti silmiin :)

  VastaaPoista
 23. Mä joskus nuorempana aina silitin lakanat öisin kun en saanut nukuttua, mutta sitten jossain vaiheessa tajusin, että ihan turhaa sellanen puuha - ryppyyn ne menee kuitenkin siinä kun yrittää sitä unipeikkoa ottaa kiinni...
  Ihanat painijat sulla on siellä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeassa olet, ryppyyn menevät tavalla tai toisella :)

   Poista
 24. Sitä rypyt antaa hyvät kitkat paineille, silittäminen olisi melkein rikos kissoja kohtaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, tottakai nyt tämän tiesin :D Siis tää on just se syy miksen silitä ;)

   Poista

Kur! Kiitos kommentistasi.