lauantai 10. lokakuuta 2015

Meidän tarina

Haaste Pöpöltä ja Tiudelta Viiksikarvan varassa -blogista

Meidät on haastettu. Saimme haasteen kertoa Naukulan Kerho -blogin tarinan. Tässä se sitten tulee, tarinamme. Varmasti on kerrottu joskus aikasemminkin, mutta ei ihan lähiaikoina. 

Blogi sai alkunsa 6.1.2009, jolloin tein blogipohjan  bloggeriin ja kirjoitin ensimmäisen jutun. Kerroin heti ystävälleni ja sain ensimmäisen kommentin. Tätä en kuitenkaan laske kommentiksi, kun oli lähes itse pyydetty. 

Wilma Ilona Naukula.

Helmi Orvokki Naukula. 
Nimestä huolimatta blogi oli aluksi sekablogi, ehkä nimi oli enne? 

Ensimmäisen oikean kommentin sain 30.5.2009 Sirpalta ja Kollolta. 
Seuraava kommentti tuli Raijalta 12.6.2009. Oletkohan se sinä Raija, jolta saimme Namulle riippukeinun? 

Vuosia on vierähtänyt, juttuja on tullut kirjoitettua paljon, paljon on tullut ihania kommentteja ja ystäviä. Kissatkin ovat vaihtuneet. Aikamoisia asioita, kun ajattelee, että minä kuvittelin vain saavani itselleni uuden teknisen taidon. Olin nimittäin vuotta aikaisemmin päättänyt hankkia itselleni ainakin yhden uuden taidon vuodessa. Edellisenä vuonna opettelin virkkaamaan, mutta siihen en jäänyt koukkuun. 

Mä sulle koukun näytän, tokaisi Wilma - kuningatar. 
Nimi on tullut siitä, kun silloin alkuaikoinaina elelimme autottomana ja veljeni kuskasi meitä välillä Porvoon mummulaan. Wilma ja Helmi lauleskelivat autossa ja kerran tokaisin, että täältä tämä Naukulan Kuoro tulee ja se oli sitten siinä. 

Haastamme mukaan Triolan ja Nilssonin, Kissat Kermakupilla, Täplätytöt sekä Paulan

Mukavaa viikonloppua kaikille!


1. Haaste on avoin kaikille bloggareille (teema voi olla mikä tahansa). Saat osallistua vasta saatuasi haasteen (ja niitähän voi toki myös pyytää, jos tiedät jonkun saaneen sen). 
2. Kirjoita ja julkaise oma tarinasi blogissasi: miten blogisi sai alkunsa, kuinka se on kehittynyt ajan saatossa ja mitkä ovat olleet merkittävimpiä taitekohtia. 
3. Haasta mukaa neljä blogia kirjoittamaan oma tarinansa. Mikäli joku kieltäytyy suorilta käsin, voit haastaa jonkun toisen. 
4. Muista ilmaista tarinasi yhteydessä linkkeineen päivineen, miltä blogilta sait haasteesi ja kenet haastat mukaan. 
5. Mikäli olet Instagramissa, käy halutessasi lisäämässä jonkin kuvasi yhteyteen tagi #blogisitarina. Näin kaikki Instagramissa olevat bloggarit näkevät, kenen kaikkien blogeissa nuo tarinat ovat nähtävillä. #Blogisitarina-haasteen käynnisti: kototeko-blogi. 

35 kommenttia:

 1. Mainio kuva tuo alin, heh! Kiva lukea blogisi alkuajoista!

  VastaaPoista
 2. Oho! Helmi ja Wilma on olleet joskus noinkin riehakkaita :D Mainio kuva!

  Hyvä että tulit aloittaneeksi bloggaamisen! Ihana Naukulan perhe ja ihana blogi ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olivat ne! Siitä on kyllä jo tosi pitkä aika... Huh huh.

   Poista
 3. Koukkuja on monenlaisia! Ihana kun jäit blogikoukkuun ja ilahdutat meitä niin usein!

  VastaaPoista
 4. Blogiasi on mukava lukea! <3 Ja Naukulassa on ollut/on kivoja asukkaita! :)

  VastaaPoista
 5. Helmi tuplana♡♡ Ihanuus♡
  Kiitos blogistasi..ei ilman sitä olisi tavattu :)

  VastaaPoista
 6. Ihanat kuvat tytöistä ♥
  Hitsi, mä en ollenkaan tajunnut kerjätä (eikusiis nätisti pyytää) kommentteja ystäviltä! Kirjoitin ainakin vuoden ennen kuin tuli mitään kommenttia, varmaan. Onneksi aloitit blogin pitämisen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eih. VUOSI ilman kommentteja? En kestäis.

   Poista
  2. Juu, olin aika näppärä. Mun piti pitää blogi kyllä salassa, mutta kuinkas sitten kävikään :D

   Poista
 7. Wilma ja Helmi ♥
  Teidän blogi oli niitä ensimmäisiä, joita minäkin rupesin lukemaan ja sain siitä myös potkua oman blogin aloittamiseen. Kiitos teille !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun aloitit! Ja oli mukava nähdä Salossa :)

   Poista
 8. Kävin katsomassa alkuaikoja. Miten sä jaksoit ilman kommentteja niin pitkään??! Järkeenkäymätöntä. Kiva oli nähdä vanhojen kissojen pentukuvat siellä, ja nyt nää isompien Helmin ja Wilman kuvat kans. Milloinkahan me tavattiin? Varmaan luin jo silloin, koska enhköhän mä lukenut nimeomaan tästä blogista että kasetteja olis tarjolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kun en edes ajatellut, että kukaan koskaan lukisi. Tämähän oli vaan tekninen suoritus mulle ;) Kattelin, että olit aika aikaisessa vaiheessa kommentoinut sinäkin. En löytänyt sitä videopostausta, mutta siitä on kyllä aikaa!

   Poista
 9. Kiva lueskella tarinaa blogin alkuajoilta. Onpa hyvä, että jäit bloggauskoukkuun!

  VastaaPoista
 10. Vastaukset
  1. Olet kyllä seurannut ihan alkuajoista lähtien! Saavutus :)

   Poista
 11. Naukulaan pätee siis porttiteoria: ensin vähemmillä postauksilla kunnes homma koukutti ja nyt niitä tulee paljon enemmän - ja hyvä niin ! Naukluna uutiset pitää lukea joka päivä, vaikkei ehdi edes kommenttia jättää ;)

  Otamme tässä samalla kopin haasteesta, kiitos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh heh, unohtui mainita, että tuli haaste! Hyvä kun huomasit.

   Poista
 12. Mahtava koukkukuva! :D Kiva kuulla teidän tarina, teillä on jo tosi pitkä bloggaushistoria takana! Mahtavaa, että yhä intoa näin aktiiviseen bloggailuun! :)

  VastaaPoista
 13. Nostan hattua Naukulalle! Eläköön Naukula :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pusi pusi sinne! Teitäkään en olisi tavannut jos en olisi jäänyt koukkuun bloggaamiseen ja tavannut sitä kautta Paulaa. Aattele, Sulokaan ei olisi täällä eikä Namu.

   Poista
 14. Hieno tarina ja pitkä hirstoria Naukulalla, ensi vuodenvaihteessa jo seitsemän vuotta. Nyt Sulo ja Nami omilla seikkauluillaan ja kolttosillaan jatkavat Naukulan tarinaa. Kiitos haasteesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinun tapaamisesi onkin mullistanut elämän! Olen päätynyt Pinkkitassujen sukuun ja täällä tepsuttelevat nyt Sulo ja Namu ♥

   Poista
 15. Muistelisin Sirpan ja Kollon olleen basaarinkin ekoja kommentoijia :) Varmasti ainakin olin hirveän innoissani saamistamme kommenteista (ja taidan olla edelleen)!

  Kiitos oivallisesta blogista! Naukulan kuulumisia on aina kiinnostavaa lukea, eikä suurilta tunteilta tunneskaalan eri vaiheilta voi lukijakaan välttyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihanaa, että Sirpa ja Kollo on ryhtynyt kommentoimaan :) Ihanaa, että myös te olette aloittaneet.

   Poista
 16. Ihanaa että aloitit. Nämä ensimmäiset kommentit ovat tärkeitä. Teiltä me saimme ensimmäisen kommentin:)

  VastaaPoista
 17. Ui, kiitos haasteesta! Löytyy taas jotain emännälle pohdittavaa ja kirjoitettavaa! Blogiemme kautta olemme mekin alunperin tavanneet, ja hyvä niin. Sen lisäksi meidät yhdistää parit miehet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tekee, vaan tuskinpa olisimme miehiä löytäneet ilman blogeja. Minä en ainakaan, kun mies sattuu olemaan Pinkkitassun kasvattaja :D

   Poista

Kur! Kiitos kommentistasi.