lauantai 5. syyskuuta 2020

Syksy ja läheisyys

 Naukulassa

Kaikesta päätellen syksy lähestyy ja läheisyys myös. Sen jälkeen kun tämä mamma pisti täällä ystävänsä Annin kanssa hyrskyn myrskyn, on tuntunut siltä, että olemme aikalailla samassa paikassa. Kirjoituspöydästä lähtien. Kuvatodisteita löytyy. 


Ainoa yksityinen paikka tuntuu tällä hetkellä olevan makuuhuoneeni vaatekaappi. Noomi aukaisee sujuvasti liukuovet, heittelee mielestään turhat vaatteet pois hyllyltä ja asettuu mustien housujen päälle nukkumaan. Minä harkitsen hankkivani liukuoviin stopparit ja ihan varmasti tarvitsen hyviä hermojakin, kun Noomi kuitenkin taitaa sinne stoppareista huolimatta haluta. Ja Noomi on päämäärätietoinen, etten sanoisi että erittäin päämäärätietoinen. 

7 kommenttia:

 1. Noomi :-D ♥
  Ihanaa seuraa! Täälläkin ovat pojat jo sängyssä odottamassa mammaansa, joten syysaikaan on selvästi siirrytty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella! Työhuoneen siirto sai aikaan sen, että nyt minulla on työpäivän aikana enemmän seuraa. Onhan toisella puolella kissojen kiipeilytorni ja työpöydällä pesä.

   Poista
 2. Jep, saavutettuja etuisuuksia ei voi, eikä varsinkaan kannata yrittää, viiä! Teil on kyl lokosia nukkumakoppia ja kaikkee kivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja täällä niitä saavutettuja etuuksia tosiaan on. Ainakin kissoille.

   Poista
 3. Voi ei, ihanat! Läheisyys lämmittää ♥

  VastaaPoista
 4. Noomille tarttee ehdottomasti saada omat mustat housut kaappiit (missä kuitenkin mamman tuoksu). Ja tietty sellaista miellyttävän pehmeetä materiaalia...

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.