maanantai 20. tammikuuta 2020

Tiiliä Koratiasta

Kuninkaallinen tervehdys

Muistatteko Koratian? Cisun ja Toton? Koratia sijaitsee Naukulan naapurivaltiossa ja vierailuja on tehty jo Helmin ollessa Naukulan kuningatar. Vuosia ennen ulkotarhan uusimista Koratiassa tehtiin piharemontti ja piharemontin tuliaisina Naukulaan tuli tiiliä. Suunnittelin käyttäväni niitä uudessa ulkotarhassa. Ulkotarhan tulo tosin kesti, enkä sitten oikein keksinyt mitä niillä tiilillä tekisin. Saaripalstan Saila pinoi tiilet matalaksi muuriksi ja sen jälkeen ne ovatkin olleet mitä mainioin paikka istuskella. 

Koska tarkoituksena on rakentaa Naukulan muuri, niin kävin hakemassa muutaman tiilen lisää. 


Ai sulla on vielä tää sama vanha kärry, toteaa Koratian kuningas Cisu. 

Toto somettaa.

Punaisemmat tiilet ovat vasta haettuja ja kuivemmat ovat niitä edellisiä. Tulevana kesänä täytyy hankkia tarhaan toinen säilytyskaluste ruukuille ja heivata tuo vanha räjähtänyt tuoli pois. Saas nähdä mitä sitä keksii ja jos en minä mitään keksi, niin onneksi on kekseliäitä kavereita. 

Uskon, että tiili on lämmin istua, erityisesti tätä muuria käyttävät Sulo ja Hertta. Kiitos tiilistä Koratiaan!

15 kommenttia:

 1. Tottahan Cisu ja Toto muistetaan! Harmi, kun heistä ei saa lukea enää niin tiiviisti. Ovat niin komeita harmaita eikun siis sinisiä kissoja! Tiilet ovat varmaan mukava alusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cisu ja Toto eivät unohdu ♥ Minäkin uskon, että tiilet ovat hyvä alusta.

   Poista
 2. Joo, meilt saisitte jämäkkää lankkua. Siit sais noitten tiilien päälle penkin tai vaik kakskerroshyllykön.

  VastaaPoista
 3. Kyllä täytyy olla parasta mahdollista laatua Naukulaan - Koratian tiilet ovat tunnettuja kelvollisuudestaan kissanpehvan alle. Ransu kylläkin huomauttaa, että betonitiilet ovat miellyttävän viileitä istuma-alustoja, soveltuvat tuuheimmallekin untuvapehvalle kesähelteellä.

  VastaaPoista
 4. Mä luin otsikosta ja ensin vielä tekstistäki, että tilliä!
  Vaan olisi sitäkin ehkä Totolta ja Cisulta löytynyt. 😀

  Onneksi Koratian kuninkallisia näkee sentään instassa, ovat he niin komeita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä meillä on kesäisin tilliäkin. 😀 Suosittelemme tosin Naukulan tiiliskivien lomaan kissanminttua, sitäkin voi hakea Koratiasta.

   Poista
  2. Arvaa mitä, Sofian ja Olgan mami, niin minäkin vaikka itse tekstin kirjoitinkin ;) Jenni, ooh, kissanminttua minun pitääkin tuonne istuttaa! Kiitos vinkistä.

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Se on hyvä olla koko ajan joku pikku projekti käynnissä.

   Poista
 6. Sitä luulisi, että tiilet nimenomaan eivät olisi mukava istuma-alusta, mutta mitäpäs sitä ihminen tietäisi kissan mielestä mukavista asioista.

  VastaaPoista
 7. Se sama mies joka laittoi sulle tarhan, se taitaa olla aika suosittu nykyään. Laura on kaiketi laittamassa samalla tyypillä verkko-ovet asuntoonsa jotta Z ja Neri pääsee näkemään toisensa. Mitat on otettu jo 2 vko sitten. Kato myös Flickr-päivitys illasta jolloin tapasin I ja Z! Toivottavasti niiden pää ei mennyt nyt kovin sekaisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se verkko-ovi systeemi näyttääkin hyvältä! Toivottavasti auttavat Z:n ja Nerin tutustumisessa. Kuvat katsottu ♥

   Poista

Kur! Kiitos kommentistasi.