lauantai 3. huhtikuuta 2021

Hyvää pääsiäistä!

 Naukulasta

Naukulan pääsiäinen on sujunut suhteellisen rauhallisesti, ainakin kissojen osalta.

Ulkotarhan ikkuna on ollut auki koko eilisen päivän ja siitä on nauttinut erityisesti Hertta. Namun maailmaa ei ole hetkauttanut mikään, kaikki sujuu niin kuin ennenkin. Aamiainen hänen valitsemaansa aikaan, aamupäiväunet työhuoneen aurinkotasolla, jos paistaa aurinko ja saunan alalauteen alla, jos on pilvistä. Sulo on nauttinut särkylääkkeensä vaivattomasti ja hänen on nähty norkoilevan herkkukaapin liepeillä kuten aina muulloinkin. Ainoa jolla on vähän purnaamista on Noomi. Hän mieluusti makoilisi sylissäni useamman tunnin ja nukkuisi vielä yöunetkin vieressäni. Minä kun olen raivannut keittiötä, niin Noomi on joutunut torkkumaan ihan väärissä paikoissa ja ihan liian vähän. 

Onneksi minustakin loppui jossain kohdin virta ja pötkähdin sohvalle. Ei kestänyt puolta minuuttiakaan ennen kuin Noomi oli jo sylissäni. Ja koska Hertta on valloittanut yöunilla jalkopään, on Noomi tietenkin siirtynyt pääni viereen. Mieluiten niin, että kun nukun kyljelläni, kädet edessäni, Noomi nukkuu käsivarsieni päällä. Ei ihme, että aamulla on joskus hieman kankea olo. 

Hyvää pääsiäistä kaikille! Muistakaa levätä kunnolla. 

14 kommenttia:

 1. Voi Noomia ♥ Olisi kiinnostavaa tietää, mikä olisi Noomin mielestä sopiva tuntimäärä vuorokaudessa päälläsi olemiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Epäilen, etten jaksaisi olla niin kauaa kun Noomi, joten ei ehkä testata. Vaikka kyllä se niin on, että Noomi siirtyy joskus itsekin pois. Ehkä tulee kuuma tai jotain.

   Poista
 2. Voisko Mamma millään harkita semmosen kissanpesähupparin ostamista, niin Noomi voisi olla aina halutessaan liki.

  VastaaPoista
 3. Minäkin joudun päivittäin olemaan useita tunteja kissan patjana. Onneksi tilanne helpottuu kesää kohti, kun ulkoa löytyy vielä mieluisampi nukkumapaikkoja kissalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noomi siirtyy pihalle kun siellä on + 25 C, että vielä saan odotella

   Poista
 4. Noomi ressu 😼 Kyllä mamman nyt pyhinä pitäisi huomioida pienen kissan läheisyydentarpeet, eikä vaan rymsteerata keittiötä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerrassaan ajattelematonta sellainen rymsteeraus onkin!

   Poista
 5. Voi Noomia! Aika hankala tuollainen paikallaan pysymätön Mamma. Kyllä kannattaisi kokeilla kengurointia, se antaa enemmän mahdollisuuksia!

  (Vaikka pojat eivät kyllä kenguroi, mikä on harmi)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kenguroinnissa on puolensa, se täytyy todeta. Ehkä se olisi jotain Noomille se.

   Poista
 6. Ihana sylinukkuja!♥ Meillä Juju hoitelee sitä virkaa. :)

  VastaaPoista
 7. Oi siellä nautitaan. ♥ Vähän säikähdin Sulon särkylääkettä, mutta vilkaisu aiempiin julkaisuihin paljastikin syyn. Paranemisia hammaspotilaalle, meillä oli Kodalla vuoro viime viikolla. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, hammas numero 407 lähti :) Toivottavasti Kodalla oli hyvä toipuminen.

   Poista

Kur! Kiitos kommentistasi.