sunnuntai 29. elokuuta 2021

Ensin meillä vaihtui ovi

Verkko-ovi

Naukulassa on tapahtunut asioita. Niin kuin nyt esimerkiksi se, että yksi ovi vaihtui verkko-oveksi. Naukulassa on ollut aikaisemminkin hoitokissoja ja he ovat kaikki asustelleet oven takana. Täällä ovat majailleet kahteen eri otteeseen edesmenneen ystäväni Annan kissat, Ilona ja Zetor. Lisäksi Sulon äiti Mesi ja Sulon sisko Sipi. Lisäksi vielä Bono-herrakin (Pinkkitassun Brunetto) kävi kääntymässä Naukulassa. Naukulan väen väleihin eivät ole vierailijat juuri vaikuttaneet, mitä nyt Sulo hieman närkästyi Bonosta. Senkin kyllä lasken sen piikkiin, että Sulo loukkasi kyntensä rullalla olleeseen mattoon ja todennäköisesti yhdisti siitä syntyneen kivun Bonoon. 

Aikaisempien kokemuksieni ja Naukulan väen reippautueen pohjautuen, tein päätöksen ja meille muutti 18.8. arka, 9-vuotias kodinvaihtaja, joka tunnetaan Noki-Noorana. Noki-Noora on mustasavu eli päällisin puolin turkki näyttää mustalta, mutta jos sitä silittää vastakarvaan, alta paljastuu hopeaa. Katsotaan miten meidän käy, saammeko yhteisvoimin rohkaistua Noki-Nooraa? 

20 kommenttia:

 1. Teillä jos jossain luulisi aran tytön rohkaistuvan. Onko oven takana ollut jonoa kyläilemään?

  VastaaPoista
 2. No nyt tulee jännää!

  VastaaPoista
 3. Onko vieraan tarkoitus jäädä teille vain rohkaistumaan vai tykkänään asumaan? Itse olen ajatellut, että jos jään tulevaisuudessa, kenties virkeänä eläkeläisenä, ilman kissaa, voisin ruveta sijaiskodiksi. Silloin ei tarvitsisi sitoutua kissaan enää 20 vuodeksi eivätkä kustannuksetkaan olisi suuria.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä meillä kaikki oikeastaan riippuu siitä, miten tämä lähtee edistymään. Mitään vaihtoehtoja ei ole vielä poissuljettu. Sijaiskodeista on ilmeisesti aina pulaa, joten ajatuksesi siitä on erinomainen ♥

   Poista
 4. Noki-Noora saa teillä ainakin tuntumaa oikeaan kissalaumaan ja kissatätiin 😸

  VastaaPoista
 5. Jos joku, niin Naukula on oikea paikka sosiaalistua ja rohkaistua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan niin! Vaan on tässä pitkä taival edessä.

   Poista
 6. Jäämme jännityksellä odottamaan miten Noki-Nooran elämä Naukulassa sujuu.

  VastaaPoista
 7. Jännää aikaa tiedossa! Toivottavasti Noki-Noora nopeasti kotiutuu ja rohkaistuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitään kovin nopeaa sopeutumista ei varmasti ole tiedossa. Noki-Nooran tahdissa mennään.

   Poista
 8. Noki-Nooralle kaikkea hyvää ja reippauslisää <3 Naukulalle hurraat ja viisi tähteä majapaikasta ***** Rattoisaa syyskesää ;=D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tellis! Paljon rapsuja ja möyhät teille!

   Poista
 9. Uskomme vakaasti, että Noki-Noora huomaa Naukulan hyväksi paikaksi ja uskaltaa reipastua. Ja ainakin olemme vakaasti sitä mieltä, että jos jossain niin teillä se onnistuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peukut ja tassut pystyyn, sille, että onnistumme!

   Poista
 10. Mut hei, toi ovi oli loistokeksintö! Onpa hienoo, että otitte Noki-Nooran teille. Kyä hän pian laumaan sulautuu. Ootte ihanii, ihan kaikki. Joo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovi on ehdoton ja erinomaisesti toteutettu! Siitä kiitos kuuluu ihan muualle kuin Naukulaan.

   Poista

Kur! Kiitos kommentistasi.