keskiviikko 3. lokakuuta 2018

Maistiaisia - suomalaista kuivaruokaa kissoille

Lisätietoja www.elainruoka.com

Olin tarkkaavainen ja huomasin Naukulan Kerhon sähköpostista STT:n ilmoituksen siitä, että markkinoille on tulossa suomalaisen valmistajan kuivaruokaa kissoille. Tutustuin valmistajan sivuihin ja tuotteeseen ja olin yhteydessä valmistajan edustajaan ja kysyin mistä tuotteita löytyy. En nimittäin Oscar-merkkiin ollut aikaisemmin törmännyt. Eikä ehkä ihme, sillä Oscar-tuotteita on ollut aikaisemmin lähinnä koirille. Markettien koiranruokahyllyt ovat minulle aika outo paikka ja tunnen oloni siellä Liisaksi ihmemaassa. Valmistajalta lupasivat ystävällisesti lähettää näytepakkauksen ja paketti saapuikin Kuopiosta pikapikaa. 


Luonnollisesti sain apua jo kun paketti avattiin. Paketista löytyivät molemmat uutuustuotteet; kana-possuateria kissoille sekä kana-ateria kissoille. Tuote on saanut Suomalaisen Työn Liitolta Avainlipputuotteen tunnuksen. Kun tuotemaistiaiset pääsivät lautaselle asti, saivat molemmat omat testiannoksensa. Sinivalkoisilta lautasilta, tuotteen kotimaisuuden kunniaksi. Kana-possuateria todettiin hyväksi Naukulan testiryhmän toimesta. Tuotteita löytyy lokakuusta lähtien K- ja S-kaupoista, Hankkijalta, Terrasta ja Verkkokaupasta. Huomioitavaa on, että tuote on viljaton ja sillä on hypoallergeeninen koostumus. Se ei sisällä gluteiinia, viljoja, nautaa, soitaa tai maitotuotteita. Siinä ei myöskään ole väriaineita eikä geenimuunneltuja raaka-aineita. Vaikuttaa hyvältä, eikö? 

PS: Ilmeisesti tuotesarjaan kuuluu myös kissanherkku. Sitä lähden metsästämään kaupasta myöhemmin. 

17 kommenttia:

 1. Saman sarjan koiranherkut taitavat olla koostumukseltaan samaa kuin kissanherkut, vai koko on isompi. Koiranherkkuja olen löytänyt kaupoista, ja pätkittyinä ne käyvät kissallekin. Toista kissaani aktivoin heittelemällä pieniä namunpalasia asunnon eri puolille. Nämä herkut eivät ole rasvaisia, joten siitä ei tule sotkua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on samat aktivointihommat. Raksu tai kuivattu kananpala kerrallaan metsästetään. Tuntuvat oikein odottavan tätä hetkeä.

   Poista
 2. Tekin pääsitte maistelemaan! - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
 3. Juu se kissanherkku on hyvää, mutta en yhtään muista, mistä sen olen hankkinut tai saanut!
  Kuulostaa todella hyvältä, toivottavasti niitä on jo huomenna kaupassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy pitää silmät auki kun käy kaupassa, eikähän sitä namiakin jostain löydy.

   Poista
 4. Täytyypä pitää silmät auki markettikäynnillä. Meillä kuluu aika vähän kuivamuonaa, mutta kotimaista pitää kokeilla.

  VastaaPoista
 5. Tänään jo löytyi Talouspörssistä (aika erikoinen paikka löytää lemmikinruokia; varsinkin laadukkaita).
  Maku on ok, mutta rakenne meidän senioireille liian iso ja kova. Liotettuna meni Olgalle hyvin alas ja murennettuna Sofikin maistoi.
  Hienoa, että on suomalainen ja lisäaineeton tuote!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika kovia tosissaan ovat. Eläköön lisäaineettomuus ja suomalaisuus!

   Poista
 6. Tuohan kuulostaa oikein lupaavalta sapuskalta. Ei vaan taida meidän nurkille ihan justiin ilmestyä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin lupaava tuote. Ehkä edessä on vielä maailmanvalloituskin!

   Poista
 7. Hmm. Tuo on jo niin "free from" että melkein uskaltaisin kokeilla Ilonallekin. Paitsi ehkä mitä Sofia ja Olga sanoo, jos raksut on liian isoja ja kovia. No, kai ne joku (Joku) meilläkin syö.

  VastaaPoista
 8. Meille lähti myös moinen paketti 20.9 tulemaan, mutta on tainnu mennä parempiin suihin matkalla... Täytyypä käydä kaupassa etsiskelemässä.

  VastaaPoista
 9. Tämä on hyvä ja tärkeä lisäys markettien ruokahyllyille. :) Todella laadukas ja vielä kotimainen!

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.