perjantai 31. joulukuuta 2021

Naukulan Kerhosta

Yhteenveto

Vuosi 2021 on muutaman tunnin kuluttua käsitelty. Se on tuonut mukanaan pienoisia pettymyksiä (pahuksen pandemia!), ihanaa arkea, uusia oppeja sekä yllätyksiä. Minä olen ollut etätöissä koko vuoden muutamia päiviä lukuun ottamatta, kukapa olisi sitäkään uskonut? Tarkkaa lukumäärää ei ole kuinka moneen Teams-palaveriin kissat ovat tämän vuoden aikana osallistuneet. Työkavereille ja osalle yhteistyökumppaneita he kyllä ovat tulleet tutuksi. 

Ilotulitteiden sijaan toivoisin vuodenvaihteeseen 
paljon herkkutikkuja. 

Se on ollut nähtävillä, että Naukulan postaustahti on selvästi pienentynyt. Kun istuu päivät työkoneella kotona, ei kotikoneen avaaminen ole työpäivän jälkeen enää kiehtonut. Toisaalta, jos on 6.1.2009 lähtien pitänyt kissablogia ja kirjoittanut tänä aikana (tämä kirjoitus mukaan lukien) 3231 kirjoitusta, ei kai pieni tahdin hiljeneminen haittaa? 

Ei sitten mitään tyhmiä kevennetään ruokavaliota juttua tammikuulle. 

Jos joku olisi vuoden alussa kertonut minulle, että kissaluku vuoden lopussa olisi kasvanut yhdellä, en olisi uskonut. Ette ehkä tekään? Niin kuitenkin kävi ja aikuinen kodinvaihtaja Noki-Noora muutti Naukulaan elokuun puolivälin jälkeen. Täällä totutellaan edelleen uuteen arkeen ja tarkoitus on saada Noki-Noora osaksi Naukulan Kerhon jengiä. Toistaiseksi verkko-ovi on kuitenkin vielä kiinni, vaikka vierailuja Noki-Nooran sviittiin ahkerasti tehdäänkin. Erityisesti punatabbyt ovat osoittaneet kiinnostusta, yllättäen Noomi on kiinnostunut raksukupista ja Namu itse asukista. Hertta on edelleen yli-innokas ja Sulo on ryhtynyt Noki-Nooran suureksi iloksi pussailemaan verkko-oven läpi. 

Vaan voisiko uudenvuodenlupaus luvata lisää syliaikaa?

Kaikki kissat ovat olleet terveitä, rokotukset hoidettiin kuntoon ja Sulo joutui luopumaan yhdestä pienestä hampaastaan syöpymän vuoksi. Se ei herraa juuri haitannut vaan herkut maistuvat silti ihan yhtä hyvin kuin ennenkin. Herkkutikkujen kulutus sen sijaan on kasvussa. Noki-Nooran tulon myötä niistä on innostunut myös Hertta. Herkut nautitaankin nyt yhdessä ylätasanteella tasapuolisuuden vuoksi. 

Entä jos se lupaus olis, että Noksu alkais leikkimään mun kanssa ens vuonna?

Oma kommentointi muiden blogeihin on vähentynyt. Vaikka käynkin lukemassa, teen sen yleensä pötkötellen pari kissaa sylissäni ja puhelimella. Teen sitä kuitenkin säännöllisesti ja nautin edelleen kissablogistanian ihanasta ilmapiiristä. Olette ihan parhaita! 

En lupaa mitään!
Toivoisin huollon pelaavan myös ensi vuonna ja niin, 
saatan antaa tuon ihmisen silittää minua. Siis saatan, mutten lupaa. 


Tiedän, että Naukulan Kerholla on lukijoita, jotka eivät kommentoi. Myös he ovat tärkeitä. On mukava lähteä uuteen vuoteen tietäen, että blogin parissa viihdytään edelleen. 

Pitäkää huolta itsestänne,

nauttikaa vuodenvaihteesta ja katsokaa uteliaina uuteen vuoteen. 

Toivon, että se tuo meille kaikille kaikkea hyvää! 

18 kommenttia:

 1. Blogistania.. Kunpa ensi vuonna voisi kokoontua kissablogistanian merkeissä. Kiitos että olette olemassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi kyllä kiva tavata tänä vuonna suuremmallakin porukalla. Katsotaan miten käy.

   Poista
 2. Täällä yksi pitkäaikainen lukija, joka ei ole ennen kommentoinut. Olen nauttinut suuresti seuratessani Naukulan väen touhuja. Elän nyt aikaa, jossa minulla ei enää ole omia kissoja, siksikin Naukulan väen touhut ovat ihanaa seurattavaa! samalla pysyn hiukan kärryillä siitä, missä kissamaailmassa nyt mennään. Ekstraa on vielä Naukulan mamman loistava huumori - kiitos siitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava tavata ja kiva kun kommentoit! Mukava kuulla, että meistä on iloa. ♥

   Poista
 3. Juu, kyllä kaikki postauksen luen. Mulla on Naukula ja Kiskatit blogissa esilllä niin näen päivityksenne tulleen ja heti lukemaan. HArvemmin kommentoin kun muut on jo sanoneet kaiken. Mutta kun asiaa on niin kyllä kirjoitan, Noki-Noorastahan kysyinkin. Kunpa se nyt pian liittyisi muiden joukkoon.
  Hyvää uutta vuotta ja kissoille rapsutukset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että luet meitä! Ei sitä aina tarvitse mitään sanoakaan. Hyvää uutta vuotta myös sinne!

   Poista
 4. Olen seurannut blogiasi Vilma Ilonan ja Helmi Orvokin ajoilta asti. Olit ensimmäinen blogisti jota seurasin. Sinun kauttasi löytänyt muihin kissablogeihin. Ihanaa seurattavaa sinun kirjoituksesi kissoistasi. Itselläni nyt yksi karvajalka kerrostalossa joka oli ensimmäiset 7 vuotta vapaasti ulkoilevana omakotitalo asujana. Mukavaa vuoden vaihdetta teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, sinä oletkin seurannut kauan! Rapsutuksia karvajalalle ♥

   Poista
 5. Ehdottomasti lukijoina ollaan, ja välillä kommentoidaan myös♥
  Hyvää uutta vuotta myös teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää uutta vuotta teille myös sinne Niemennokkaan ♥

   Poista
 6. Hyvää alkanutta vuotta teille! Toivottavasti Sulo on saanut herkkutikkuja hyvitykseksi paukkeesta, Noomille on luvassa paljon syliaikaa ja Noksu havaitsee silittelyn hyväksi. Niin ja Hertta malttaa mielensä, mutta saa Noksusta leikkikaverin vuoden aikana. Se on ihan mahdollista, jos Hertta malttaisi mielensä! :-D

  VastaaPoista
 7. Hyvää uutta vuotta teille, ystävät!
  Kovin ovat kissamaisia nuo toiveet :-D Niin ja myös Noki-Nooran mielipide.
  Minulla on yksi toive. Että saisin ystävystyä Noki-Nooran kanssa. Hän on niin ihana ♥

  VastaaPoista
 8. Paljon on teidän vuoteen mahtunut ja me toivotaan, että tämä vuosi tuo lopullisen läpimurron Noki-Nooran kanssa. Se on jo niin kutkuttavan liki ♥ Namun kuullen ei saa jutella kuureista, Noomille ehdottomasti lisää syliaikaa, Sulolle ja Hertalle herkkutikkuja. Noki-Noora saa taatusti niin kotona kuin kuin meiltä kaikilta lukijoilta roppakaupalla rakkautta ensi vuonna (kuten muutkin!) Me niin odotellaan aina näitä kuulumisia, tulee ne sitten kuinka tiheesti tahansa.
  Oikein hyvää kuluvaa vuotta Naukulaan♥
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää kuluvaa vuotta teillekin! Epäilemättä teillekin on tästä vuodesta tulossa vaikka ja kuinka jännittävä.

   Poista
 9. Teillä on hyvin kissamaiset toiveet ja uskomme, että aika moni niistä toteutuu. Namun kevennyskuuri voisi olla vaikka päivittäinen turkin harjaus, kyllähän siinäkin kevenee 😻
  Oikein hyvää alkanutta vuotta koko Naukulan väelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Namu vaatiikin harjausta päivittäin! Askel ei aina johda ruokakupille vaan joskus myös kylpyhuoneeseen, jossa harjaus suoritetaan.

   Poista

Kur! Kiitos kommentistasi.