torstai 30. syyskuuta 2021

Ai mitäkö kerroin?

 Namun viesti

Tässä taannoin Namu kipitti Noki-Nooran sviittiin ja höpötti koko ajan. Nyt on selvästi käynyt ilmi Namun viesti. 

Niin no, mähän sanoin sille, että ollos huoleti, 
en tee sulle mitään, 
mutta raksus syön. 

Seuraavalla kerralla Namu nimittäin kipitti suoraan Noksun raksukupille. Noksu nosti hieman päätään kolostaan, totesi tapahtuman ja jatkoi uniaan. Selvästi sovittu homma. 

9 kommenttia:

 1. Ahaa, talon vanhemmat leidit ovat liittyneet yhteisrintamaan Namun raksunsaannin suhteen. ❤️

  VastaaPoista
 2. :-DDD
  Tädit vetää yhtä köyttä, mietin minäkin.

  VastaaPoista
 3. Jaahas, sopimuksia tehty. Mitähän Noksulle on sovittu siitä hyvästä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se jää nähtäväksi, jotain varmaan kuitenkin.

   Poista
 4. Arvoisa Namu,

  ymmärrän Sinua täysin. Vastaavalla tavalla minäkin yritin aikoinaan kertoa yhteisille tuttavillemme Ilonalle ja Zetorille, että heille en mitään tee, mutta heidän raksunsa kyllä ovat herkullisia. Toivottavasti Sinulla, arvoisa Namu, on vieraasi kanssa paremmin onni myötä.

  Tosin lopultahan meilläkin kävi hyvin. Raksut jäivät, vaikka yhteiset tuttavamme jatkoivat matkaansa - joskin raksujakaan ei minulle enää anneta, mutta pääsen joskus Artun automaatille, jos olen tarkkana - ja nykyisin minulla on Arttu, joka on oiva lapsi. Hän onkin Sinun jälkeläisiäsi, joten hänen oivallisuutensa on siksi ymmärrettävää.

  Erinomaista menestystä hallitsijan työhösi,
  kunnioittavasti
  Figo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä Figo,
   Se on vallan ilahduttavaa, että ymmärrystä löytyy kaltaiseltasi herrasmies diplomaatilta. Kissatalouksissa on kieltämättä välillä vallan kummallisia sääntöjä raksujen suhteen. Se jos mikä on kuitenkin erinomaista, että kaikille ovat asiat kääntyneet parhaiten päin, jos raksusäännöstelyä tai niiden puutetta ei oteta huomioon. Pidä se jälkikasvu kurissa ja nuhteessa ja kerro isomummulta paljon terveisiä. Kunnioittavasti kehräten, Namu - Kuningatar

   Poista
  2. Arvon Namu-rouva

   terveiset Artulle on toimitettu. Tänä aamuna muistutinkin häntä, että hän on joka tapauksessa vielä nuori herra. Ei siitä kyllä ollut (tällä kertaa) epäilystäkään, vaan nuorukainen paljasti kaulansa vastustelematta. Lisäksi otimme pienet rallit, mikä sekin on oikein hyvä. Nyt taitaa olla niin, että Arttu jäi peittojen alle päivälevolle, kun ihminen vaihtoi lakanat sänkyyn. Hyvä sängyssä kyllä onkin, lämmintä ja pehmeää, mutta minä päädyin kuitenkin valitsemaan aurinkoisen paikan. Auringonsäteet on kerättävä tarkasti talteen näin syksyllä, kun kohta niitä ei enää pitkään aikaan olekaan.

   Kunnioittavin kehräyksin
   Figo

   Poista

Kur! Kiitos kommentistasi.