keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Kirje joulupukille

Rakas joulupukki, 

Täällä kirjoittaa Naukulan Sulo ja mulla olis yksi toive. Tai yks ittelle ja enemmän sit muille.  


Jos joulupukki olis niin kiltti setä ja harkitsis, että mulle voisi pistää tulemaan yhden kissanpesän. Sellaisen mihin mahtuis ja sellaisen mikä ei olis varattu. Ei mulla muita toiveita olis paitsi se, että kaikilla kissoilla pitäis olla oma koti, tarpeeksi ruokaa ja hyvä palveluskunta. 

Tohon ruokajuttuun me voitais kyllä auttaa vähän itekin kun silloin kun toi meiän mamma järkkäs sen kissakahvilatapaamisen, PrimaCat lähetti osallistujille kissanruokaa maistiaisiks. Eikä meiän mamma meille niitä ylijääneitä anna vaan ne vois löytää ottajan vaikka Rekku-Rescuelta. Mamma pisti jo meiliä menemään Triolan ja Nilssonin mammalle ja sillä on kontakteja ja sydän paikallaan. Oisko tää hyvä juttu, joulupukki? Että autettais vähän. Ei niitä ruokia nyt kauheita määriä yli jäänny, mut menis varmasti tarpeeseen. 

Et joulupukki jos sä järkkäät kaiken muun, niin meiän mamma vois auttaa ihan vähän noitten ruokien kanssa. Ehkä joku muukin auttais? Ois tärkeetä kun tulee jo kylmäkin. 

Kurnuttavin terveisin, 

Kiltti kissa Sulo Naukula


30 kommenttia:

 1. Sulla on, Sulo, kissansydän paikallaan. Joo. Meijän ihmisväki auttaa aina, ne lähettää rahaa säännöllisesti, ku meiltä ei jää kissanruokaa. Sä oot hyvällä asialla liikkeellä.

  VastaaPoista
 2. Kyllä noin hyvillä teoilla luulis yhden sopivan pedin järjestyvän. Meilläkin aina tilaisuuden tullen muistetaan niitä, joilla ei sitä omaa kotia vielä ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Petikriisi on ohi. Joulupukki voi nyt käyttää kaiken tarmonsa kodittomien kissojen hyväksi.

   Poista
 3. Meidän mami vie vanhat liinavaatteet ja verhot Tesylle eläinten alustoiksi. Sit tietty kaikki ruoat mitkä ei meille kelpaa; kyllä se joskus ostaakin sinne vietäväksi ruokaa. Niin ja pullonpalautuskuitin se aina laittaa cittarissa sellaseen Tesyn lahjoituslaatikkoon.
  Nyt syksyn tullessa eläinsuojat taas pullistelevat kodittomia ressukoita. Te olette hyvällä asialla Naukulan väki ja varmaan joulupukki sen huomaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, täällä on lähtenyt liinavaatteita yms Hesylle ja sinne kirppikselle on tehty lahjoituksia myös. Olisipa täälläkin tuollainen mahdollisuus, että pullonpalautusrahat voisi pistää menemään hyväntekeväisyyteen!

   Poista
 4. Sulo, sä olet Erittäin Fiksu kissa (ja erittäin iso :) ja sulla on fiksu ja lämmin sydän. Toivottavasti Joukupukki tuo sulle nyt hyvän pesän, ja hienoo että voit auttaa ruokahommissa niitä joillei oo niin hyvin asiat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mieti vaan miltä näytti pikkuraktori kun tuossa samassa pesässä oli ;)

   Poista
 5. Hyvä idea Sulo! Minäkin voisin kertoa pukille ja toivoa uutta pesää, kun entinen on niinkuin melkein rikki. Onhan meillä muita pesiä, mutta ei tähän kohtaan makuuhuoneeseen sopivia. Tarvitsisin uuden siihen kohtaan sopivan. Toivottavasti jo tontut tuo sulle, kun jouluun on vielä aikaa. - Pepsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä pesäkriisi on ohi, toivottavasti joulupukki muistaa sinua Pepsi!

   Poista
 6. Kun noin hienosti olette siellä Naukulassa suunnittelleet laittavanne hyvän kiertämään, varmasti joulupukki kuulee myös sun toiveesi Sulo ja tuo sulle uuden pesän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on pesäkriisi ohi ja joulupukki voi nyt keskittyä vain niihin kodittomiin :)

   Poista
 7. Ainiin. Naukulassa aloitetaan hyvissä ajoin nämä jouluvalmistelut joten miksei sitä jo nyt voisi pukille kirjoittaa.

  VastaaPoista
 8. Voi Sulo! Namu ei varmaan vielä osaa lukea, kun on vienyt sun pesän! Kyllä joulupukki varmaan muistaa sua jouluna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai sitten Namu vaan protestoi kun omassa pesässä ei vielä ole omaa nimeä (kun tämä mamma hukkasi ostamansa kirjaimet...)

   Poista
 9. Kyllä luulisi pedin järjestyvän noin kilteille kissoille ja ihmisille ♥

  Kamala muuten miten pieni peti onkin! Ja Zetorille se oli niin suuri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, eikös vaan olekin aika pieni peti ja tosi pikkunen Zetor ♥ Ja aika iso mamman poika tuo Sulo!

   Poista
 10. Sulolle heti uusi peti joka on sopivan kokoinen ja vapaa ♥ Varmasti pukki arvostaa ruokalahjotuksia myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vapaita petejä näyttäisi olevan tarjolla, vaan ei tiedä miten niiden käy jos tulevat Naukulaan.

   Poista
 11. Voi Sulo kun olet kiltti! Sulla on sydän paikallaan. Varmasti pukki muistaa noin kilttiä poikaa, mutta kaikkeen ei pukkikaan pysty- nimittäin lupaamaan, että kissanpesä on aina vapaana sinua varten, siitä sinun täytynee keskustella talon kaunokaisen kanssa...<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi Sulo on nyt saanut takaisin myös pienen punaisen sänkynsä. On pienessä päässään laskenut, että toisen pitäisi olla tilanteessa kuin tilanteessa vapaana.

   Poista
 12. Hihi, Sulo-parka ♥ Toivottavasti pukki on kuulolla! :) Ja ilman muuta hyvä joulu pitää saada myös muille, eritoten niille, jotka apua eniten tarvitsevat ♥

  VastaaPoista
 13. Hyvää asiaa olet Sulo ajatellut jo hyvissä ajoin ennen joulua. Minä kävin joulupukin pajalla runsas viikko sitten ja olisin voinut viedä sinulta terveisiä jos vain olisin tiennyt tästä hyvästä ajatuksestasi.
  Namu ei siis osaa vielä lukea, harmi juttu.
  Yleensä kaikki asiat järjestyvät ja saat varmasti vielä pitää itselläsi tuon nimikkopesäsi ja vaikka Namu onkin kuningatar niin jokin raja silläkin on. Tsemppiä teille molemmille......

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi nyt on myös pieni punainen sänky mistä valita, Sulo on tyytyväinen. Vaan olisipa ollut metkaa kertoa Sulon terveisiä joulupukille :)

   Poista
 14. Mitä! Toinen pes kutistunu ja toinen varattu.

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.