perjantai 26. lokakuuta 2018

Vauhtia

vauhtia, vauhtia ja vauhtia

Söpöjä kissanpentuja? Vai riehuvia ipanoita? Jos Namu-mummulta kysytään niin ihastuttavan reippaita, tulevia painikavereita. Jos Noomi-emolta kysytään, niin varsinaisia riiviöitä, riehuvia ipanoita. Ja jos Sulolta kysytään niin kiehtovia otuksia, jotka on ehkä kissanpennuiksi tunnistettu. Ehkä. Vaatii vielä tutkimuksia. 
Niin mielelläni ottaisin ihanat poseerauskuvat kustakin pennusta tulevia koteja ilahduttamaan, mutta tilanne on yleensä aikalailla kuvien kaltainen. Siis silloin kun ei nukuta. 

Mukavaa ja sopivan railakasta viikonloppua kaikille! 

Onnea kaikille Suomi-kissoille viikonlopun maailmannäyttelyyn Tampereelle! 

19 kommenttia:

 1. Pentujen kaitseminen on ilmeisesti järjestettävä kolmessa vuorossa. Namu hoitaa leikki-, paini- ja riehumisoppitunnit, Noomi huolehtii muonituksesta, pöytätavoista sekä yleisistä käytösoppitunneista ja lopulta Sulo toimii yö- ja päiväunivalvojana, jolloin pennut oletettavasti ovat vähiten pelottavia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin. Erinomaisesti kiteytetty tilanne. Paitsi, että Sulon on löydetty haistelevan pentujen etu- ja takapäätätä myös kun ovat valveilla. Salaa kuitenkin.

   Poista
 2. No justiinsa, että jos vaikka kuulitte painavan muksahduksen, niin se oli meijän äippä, joka pyärty ihastuksesta ja mätkähti lattialle. Vitsi, vitsi, mut on kyl söpösii pentui. Joo.

  VastaaPoista
 3. Mä en kestä, nuo on liian söpöjä. Voiko tuollaisia kestää livenä 🤔

  VastaaPoista
 4. Ja mikä parasta, kaikki kolme ovat oikeassa! Ovat ihastuttavan reippaita tulevia painikavereita, varsinaisia pikkuriiviöitä ja kiehtovia kissanpentuja! Pienestä kissasta on moneksi ♥

  VastaaPoista
 5. On siellä todellakin vilinää ja vilskettä..:)

  VastaaPoista
 6. Namu on niin ihana mummu ♥ Ja Sulo, kissanpennuiksi ehkä tunnistettu :-D Hienoa! Homma etenee. Vauhti etenkin!
  Voi, jos tarvitset apuria kissanpentujen paikallaan pitämiseen niin olen käytettävissä! En tosin takaa, että onnistun. Kuvissa olisi sitten kaksi kouraa ja jossain niiden sisällä pyristelevä minipinkkitassu.

  VastaaPoista
 7. Nää pentupostaukset on olleet niiiin ihania, ah. Kyllä pitäis kaikkien kissanpentujen saada näin upea lapsuus hyvässä hoidossa. Ja tuleva koti hyvin valittuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä pitäisi saada. Kissat ovat arvokkaita. Kaikki kissat.

   Poista
 8. Mä en ole ehtinyt viime viikkoina blogimaailmaa miettimäänkään mut nyt on taas pieni hengähdystauko ja ehtii taas niin herranjestas nää on kasvaneet!! En kestä tätä söpöyttä:D

  VastaaPoista
 9. Ja kaikki kolme niin oikeassa ♥

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.