perjantai 10. heinäkuuta 2015

Uniaika

ja virkeä perheenjäsen

Ymmärrätkö?

Minä haluan tuonne! 

Siis vaatekaappiin. 

Siis ymmärrätkö?

Nyt HETI!

Mamma, kunka Sulo jaksaa aina?

Nukutaan me vaan mamma. 

Ja nukuttiinhan me, heti kun olin päästänyt Sulon vaatekaappiin. 

23 kommenttia:

 1. Joissain asioissa siis vaan pitää antaa periksi kissalle :) meilläkin herra käy unosilla vaatekaapissani, isännän kaappiin yrittää livahtaa, mutta tietää, että sieltä tulee lähtö....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulo ei juuri kaapissa nuku, haluaa vain tarkastaa tilanteen :)

   Poista
 2. Herttinen tuota Suloa! Ja mamma päästi vaatekaappiin :) Lopulta Namsku ja Mamma vaipuivat unten maille. Ja kaapista kuului vieno kuorsaus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen verran oli napakkaa komentoa, että pakko oli päästää. Ei Sulo sinne nukkumaan jäänyt, tarkasti vain tilanteen.

   Poista
 3. Kaapit ja komerot, ovet auki kissolle! Niin tahtovat kaikki kissat ja Sulo. Ja myös suljetut ovet suljettuihin huoneisiin. Namu vain sattuu olemaan unittelutuulella. Ihania nassukuvia Namukasta.

  VastaaPoista
 4. kun aikoinaan asennutin liukuovet vaatekaappien eteen, Sissi heti esittelyssä siirsi painavan oven syrjään pikku tassullaan mennäkseen kaappiin. Sissin löytää usein kaapista eli yhdessä sen monista lempipaikoista - joskus on pyyheliinapino työnnetty alas hyllyltä pois tieltä niin että pyyhkeet tukkivat oven, toisinaan Sissi nukkuu talvikenkien päällä erään kaapin pimeimmässä sopukassa. Mikkiä ei niinkään kaapit kiinnosta, paitsi keittiön eräs yläkaappi, jossa on välillä namia.
  Ihania kuvia taas Sulosta ja Namusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sissillä on tassutyöskentely hallussa! Ymmärsi heti liukuovien tuoman mahdollisuuden. Tytöt ovat niin omatoimisia ja pojat vaativat vähän palvelua.

   Poista
 5. Cocokin haluaa aina kaappeihin, kun ruffe taas tykkää nukkua :--) Laitoin sulle muuten spostia ens viikon lauantaista!

  VastaaPoista
 6. Toisinaan pääsee vähemmällä, kun tekee niinkuin kissa käskee :D Vähän voi vaatteet karvastua, mutta mitäpä tuosta. Teippiharjat on keksitty.

  VastaaPoista
 7. Mä mielenkiinnolla odotan sitä uutista kun Sulo tulee kaapista :D

  VastaaPoista
 8. Täällä ois yks karvanaama kun vois ottaa Sulosta oppia - raapis mieluummin vaatekaappia kuin ihmisen jalkoja jos on yöllä tylsää...

  VastaaPoista
 9. Kun Sulo tulee ulos kaapista :D Hyvä Pepi.
  Papun on myös PÄÄSTÄVÄ papan vaatekaappiin ja senpäiväinen siivous alkaa..vaatteet vaan lentelee hyllystä alas. Yhdeltä hyllyltä on alastulopalvelukin, ipanat pitää pelastaa laatikkoon ylimmältä hyllyltä...pappan pelatuslpalvelu toimii.
  Namu se on lungi tyttö♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Papu siis pitää huolta siitä, että vaatekaappi on hyvässä järjestyksessä. Ja pakko ollakin, jos niitä vaatteita saa sinne yhtämittaa viikkailla.

   Poista
 10. Kaappi on kissan paras unipaikka :)
  Me ollaan muuten saatu kans oma blogi! Mami ei tosin lupaa päivittää kauheen usein, mutta ainakin se on nyt päässyt alkuun: www.miukumaa.blogspot.fi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva! Tervetuloa blogistaniaan bloggareiden joukkoon :) Kävinkin liittymässä ja laitoin Naukulan lukulistalle.

   Poista
 11. Niin....aukihan se on saatava, jos Sulo kerran tahtoo ;D

  VastaaPoista
 12. Hyvä että joku on hereillä. :D Namulla on tosi suloinen pinkki nenu ♥

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.