torstai 12. elokuuta 2021

Unikaveri

 ja unikekopoika

Näin lomallakin on äärimmäisen tarkkaa, että säännöllisestä vuorokausirytmistä pidetään kiinni. Noomi hoitaa yövuoron ja huolehtii siitä, että nukkumaan mentäisiin jo siinä kello kymmeneltä illalla. Hän kuitenkin hyväksyy sen, että sen jälkeen saa vielä lukea. Pääasia, että Noomi saa olla lähellä - hyvin lähellä. Aamun herätyksestä huolehtii Namu Naukula. Tai taitaa se olla niin, että sen tekee Namu Naukulan raksumassussa oleva tyhjiö. Herttakin käy joskus nälkäänsä kertomassa, mutta Sulo, Sulo on kyllä tämän perheen unikeko. Hän on säästäväinen raksuautomaatillaan ja raksuja riittää hyvin. Ei herätä nälkä, eikä vilu. Joskus kyllä tulee sellainen hellyyspuuska, että täytyy tulla tervehtimään. Miten ihmeessä sitä osaisikaan olla, jos ei olisi tassukavereita määrittelemässä päivän kulkua? 

14 kommenttia:

 1. Näin ne kissakansalaiset hoitaa palvelusväen vuorokausirytmiä. Eihän se nyt sovi, että kymmenen jälkeen vielä riekutaan! (Paitsi Sofi, jonka iltariehut on yleensä klo 23).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sofilla onkin sitten varmasti siihen yksityisoikeus.

   Poista
 2. Hunnigollehan sinä joutuisit ilman karvatassuja..:)

  VastaaPoista
 3. Karvakello, paras kello määrittelemään ajan ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja heillä on välillä tunnetusti ihan oma aikansa.

   Poista
 4. Tässäkin Arttu on Sulon kaltainen: tavattoman aamu-uninen eikä niinkään haittaa, vaikka ruoka viivästyisi. Hyvin usein Arttu käy tarkistamassa tarhankin ennen aamiaista, jos vain ovi aukeaa.

  Niin tai näin, on tärkeää säilyttää järjestys ja sivistyneet aikataulut maailmassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herttakin itse asiassa käy tarkastamassa tarhan ennen aamiaista, jopa Namu tekee nykyään niin, mutta heillä onkin Hertan kanssa aika usein samat sävelet.

   Poista
 5. Totta, se kyllä rytmittää sekä arkea että lomaa=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, muutenhan sitä lomalla ihan vallan villiintyisi.

   Poista

Kur! Kiitos kommentistasi.