maanantai 15. marraskuuta 2021

Syntymäpäivä

Namu, 7 vuotta

Olin mukana kun Namu syntyi. Nimi tuli siitä, kun kasvattaja kertoi isäkissan kasvattajalle, että ensin syntyi cremen värinen pentu ja sitten syntyi oikea namu. Ja siten Namusta tuli Namu. Namulla on luonnetta ja tahtoa vaikka muille jakaa. Hän on käynyt esittäytymässä neljässä kissanäyttelyssäkin. Viimeinen niistä päätyi keltaiseen korttiin, eli Namu diskattiin kisoista aggressiivisen käytöksen vuoksi. Ei päässyt edes tuomarin pöydälle kun kiroili sen verran pahasti jo ennen pöytää. Silloin Namu jäi määrittelemättömän pituiselle äitiyslomalle. Äitiysloma jatkuu edelleen, onhan Noomi edelleen Namun huollettava ja vaikka Namu nyt näyttelymielessä siirtyisikin veteraaniksi, on hän mieluummin mummu Hertalle ihan kotosalla. 

Minäkö veteraani? 

Paljon onnea Namun sisaruksille Hillarylle, Hildalle ja Harveylle! 


12 kommenttia:

 1. Oot Namu ihan täydellinen, kyllä kissalla pitää luonnetta olla - varsinkin lauman vanhimmalla naaraalla.
  Oikein hyvää syntymäpäivää ja pusut meiltä ❤️❤️❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Siellä taitaa puhua kokemus tuosta lauman vanhimmasta naaraasta? Mutta täällähän se onkin nyt Noki-Noora :D

   Poista
 2. Onnea Namu! Kyllä se tiedetään näyttelemättäkin, että Namu on todellinen namu. Ei sitä tuomarilta tarvitse kysyä! Ja sitä paitsi mummuna olemisessa ja kuningattaren tehtävissä on kyllä yhdelle kissalle aivan tarpeeksi tekemistä.

  Artulta Namu-mummulle erityisesti onnittelut ja Figolta hieman ujo, mutta hyvin rakastava purrrr. Ja ihmiseltä silityksiä ja pusu!

  VastaaPoista
 3. Onnittelut täältä❤️ Silloin kun Namu oli ihka eka kertaa näyttelyssä oli myös minä siellä ja kovasti odotin Namun arvostelua.
  Minä olen sitä mieltä, että Namu silloin arvostelutilanteessa säikähti jotain ja pahoitti mielensä. Kissa on herkkä eläin ja muistaa epämiellyttävän tapahtuman ja koko näyttelytouhu oli sitten siinä. Namu on kaunis kissa ja persoonallinen oma itsensä. ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Minä olen samaa mieltä, ja luulen jopa tietäväni mitä tapahtui. Näyttelyssähän Namu tykkää kaikesta muusta paitsi siitä tuomarin pöydästä. Kun olin ensimmäistä kertaa laskemassa Namua pöydälle, näin, että pinta kiilsi desifiointiaineesta. Järki käski olla laskematta Namua pöydälle, mutta silti niin kuitenkin tein. Oma vika siis.

   Poista

Kur! Kiitos kommentistasi.