torstai 10. joulukuuta 2020

Paketti

x 2

Yksi paketti on avattu, toinen odottaa kuusen alla avaamista. 

Tassulinnan emäntä järjesti tänäkin vuonna Salainen Joulukissa 2020 -bloggaritapahtuman. Kiitos siitä! Tänä vuonna mekin ehdimme taas mukaan. Naukulan paketti on lähtenyt matkaan ja mitä ilmeisemmin saavuttanut määränpäänsä. Naukulaankin on saapunut paketti, se odottaa vielä kuusen alla avaamista. Pitkitämme jännitystä ja odotamme josko vaikka yhden valoisamman päivän saisimme juhlistamaan avaustapahtumaa, sillä tokihan se tapahtuma on kuvattava. 

Kissat ovat saaneet yhden lahjan minulta ja se on jo avattu (siitä läpinäkyvästä muovista mihin se oli kiedottu). Tatadadaa...kissojen sohva! 

Noomi, Hertta ja Sulo
Noomi, Sulo ja Hertta


Pienin tyttö - Hertta

Suurin tyttö - Namu

Sohva on ollut suuressa suosiossa. Ja jos ihmettelette miksi, niin kaadoin sen päälle koko pienen pussillisen kuivattua kissanminttua, joka sohvan mukana tuli. Lahjonta tepsi ja sohvaa käyttää päivittäin useampi kuin yksi Naukulan kissa. 

(Sohva on ostettu Tokmannilta ja maksoi alle 10 euroa)

8 kommenttia:

 1. Tuohan on upea! Mahdettaiskohan me saada samanmoinen, sillä palvelija laitto takkaan meidän edellisen kivan pedin. No joo, tuottihan se lämpöä tovin, mutta... ei se meidän mielestä ny niin rispaantunu vielä ollu mitä palvelija väitti.
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No toivottavasti saitte! Ja joku pikku tonttu jo kertoikin, että taisitte saadakin?

   Poista
 2. Onpa hauska! Namu on ihan kuningattarena valtaistuimellaan tuossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on erittäin sopiva hänen kuninkaallisille muodoilleen. Kuningattaren pääkin siinä niin hyvin lepää. Ei tarvitse hänen itse kannatella.

   Poista
 3. Teillä kaikki pedit sopivat kaikille, koosta viis!

  VastaaPoista
 4. Ihana tungos lahjasohvan kimpussa, ympärillä, päällä...

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.