keskiviikko 26. elokuuta 2015

Namun tarkastama

Sulon hyväksymä

Ilona ja Zetor on saateltu kotiin ja Zetor on jo kertonut viimeisen päivän tapahtumista. 

Kukkuu!
Kun hoitolapset oli viety kotiin, työhuone siivottu ja puunattu, siirtyi osa sängystä työhuoneeseen, vanha purettiin ja huomenna tulee remonttimiehiä purkamaan lattiaa jo ennen kello yhdeksää. Kuivatus suoritetaan levyillä (?), eikä niiden pitäisi pitää ääntä juuri lainkaan. 

Mun sänky!
Se on menny rikki! 

Sulon tarkastama tilapäinen sänky.

Sopii mulle.
Hyväksyin.
Nyt lepuutan. 
Ai mistäkö tietää, että Sulo on tarkastanut uuden nukkumapaikan? No siitä, että sinne on viety tyynyjen alapuolelle paperitollo. 

Ja jos joku haluaa hakea tuon huonosti mustaksi maalatun sängynkehikon itselleen, niin tervetuloa vaan. Voi esittää mahdollisen kiinnostuksensa sähköpostitse Naukulan osoitteeseen. Tuo on hyvä sänky ja sen ainoa vika on, että on tuohon huoneeseen liian suuri. Siihen menee 2 x 80 cm patjat. Kauaa en sitä nurkissä säilyttele, joten jos tarvitset sängyn kehikkoa, älä aikaile, äläkä ujostele. 

18 kommenttia:

 1. Onko uusi Rooibos-pussi vai joku muu paperitollo?

  VastaaPoista
 2. Huh-huh. No onneksi ei ainakaan kovaa meteliä tule. Sulolla ja Namulla on tiedossa paljon tarkastamista ja valvomista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, ja yksi tietty punanuttu on erityisen kunnostautunut.

   Poista
 3. Mutta missä te nyt nukutte/nukuitte?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lattialla patjan päällä, Sulolla on toki oma sänkynsä, mutta senkin paikka on nyt muuttunut.

   Poista
 4. Ehheh, paperitollo! Onneksi Sulo osaa naurattaa Mammaa tiukallakin hetkellä. Mammalla ei muuten takuulla ole hymy kovin herkässä.
  Vaan se on hyvä uutinen, että operaatio tulee olemaan hiljainen, tai ei ainakaan mahdollisimman kovaääninen!
  Voi, tuo on tosi kivan näköinen sänky. Hitsi, tekisi mieli, mutta mihin sen änkeäisin. Ai niin, olen joskus suunnitellut vierassänkyä vanhemman talon vintille... missä ei vielä ole lattiaa... ööh. Toivottavasti joku oikeasti sänkyä tarvitseva ilmoittautuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä ole vielä kukaan ilmaissut kiinnostustaan sänkyä kohtaan. Harmittaa kyllä luopua, mutta se on huoneeseen liian iso ja vaihtoa on nyt mietitty 10 vuotta ;)

   Poista
 5. Teillä seikkailut jatkuu. Ensin oli vieraita, sit Namu sai poikaystävän ja nyt on huonekalut sekaisin. No, onneksi kohta varmaan rauhoittuu. Kenties pääsette mamman töihinkin käymään taas?
  Ei täälläkään oo tarvetta sängylle, kun toi omakin on liian iso.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh! Toivottavasti ei sentään töihin jouduta enää kissojen kanssa.

   Poista
 6. Meillä vesivahinkoa kuivattiin kahdella "infrapunalevyllä" ja se oli hiljaista hommaa, tosin aamuin ja illoin se oli ohjelmoitu hurisemaan muutaman tunnin.
  Tsemppiä teille, koeta kestää ja sitten kun kaikki on taas kunnossa se tuntuu tosi helpottavalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei. Ilmeisesti samanlaisista levyistä sitten on täälläkin puhuttu.

   Poista
 7. No ei käy elämä pitkästyttäväksi kun leiriydyitte työhuoneeseen :) Kivasti mamma nukkuu lattialla Namu kainalossa ja Sulo valvoo ja turvaa pienestä punaisesta sängystä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei pitkästytä ei. Mutta mamman hermot ovat kyllä koetuksella.

   Poista
 8. Voi sentään! Sänkykin rikottu, ja seuraavaksi rikotaan koko huone! Hyvä kuitenkin, että sijaisvuode on tarkastettu ja hyväksytty. Suorastaan on annettu sille Virallinen Leima, kun kerran paperitollo vietiin ;)

  VastaaPoista
 9. Ihana ilmaisutapa hyväksymiselle ♥ On siellä varmasti nyt monella tapaa jännät olot! Kävikö kisut nuuskimassa tarkkaan Ilonan ja Zetorin jättämät tuoksut?

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.