maanantai 18. kesäkuuta 2018

Kesäretki tehty

Suvilystipaikkaan

Kuten jo ehkä viitenä kesänä aikaisemminkin, kesäretki sukulaisten suvilystipaikkaan on tehty. Kävimme siis tapaamassa Sulon ja Namun mummua Ruskaa sekä Namun emoa, Noomin mummua, sekä isäntäväkeä. Mukana oli Sulon syntymäkodin Tellis sekä tietenkin myös Puolu-täti.

Kun lähdimme liikkeelle Naukulasta kävin yhdessä Puolu-tädin kanssa selittämässä pihan lapsille Puolun sukulaisuussuhdetta Suloon. Lasten silmissä oli pientä epäuskoisuutta kun selitin, että Puolu-koira on Sulo-kissani täti. Mutta minkäs teet, totta joka sana. 

Naukulan jälkeen koukkasimme matkaan vielä Sulon enon ja tädin palveluskunnan jäsenen ja sitten painoimme kaasun pohjaan ja ajoimme nopeusrajoituksia noudattaen suvilystipaikkaan. 


Rauha-blondi (creme, oikeastaan) tuntui katsovan orreltaan, että jaahas, taas tuo blondi tuli kylään. Puolu-blondi olikin herkeämättömän tarkkailun kohteena. Vaan kyllä Ruska ja Rauha hieman tuliaisillakin leikkivät, jos ei muuten niin ainakin kohteliaisuussyistä. Tuliaistarjoomukset olivat maistuneet myös. 

Kiitos ja kumarrus jälleen kerran Paulalle kutsusta ja herkullisista tarjoomuksista sekä Eijalle ja Tellikselle matkaseurasta. Puolua unohtamatta! Ensi kesänä taas, jos kutsu vaan käy. 

7 kommenttia:

 1. Vähän on Ruskalla ja Rauhalla epäuskoisia ilmeitä Puolu-tädin suhteen. Ymmärrän kyllä. Huolestuttaisi minuakin. On siinä kyllä tosiaan uskomista, että Puolu voi olla Sulon täti. Nykyaikana kaikki on mahdollista!

  Mutta on kyllä kauniita sukulaisia teillä, siitä ei ole epäilystäkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruska on tottunut koiraan syntymäkodissaan (Riku-setään), muttei ennen PUolua ollut koiraa vähään aikaan tavannut. Rauhalle koiran kohtaaminen on tullut vasta Puolun kanssa tutuksi.

   Poista
 2. Hih, Rauha ainakin näyttää ottavan rennosti. Hauskat kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rauha ihastui tuliaiseen ja irrotteli sen kanssa ja kun ei irrotellut, niin sitten vain makoili sen päällä. Ruskalla oli hieman päiväuniaika, mutta vieraiden mieliksi pelasi vähän palloa.

   Poista
 3. Näyttää oikein kivalta vierailupaikalta. Kummallisia lapsia, kun eivät ilmiselvää asiaa usko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vierailupaikka on mitä parhain! Yritin kyllä olla tosi vakuuttava, mutta jostain syystä eivät lapset minua uskoneet. Ihme ja kumma.

   Poista
 4. Näyttää just ihanan rentouttavalta paikalta! :)

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.