keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Mielenkiintoista ohjelmaa

vihdoinkin

Ei, ei ollut Downton Abbey (nyyh)Oli luonto-ohjelma. Ensimmäinen laatuaan, jota Namu katseli antaumuksella. Hetken. 


Valitettavasti vaan hetken ja pian halusikin jo tositoimiin ulos tarhaan. 

Pakkasennätyksiä on Naukulassa rikottu nyt joka päivä, tänään uudeksi ennätykseksi tuli - 21 C. Siellä kaikki kahdeksan tassua tarkeni olla vain minuutin, jos sitäkään. 

29 kommenttia:

 1. Mä jo hetken luulin, että Namu tajusi ettei teeveen päällä ehkä oiskaan se paras paikka vaan sen vieressä (edessä) asellen sitä. Olin väärässä ;)

  VastaaPoista
 2. Hyvä Namu! Nuo ohjelmat on just hyviä, mut eihän sitä nyt liian kauan viitsi yhteen juttuun keskittyä. Me ei kyllä tarjeta enää ollenkaan ulos (parvekkeelle), vaikka emännältä vaaditaankin ovea auki. Ihan tyhmää, kun on noin kylmä!

  VastaaPoista
 3. Oho, jopas olikin mielenkiintoinen ohjelma kertakaikkiaan! Namu tietysti sai virikkeitä siitä ja piti päästä heti katsomaan, jos vaikka Naukulassakin olisi ollut tuollaisia lintuja. Ulkotarhassa vaikka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, sepä vasta olisikin ollut tikka joka olisi avannut ulkotarhan oven salvan ja astellut sisään. Muuta reittiä sinne ei onneksi tipusilla ole!

   Poista
 4. Luonto-ohjelmat ovat mielenkiintoisia ainakin pienen hetken. Ulkona on niin kylmä ja vain hetken voi siellä pyrähtää, mutta pitää varmistaa jospa olisikin pakkanen pyllähtänyt.
  Meillä vain ollaan ihan laiskana ja valeunta nukutaan.
  Ihana Namu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika laiskoina täälläkin, heti sen jälkeen kun minut oli saatu ylös!

   Poista
 5. Opetusohjelmaa Namulle! Fiksuna tyttönä se oppi heti ja siirtyi toteuttamaan oppeja käytäntöön. Kun vaan joku tipu pyrähtäisi tarhaan...

  VastaaPoista
 6. Meillä ei tarkene edes ulkokissat ulkona :) Yksi kääntyi jo ovella takaisin, kolme kävi haistelemasa ja muutaman minuutin päästä takaisin sisälle ja laampaantaljalle makoilemaan :D

  VastaaPoista
 7. Eihän Namu siellä vaan häröile!
  Tipu-tv on parasta. Myös leopardi-tv on kiva ja mangusti-tv se vasta huippu onkin.
  t.Papu ( huomenna muuten 10 vee!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. O-la-laa! Siellä on huomenna isot juhlat! (Täällä oli blogisynttärit tänään mutta unohdettiin)

   Poista
  2. Juu ja varsinkin juhlitaan, kun poika kakkaisi kunnolla!

   Poista
  3. Voi hitsi! Nyt toivotaan hyvää syntymäpäivää ja kunnon kakkaa!

   Poista
 8. Mut hei ton tiputelkkari-telkkarin päältä voi katsella ulkoista tiputelkkaria! Onko siinä sen salaisuus?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei taida ollaa. Valitettavasti. Se taika on siinä, että niin tehdään silloin kun mamma ei tee sitä mitä Namu haluaa....

   Poista
 9. Selkeesti hyvä ohjelma töllössä. Mä oon ottanu Namusta mallia ja istuskelen telkkarin päällä välillä. Ihminen ei tykkää.
  -Punkku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho. Ehtä se nakerrus? Oot kehityskelpoinen. Tykkään. T. Namu

   Poista
 10. Meillä on ollut ikkuna ulkotarhaan kiinni kolme viimeistä päivää. Eikä kukaan ole yhtään kertaa pyytänyt sitä avaamaan! On meillä varsinaiset siperialaiset :) Takkatulen ääressä vaan köllötellään :) Mutta Namu on mahdottoman rohkea!

  VastaaPoista
 11. Namu on jo kouluiässä ja opiskelee luonnon ihmeitä :) Sunnuntaiksi lauhenee, huoh! Puolu-täti ei palele mutta emäntä ei viitti pitkiä lenkuroita tehdä vaikkei sekään palele. Pinkkitassulaiset koisii, syö, riahuu, syö ja kaikki painaa yli kilon. Jonsku jo tupsahti tiskipöydälle, tappipojat möyhää päälläni ja koko katras nukkuu kanssani. Sulolle sili ja möyhät <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä on niin ihanaa elo! Jonsku on varsin reipas prinsessa ja pojat Sipi-mamman omia mussukoita. Niin ihania kaikki! Puolu-tätille muisku ja möyhät!

   Poista
 12. Kyllä ne livelähetykset ovat kuitenkin parhaita.

  VastaaPoista
 13. Kahdenlaista lähetystä! Mutta ei ole livelähetyksen voittanutta. :) Rohkeat kisut kun uskalsivat kuitenkin edes käydä tarhassa kovista pakkasista huolimatta.

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.