keskiviikko 2. lokakuuta 2019

Varo mitä toivot

Saat saada sen!

Ole varovainen sen kanssa mitä toivot. Joskus voit saada sen ja vähän enemmänkin. Jossain kohdin toivoin saavani sylikissan ja kuuntelin ystävieni puheita sylikissoistaan kateellisena. Sitten syntyi Noomi ja hän jäi Naukulaan. 

Noomi on sylikissa. Välillä niin paljon, etten saa oikein mitään tehdyksi, kun Noomi haluaa sylitellä koko ajan. Välillä hän kulkee perässäni vaativasti naukuen.

Todistusaineistoa sylikissuudesta löytyy runsain mitoin. 

Mamma, olen toiveittesi täyttymys ja sitä paitsi,
itsehän tilasit! 
Yksi ehto Noomilla sylittelyyn on ja se on se, että syli kelpaa vain kun olen makuuasenossa. 

18 kommenttia:

 1. Hi hii, Naukulan mamman pitää opetella tekemään kaikkea makuuasennossa, jotta Noomi voi hoitaa omat velvollisuutensa :D

  VastaaPoista
 2. Toiveiden täyttymys ♥ On se kieltämättä haasteellista, että vain makuuasennossa syli kelpaa. Vaikka on se aikamoinen jarru muissakin asennoissa. Musti on niin sinnikäs, että eilenkin, kun istuin sivuttain toisella kankulla katsomassa tv:stä jotakin vain pikaisesti ohimennen, niin sen piti kivuta reiden päälle ja jäi sitten siihen keikkumaan hyväksi toviksi oikein merkitsevästi kehräten.
  Jotenkin ihan näen sieluni silmin sen tilanteen, kun Noomi vaativasti naukuu Mamman perässä ja sitten Mamma huoahtaa ja käy lattialle makaamaan, jotta Noomi saa sylitellä.

  VastaaPoista
 3. Myyyyh, mäkin haluun sylikissan... Yllärinä eilisaamuna Ilona asettui puoliksi rintakehäni päälle nukkumaan. Varmaan epähuomiossa - ei tajunnut, että tyyny kainalossani johtaa suoraan mun päälle. Siihen sitten romahti. Olin niin onnellinen melkein tunnin!

  VastaaPoista
 4. Kävipäs hyvin! Mahtuisiko sinulle vielä toinen sylikissa, joka tykkää olla sylissä, kun olet istuma-asennossa? Olisiko Hertasta tähän?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herttakin mieluusti on sylikissa kun olen makuuasennossa.

   Poista
 5. Looks like you are having a lovely day just laying around. We can see all the different positions you like to lay on and around. Thanks for the share. Have a wonderful day.
  World of Animals

  VastaaPoista
 6. Tuttu tilanne. Täällä myös yksi entinen villikissa haluaa makoilla vatsan päällä. Koska kissa osaa saada mitä haluaa, on palvelijan tarvittaessa keskeytettävä leipätyönsä ja siirryttävä sohvalle nukuttamaan kissaa. Illat kuluvat kissan patjana ja kuuden kilon mötikkä sylissä aiheutta pian verenkiertohäiriöitä. Mutta kissakääre myös parantaa monta ruumiin ja mielen vaivaa.

  VastaaPoista
 7. Toiset on sylikissoja, toiset vieruskissoja ja jotkut viihtyvät etäämmällä! Kaikenlaisia mahdollisuuksia on hyvä kokeilla.

  VastaaPoista
 8. Ihana sylkyttelijä!♥ Onneksi Jujukin on taas palautunut semisylikissaksi säiden viilennyttyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Ainoa joka ei sylissä käy edes kääntymässä on Namu. Mutta Namu on ainoa joka pesee minua joka aamu!

   Poista
 9. §5 Kissan ja ihmisen välinen säännöstö: Ihmisen on mukauduttava siihen asentoon, jossa kissa haluaa hänen olevan.

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.