maanantai 2. joulukuuta 2019

Paras paperikassi - ikinä

Uudesta kaupasta

Helsingissä avattiin vähän aikaa sitten suurella menestyksellä japanilaisen Muji-ketjun Euroopan suurin myymälä. Tämä mamma ei avajaisiin mennyt jonottamaan, vaikka ilmeisesti olisi pitänyt. Jos ei muuta, niin maailman parhaan paperikassin vuoksi. Namu on aivan rakastunut ja viettänyt jopa muutaman yön paperikassin päällä. 

Lisäksi paperikassi on mitä parhain vaanimispaikka. Leikin tohinassa se on jo hieman repeillytkin, mutta se ei suosiota ole laannuttanut.  Paperikassit ovat mitä parhaimpia ja monikäyttöisimpiä kissanpetejä. Turvallisuussyistä kassin kahvat leikataan täällä aina poikki, ettei vaan jää kenenkään pää jumiin, jos kantokahvasta päänsä läpi työntäisivät. 

Turvallista viikkoa toivottaa Naukulan väki! 


4 kommenttia:

 1. Sä oot Namu onnentyttö! Meillä oli paperikassi kesällä viimeeteksi. Hmmm, voikohan paperikasseja tilata jostain ihan leluksi..?
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä voi, ei tiedetä? Meidän mamma joutuu kestokasseista huolimatta joskus sijoittamaan paperikassiin kissojen hyvinvoinnin vuoksi.

   Poista
 2. Myidäänkö noita paperikasseja erillisinä? Meinataan vaan, että jos ei tarvitse mitään muuta.

  Paitsi ettei meidän ihminen varmaankaan lähtisi H-paikasta meille paperikassia hakemaankaan. Ei ole kyllä hetkiin aikoihin tullut muitakaan paperikasseja. Ei edes K-kaupan eikä Lidlin.

  Mutta olet sinä Namu kyllä erinomaisen hyvännäköinen ja asiantunteva kissa, se on sanottava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm... siinäpä hyvä kysymys, johon täällä ei osata vastata! Jos Hra Mujilla olisi kissa, hän tietäisi.

   Poista

Kur! Kiitos kommentistasi.