lauantai 12. syyskuuta 2020

Selitä siinä sitten

 Miksei aina voi...? 

Asioiden selittäminen on välillä niin kovin vaikeaa. 

Miksei aina voi olla sylissä? -Noomi

Miksei aina voi syödä herkkutikkuja? -Sulo

Miksei asiat tapahdu silloin kun minä haluan? -Hertta

Mitä? Puhuiko joku raksuista? -Namu

Yritä siinä sitten sanoa, että oikeastaan teillä on asiat ihan hyvin. 

Kaikilla asiat eivät ole hyvin. Pesu Ry:llä on menossa varojenkeruukampanja, josta voit lukea enemmän heidän Facebook-sivuiltaan, Porvoon Seudun Eläinsuojeluyhdistyksellä alkaa kohta heidän vuoden tärkein kampanjansa, lisää voit lukea heidän sivuiltaan.  

Muutenkin syksy on sellaista aikaa, että eläinsuojeluyhdistysten voimat ja varat ovat koetuksella. Mieti mikä on tapa millä sinä voisit auttaa? Mahdollisuuksia on monia, voit kertoa kissojen leikkaamisen ja sirutuksen tärkeydestä, voit ylipäätään kertoa kissoista, sillä tuntuu edelleen, että osa ihmisistä kuvittelee kaikkien kissojen olevan puolivillejä arvaamattomia, sellaisia joita täytyy hieman varoa. Huonoista oloistakin lähtenyt kissa voi oikeissa käsissä saavuttaa luottamuksen ihmiseen. 

Vanhat uskomukset tuntuvat kissojen kohdalla elävän sitkeästi. Saisimmeko me muutosta aikaan? Yhdessä yrittämällä. 

6 kommenttia:

 1. Tärkeää asiaa! Ihanaa että on ihmisiä jotka tekevät kaikkensa, väsymättä löytöeläintaloilla löytöeläinten hyväksi. Ja tärkeä apu ovat myös kaikki muutkin, jotka levittävät sanomaa ja tietoisuutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, löytöeläintalojen vapaaehtoisille ja palkollisille suuri hatunnosto! Kuten myös kaikille vapaaehtoisjärjestöille. Siinä vaaditaan vaikka ja mitä, neuvottelutaitojakin.

   Poista

 2. Kyllä!
  Mutta voi sentään noita ilmeitä :-D Pusipusi kaikille!

  VastaaPoista
 3. Täyttä asiaa! Me hyvissä oloissa olevat kissat emme aina muista, että on ihan liian paljon kissoja, joilla ei ole asiat hyvin. Tuetaa näitä vapaaehtoisjärjestöjä niiden arvokkaassa työssä.

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.