maanantai 21. elokuuta 2017

Tää on vuosisadan rakkaustarina...

Namu ja Bono 💗 Bono ja Namu

Sulon ja Bonon välit ovat edelleen jännittyneet, Noomi ei ole Bonosta tietääkseenkään ja Namu on r-a-k-a-s-t-u-n-u-t. Bono asustelee pääsääntöisesti työhuoneessa ja parvekkeella, vaikka "ulkoilee" useita kertoja päivässä koko asunnossa. Minä vaihtelen nukkumapesiä Bonon huoneen ja muun asunnon välillä, jotta tuoksuista tulisi tuttuja kaikille (eli siis lähinnä Sulolle). 

Eilen Namu päätti, että nyt riittää, hän ryhtyy Bonolle tosiystäväksi ja ryntäsi kovasti maukuen Bonon huoneeseen ja suoraan suupieliä nuuhkimaan. Namu on viettänyt Bonon kanssa pitkiä aikoja ja pari näyttää viihtyvän erinomaisesti keskenään. Välillä Namu toki käy iloisesti moikkaamassa muita talon asukkaita. Noomi ja Sulo ottavat Namun vastaan kuin hyvän ystävänsä konsanaan. 


Täti hei, eikö toi hemaiseva daami tiedä, että mä oon sterkattukolli?
Mamma hei, eikö toi komistus tiedä, että mä oon sterkattu?

Vaan kyllä minä eilen hetkisen mietin pitäisikö blogin nimi kuitenkin olla Naukulan reilukerho. Sulo hyökkäsi Bonon kimppuun, Noomi välttelee, Namu söi ruuat ja minä otin esiin pölynimurin. Kaikki nämä Bono kesti kuin herrasmies. 

23 kommenttia:

 1. Nää on niin söpöt! Voi mahoton. Bono on sellainen söpöliini, tai siis yhtä söpö kuin Sulo tietysti! Ihan täti tässä sulaa tuollaisten katseiden ja kuvien edessä.
  Namun mielestä teillä saisi siis asustaa komeita kundeja enemmänkin kuin yksi. Tai ainakin tämä tyyppi saisi muuttaa teille pysyvästi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kattelin vaan, että Namu on sitte saanut uuden nenuttelu-poikaystävän.

   terveisin
   Zetor (snif)

   Poista
  2. Niin, Namu ehkä haluaisi itselleen suuren ihailijakaartin? Zetorin ilman muuta myös, mutta Zetorin pitäisi puhua rakkauden kieltä. Eikä suhutella :D

   Poista
 2. Bono ei suloinen kaveri... ymmärrän Namun tunteet..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, mikäs ihme se nyt on jos tuollainen kollimies on taloon tullut. Täällä kun ennestään on ollut vain serkkupoika Sulo.

   Poista
 3. Minäkin tässä mietiskelen, että eihän tuossa Bonossa Namulle ja Noomille mitään niin järisyttävää uutta ole. Toinen (leikattu) kolli kuten Sulokin. Sen sijaan Sulo ei ole tottunut kollikavereihin. Ei ihme, että vähän ottaa lujille. Varmaan Sulo tuntee olonsa epävarmimmaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todennäköisesti juuri niin. Sulo on tottunut vain punaisiin emonsa ja sisarustensa jälkeen ja koiriin tietty! Ja sitten omaan kotiin tulee yhtä äkkiä iso kolli.

   Poista
  2. Kokonäkökulmasta: arvioin että Sulo on suurempi? Miten on?😹

   Poista
  3. Sulo on suurempi, paitsi leveydessä. Korkeampi ja ja pidempi kroppainen. Sulo on The Body.

   Poista
 4. Voi Sulo! Jotkut asiat ottaa koville pienillä kissoilla. Ehkä Namu nyt kertoo Sulollekin, että Bono ei ole ollenkaan vaarallinen eikä uhkaava. Joskus valtakunnansovittelijaksi täytyy valita joku muu kuin ilmeisin vaihtoehto.

  Namua ymmärrän kyllä, onhan Bono varsin komea ja miellyttävän oloinen herrasmies ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Namusta siis uusi diplomaatti! Varsinkin jos tänne kolleja tulisi enemmänkin. Sulo ymmärtää nykyään vain punaisten perään.

   Poista
  2. Punaiset kastraattikollit olisivat ehkä hyväksyttävämpiä?😹

   Poista
  3. Tiedä sitä, tiedä sitä. Ehkä on joskus kokeiltava jos tulee mahdollisuus?

   Poista
 5. Bono on ihastuttava: hän on diplomaattinen, hän on herrasmies, hän hyväkäytöksinen, hän on tyylikäs, hän on hurmaava jne...Bono ja Namu tietävät, ettei kriteerit täyttäviä nenutteluystäviä voi koskaan olla liikaa!💋💋💋

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bono ja Namu ovat tämän todella oivaltaneet! Bono on ihastuttava, kertakaikkiaan.

   Poista
 6. Voi Sulo parka ku et voi olla enää kukkona tunkiolla. Vaikka Bono on komea, kuten sinäkin, niin kyllä naisesi voi molemmista komistuksista tykätä.

  VastaaPoista
 7. Namu on rakastunut ihanaan kolliin ja ryhtynyt valtakunnansovittelijaksi! Meinaa vissiin, että sillä tavalla saa Bonon viipymään piiiitkään 😀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedä noita Namun ajatuksia nyt, välillä näyttää ihan siltä, että olisi vauvat mielessä...

   Poista
 8. Namu montakos poikaystävää sulla jo on?

  VastaaPoista
 9. OHO! Namu yllätti, olisin veikannut tuohon Noomia ja hetken luinkin Namun nimen Noomiksi. :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, etkä ole ainoa! Tämä yllätti todella ja nimetkin ovat sekaantuneet useammalla kuin yhdellä :D

   Poista

Kur! Kiitos kommentistasi.