keskiviikko 21. huhtikuuta 2021

Hitaasti

 kasvavat karvat

Namu kävi sydänultrassa 14.1 eli jo yli kolme kuukautta sitten. Silloin Namulta ajeltiin pois karvoja, jotta sydänultra pystyttiin tekemään. Sydän oli kunnossa, karvatkin kasvavat takaisin pikku hiljaa. 


Kuva on otettu 6. huhtikuuta, joten tuostakin on tilanne jo hieman muuttunut. Ei kuitenkaan paljoa. Ehkä karvat ovat kasvaneet entiselleen ennen syksyä. 

10 kommenttia:

 1. Ne kasvaa hitaasti ja varmasti ♥ Kauniiksi ei tulla hosumalla

  VastaaPoista
 2. Tulee entistä kauniimpi kohta siihen, mikäli mahdollista 😻
  Olgalla ajeltiin syksyllä masukarvat ultraa varten. Kauan niidenkin kasvu kesti, mutta ei niin näkynyt, kun oli valkoinen masu ja karvat. Mutta se untuvainen, uusi karva! Sitä oli ihan pakko rapsutella - Olgan mielestä liikaa 😀

  VastaaPoista
 3. Hei Namu,

  ihmisillä on kummallinen tapa ajeluttaa karvattomia kohtia kissoihinsa ja tehdä ultria. Minullakin on taas massussa karvaton kohta, kun toissamaanantaina ultrattiin se rakko. Ei ollut ensimmäinen kerta, hädin tuskin ehtivät karvat kasvaa edellisestä kerrasta, kun taas jo ajellaan.

  Onneksi kaljut kohdat eivät haittaa. Sinäkin olet aivan yhtä kaunis kuin aina. Sitä paitsi syksyllä, kun tulee kylmemmät säät, on sinunkin karvasi jo kasvaneet takaisin. Kesällä ei niin haittaa, vaikka olisi ohuemmaltikin päällä.

  Parhain terveisin, purrrr purrrr
  Figo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Figo! Siis sielläkin, ihan niin kuin täällä. Mutta tietäähän sen nyt, ihmiset...Onneksi niissä on hyviäkin puolia. Osaavat rapsutella, harjata sekä täyttää raksukuppia. Välillä liian vähän ja harvoin, mutta osaavat sen halutessaan aina. Iso pusku sinne ♥ Namu

   Poista
 4. Voi Namunen, tunnen kanssasi sielujen sympatiaa, kun itselläni on sytostaattien jälkeen sänkitukka. On vain uskottava että niin karvat sinulle kuin hiukset minulle kasvavat takaisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne kasvavat! Ja kuten yllä mainittiin, niin entistä kauniimpina. Tasaista ja hyvää toipumista sinne ♥

   Poista
 5. Onneksi sydän on kunnossa, karvoista viis. Sivusiili on myös trendikäs.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Namu on siis varsin trendikäs mummu! Ja nuorekas myös.

   Poista

Kur! Kiitos kommentistasi.