sunnuntai 19. tammikuuta 2020

Isoäidin niksit

Miten herätetään mamma?

Kaikki tietävät, eikös vaan, että isoäideillä on ollut yleensä vallan mainioita niksejä asiaan kuin asiaan. Miksi kissa-isoäidit olisivat siis poikkeus? Vuodenvaihteen jälkeen Namu on löytänyt uuden, erittäin tehokaan tavan saada minut hereille ja ylös sängystä. Vain kahdesti olen saanut tämän menetelmän taltioitua. Mitä ilmeisemmin menetelmä vaatii vielä myös vähän harjoittelua, sen meille kertoo keskittynyt ilme ja onhan se nyt vaikea tietää mistä nappulasta radio laitettiinkaan päälle ja mistä nappulasta sitä ääntä sai lisää. Varsinkin jos on kissa. 

Ensimmäinen tallennettu herätys: 
Toinen tallennettu herätys eilisaamulta: 
Eilisaamuna minulle piti mitä ilmeisemmin sitten vielä alleviivata mistä on kyse. Kun Namu tassuttelee radion päälle ja äänen lujemmalle, niin sen jälkeen Noomi ja Hertta vielä näyttävät mistä on kyse - nälästä. Kieltämättä tulikin nukuttua eilen hieman tavallista pidempään. 

14 kommenttia:

 1. Huippu tuo toiseksi viimeinen kuva: "Ja sitten vain odotetaan että mamma nousee..." :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, yleensä ei tarvitse tämän tempun kanssa kauaa odottaakaan.

   Poista
 2. Ei mikään ole niin fiksu kuin nälkäinen kissa :D
  - Eddie -

  VastaaPoista
 3. Kun ikää ja kokemusta karttuu, niksit vain paranevat. Meillä isoisoäidin ja isoisoisoäidin uusin niksi: ruvetaan nahistelemaan ja näytetään mammalle että liikettä niveliin ja josset nyt nouse, syntyy tositappelu. Niksi vaatii yhteispeliä kahdelta kissalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin. Jälkipolvilla on vielä kehitettävää ja harjoteltavaa. Siellä on aloitettu johtojen nakertelusta, päädytty hellään taputteluun ja nyt tämä!

   Poista
 4. Kyllä Namu osaa, ja mitä enemmän ikää kertyy, sitä paksummaksi käy niksinippu. Jos sua viedään jo nyt kuin eilistä leipää, niin mieti miten sua talutellaan parin vuoden päästä ;-D Ja opetuslapset vieressä...

  VastaaPoista
 5. Namun ilme tuossa eilisessä ekassa kuvassa 😂 ”No niin, eikös nyt ole tarpeeksi volyymia herätykseen?” Ja varmaan ei ole päällä mikään Yle puhe vaan Radio rock.

  VastaaPoista
 6. Naukulassa ollaan sitten aivan poikkeuksellisen havainnollisia ja kekseliäitä! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin tuntuu ja ainakin se on selvä, että minä olen aina se jota jekutetaan tai muuten vaan koulutetaan.

   Poista

Kur! Kiitos kommentistasi.