sunnuntai 20. lokakuuta 2019

Kuka on sotkenut?

Sulon aurinkopaneeli

Lauantai kun kerran on ulkomaan kielellä caturday, niin se oli mitä sopivin päivä pienelle ulkoilulle. Kaksi kolmesta tytöstä ulkoili tarhassa, yksi vietti päiväänsä toisin. 

Ulos? Älä nyt hullujas puhu, siellähän on kylmä!
Hertalle on hankittu valjaat, mutta niillä harjoitellaan vasta sisäällä. Tällä hetkellä taudinkuvana on valjashalvaus tai vikuroiva poni. Reippain ulkoilija on siis Sulo.
Sadevesikaivo tarkastettu, matka voi jatkua. 

Sitten betonilaatoille, enää ei voinut heittäytyä kieriskelemään. 
Sulon aurinkopaneeli oli kylmä,
melkein meinasi herkkupeppu jäätyä! 

Kuka on sotkenut aurinkopaneelini?
Onko ne ne pahuksen vitsikkäät oravat?
Vai puissa ilkkuvat linnut?

Kun ei täällä voi ees uida, meen sit pussaamaan mammaa. Huolimatta siitä, että Sulon aurinkopaneeli oli kylmä, märkä ja sotkuinen, sen päällä vierähti ainakin vartti. Sitten siirryttiin pihakivelle. Se oli liukas, eikä Sulon ensimmäinen yritys nousta kivelle onnistunut vaan poika liukui kyljellään takaisin maahan. Sulo teki nopeasti pienet kaltevuus- ja kelilaskelmat ja toinen yritys olikin sitten täydellinen. 

Nauttikaa sunnuntaista, kissat ja ihmiset! 

8 kommenttia:

 1. Onneksi mamma ei saanut kuvaa sinun liukumisesta; se olisi ollut noloa. Ainakin jos minulle olisi käynyt niin. - Pepsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli aika sulava liukuminen! Video siitä olisi pitänyt saada, luulen jopa että Sulo vähän nautti.

   Poista
 2. Siis niinku mitä? Onko Sulo teidänkin ulkoiluun tarkoitetut maastot pilattu? Siis kylmällä, märällä ja mitä lie muullakin törkyllä.
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
 3. Onpas tylsää, että aurinkopaneeli on kylmetetty ja sotkettu! Varmaan NE asialla taas, olisi just NIIDEN tapaista tehdä tuollaista.

  Pihakiveä ei sentään oltu sotkettu, mutta harmillista, että ensimmäiset keli- ja kaltevuuslaskelmat eivät pitäneet. Niinkin käy joskus. Mulla meni joku pieleen tänään kiipeilypuuhun hypätessä. Pääsin kyllä, mutta vähän piti pinnistellä. Joskus käy niin.

  Hyvää sunnuntaita rakas Sulo *purrrr* ja *pusk*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. *purrr, purrrr, purrr* Sä vaan sanot, jotta mulla olisi parempi mieli *pusk*

   Poista
 4. Menisin kyllä sen puuhkaksi kiertyneen karvakerän viereen kaikest mieluiten, ei minnekään ulos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seuraavalla kerralla kun vierailet Naukulassa, niin muista sitten heittäytyä sohvalle pitkäksesi. Saat takuuvarmana Noomin kaveriksi kun maltat olla siinä hetken.

   Poista

Kur! Kiitos kommentistasi.