lauantai 19. joulukuuta 2020

Arvatkaa kuka?

 Kuva sisältää vihjeen


Osaako kukaan arvata kenelle tuli nälkä kello viisi tänä aamuna? Olisiko kukaan arvannut, että tämä mamma hämää punatabbyä jos toistakin, sulkee oven perässään ja painuu takaisin peiton alle herätäkseen kello kymmenen. Siis kymmenen! Aikamoista. Aamiainen oli siis myöhässä useamman tunnit. Nyt on kyllä erittäin epätodennäköistä, että mamma saisi lahjoja. Ainakaan perheen tabbyiltä, perheen ruskeatäplikkään ruokinta-automaatissa oli vielä raksuja jäljellä. Hän siis saattaa vielä innostua hankkimaan lahjan. 

10 kommenttia:

 1. Aivan edesvastuutonta touhua näin joulun alla. Taatusti ahkerat tontut ovat moisen muistiin tallentaneet.
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätte kyllä, ketä harmitti eniten. Eikös vaan?

   Poista
 2. Nyt kyllä oli aivan järkyttävää toimintaa! Täällä ei ole ovea, jonka voisi vetää perässään kiinni. Jos olisi, voisi nenässä olla vähemmän hampaanjälkiä.

  VastaaPoista
 3. Hei, ovea vasten voi hyppiä, sitä voi raapia ja voi vähän huutaa. Voi myös pudotella tavaroita tai raapia pattereita. Kaikki tuo meillä tehoaa mamin saamiseksi sängystä ylös😽, suosittelen. Terveisin Mimosa ja Töpis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki kokeiltu! Tämä mamma oli haudannut päänsä kahden tyynyn väliin. Eristi kummasti meteliä. Ainakin siihen kello 10 asti.

   Poista
 4. Pitkiä ovat tunnit olleet odotella mamman ylösnousemusta, jos jotain voi ilmeestä päätellä. Ei se varsinaisesti joulumieltä nostata.

  VastaaPoista
 5. Törkeää käytöstä ja vielä näin joulun alla! Pitäkää huoli, että tontut saavat tämän vääryyden tietoonsa, niin mammalle ei tipu lahjoja!

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.