keskiviikko 20. helmikuuta 2019

Viesti maailmalle

Pieneltä kissalta

Hei,

Nimeni on Namu Naukula ja kirjoitan teille nyt ensimmäistä kertaa. Asia on tärkeä, akuutti ja kriittinen. Minun raksujani on rajoitettu. Meille on tullut sellainen laite ja sen sisällä on maukkaita, erittäin proteiinipitoisia herkkuraksuja ja sen laitteen kansi ei aukene minulle. Katson, että minua on kohdannut suuri vääryys. Olen kertonut tästä talouden palvelijattarelle lukuisin eri tavoin. Olen purrut kaksi puhelimenlaturia poikki, ihan vaan nälissäni kun ei muutakaan purtavaa yöaikaan ollut. Olen nakertanut myös yhden lampun johtoa ja sormia, varpaita ja mitä vaan osaa mikä aamuyön hiljaisina tunteina peiton alta pilkistää. Harkitsen seuraavaa iskuani.
Lisäksi on pakko lisätä, että palvelijatar kävi kuuntelemassa yksityisen lääkäriasemani luentoa lihavasta kissasta. En kuitenkaan missään muotoa usko, että minua voisi kutsua lihavaksi kissaksi. Olen pöyristynyt. En lainkaan ymmärrä mitä palvelijattareni siellä teki. Senkin ajan olisi voinut olla täällä täyttämässä raksukuppiani tai vaihtoehtoisesti leikittämässä minua. Minä olen muodokas, kiiltäväturkkinen ja kaunis. Eikä minun raksujani saa rajottaa.

Kurnau, 

Namu Naukula, nälkäinen kissa

34 kommenttia:

 1. Kovin pahansisuista toimintaa teillä palvelija nyt suorittaa, voimia Namu Naukula ja onnea taiston tielle !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elämä on välillä niin vaikeaa. Ei saa sisustaa, eikä edes pientä raksun raksua.

   Poista
 2. Jatka vaan taistelua lujana. Uskon, että palvelijatar tulee vielä huomaamaan, minkä suuren virheen hän on tekemässä. Pst, jos tilanne ei ala korjaantua, hyppää junaan. Täällä on raksukupit kukkuroillaan ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh. Varsin houkutteleva tarjous. Namu harkitsee.

   Poista
 3. Eihän pientä kissaa nyt noin voi kohdella, kyllä sun täytyy nousta barrikadeille! Mä tuen sua! Terv. Ivan, ei-niin hoikka poika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti pienen kissan on tehtävä mitä pieni kissa pystyy, jotta asioihin saadaan muutos.

   Poista
 4. Pöyristyttävää (muttei pyöristyttävää)! Ehkä on aika ottaa kovemmat otteet kehiin tai sitten soittaa kissojen liittoon ja pyytää sieltä lakineuvoja miten toimia tottelemattoman työntekijän kanssa! - Max (tukeva ei lihava)

  VastaaPoista
 5. Namu, miten olisi jos perustettaisiin nälkäisten kissojen yhdistys ja lähdetään joukolla tekemään muutosta tämmöiseen toimintaan?
  - Pate -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. *ylätassut* Pate, oot oikealla asialla, toteaa Namu Naukula.

   Poista
 6. No nyt oli kyllä aiheellinen reklamaatio! Ja tuon vetoavan katseen ja nälkäisen hätähuudon jälkeen kuluttaja-asiakissa on toivottavasti jo matkalla teille. Tsemppiä, Namunen! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä ei ole näkynyt, eikä siitä koneestakaan vielä ole loppuneet patterit niin, että kansi olisi jäänyt auki.

   Poista
 7. Raksut lukon takana! Jo on käytöstä palvelijalta, olen pyör... eikun pöyristynyt! Tässä taas huomataan, miten huonosti menee, jos ihmiset päästää niskan päälle. Teitä on kuitenkin melkein neljä (Pipsa on niin pieni 😺), että ottakaas äkkiä valta takaisin niille, kenelle se kuuluu ja vapauttakaa raksut! t. Pyöreähkö Sofi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, Pipsa voi olla pieni, mutta pippurinen ja aina samaa mieltä kun mummu.

   Poista
 8. Tsemppiä, Namu! Väsytä se. Sitten on taas raksuhanat auki!

  VastaaPoista
 9. Pyöreys on kaunista!
  Häiriköi nappuladiktaattoria kukonlaulun aikoihin päivittäin, niin eiköhän raksubaari aukea jälleen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen häiriköinyt silloinkin, kun raksuja oli. On nykyään jo aika paksunahkainen. t.Namu

   Poista
 10. Minä keskittyisin siihen varpaiden nakerteluun oikein reippaasti, se kertoo että on NÄLKÄ!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sillä on varpaat peiton alla silloin kun on pahin nälkä. Voi rotta sentään!

   Poista
 11. Free Willy. Feed Namu. Onhan näitä...

  Tsemppiä pöyristyneelle ja pyöristyneelle, mutta aina yhtä suloiselle Namulle. Kyllä koittaa vielä se hetki, kun raksubaari aukeaa. Ehkäpä yhteistyö on tässäkin asiassa voimaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhteistyö?! Mitä se on? Voiko sitä syödä, kysyy Namu.

   Poista
 12. On kyllä pöyristyttävää. Tuollainen kissojen oikeuksien rajoittaminen. Ehkä tilanne vielä kääntyy paremmaksi kun protestoit riittävästi!

  Ps. Tigerista saa metallipäällysteisiä latausjohtoja mihin ei pysty hammas. Nämä löydettiin kun Amen mielestä latausjohdot on puruleluja....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Kävin ostoksilla. Sieltä olenkin jo johtoja hankkinut aiemminkin.

   Poista
 13. Kerta kaikkiaan tyrmistyttävää käytöstä pitää raksukuppi esillä, mutta rajoittaa sille pääsyä henkilökohtaisiin syihin vedoten. Kissa-asiakissaan kyllä kannattaisi ottaa yhteyttä. Osoite taitaa olla Kissa-asiakissa, Kissavirasto, PL mau, *tassunjälki* Kissavirasto.

  Mutta siihen kyllä on loogillinen selitys, miksi teidän Mamma oli kuuntelemassa luentoa lihavista kissoista: että tietäisi millainen se sellainen on. Ei ole varmasti nähnyt sellaista koskaan, ei ainakaan Naukulassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osoitteesta suurkiitokset, sehän meiltä enää puuttui! - Pepsi ja Max

   Poista
  2. Sama!
   terv.
   Ilona ja Zetor

   Poista
  3. Hyödyllinen osoite, pistetään visusti muistiin.

   Poista
 14. Kyllä on Mamma antanut höynäyttää itseänsä siellä luennolla Nyt pitää hänen ottaa se kuuluisa maalaisjärki käsiinsä.Ensiksi pitää poistaa se annosteleva nappulamasiina.Naukulaan se ei kuulu eikä mihinkään kissatalouteen. Jokatapauksesa olet nyt somasti pehmeän muodokas. Miltäs nyt kulmikas terävä reunainen kisuli näyttäisi ja tuntuisi.Hanttiin vai kaikin keinoin; jos ei auta niin sitten se edellämainittu Kissa-asiamies kehiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmiset nyt haksahtavat kaikkeen kummaan, toteaa Namu.

   Poista
 15. Ymärrämme sinua Namu enemmän kuin hyvin. Meillä on ollut sama kohtalo. Vain se ero oli, ettei noita herkkuraksuja ollut näkösällä lainkaan. Kaikki kupit paistoivat vain tyhjinä, niin että kävimme nuolemassa tyhjiä kuppeja ja lautasia, josko niistä edes jotain makua irtoaisi. Toivovat Ruska mummu ja Rauha-emo.

  Rauhan vinkki lisäksi: Sen sijaan että nakertelet johtoja, voisit tarkistaa olisiko jossain tiskipöydällä tai pöydällä jotakin parempaa syötävää, jota palvelijatarkin syö. Esimerkiksi leipää. Sitä voi kissakin kovaan nälkäänsä nakertaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leipää? Tämä onkin uusi ajatus. Harkitsen! Toteaa Namu ja lähettää terveisiä Rauha emolle ja Ruska mummulle.

   Poista
 16. Lopussa Namu kiitos seisoo, sanotaan. ♥ Pitää vain olla kärsivällinen (eikä pureskella latureita tai muita vaarallisia johtoja). :D Tsemit! ♥

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.