sunnuntai 12. joulukuuta 2021

Sviitissä

Pientä laittoa

Arvoisat lukijat, 

Haluan tehdä tiettäväksi, että sviitissäni on nyt varsin asianmukainen huoneentaulu. Poseeraan tässä sen kanssa. Koska minä kuitenkin olen kauniimpi kuin kuvan kissa, asetuin tähän sen eteen. Taustalla näkyy myös ihastuksestani tehty piirros. Käyn katsomassa sitä tuon tuosta. Piirroksen on tehnyt Pepi, kertoo palvelijani. Lisäksi sviitissäni on Kristiina Lehtosen kissagrafiikkaa sekä sinisellä pohjalla oleva piirros tämän talouden entisestä kuningattaresta Wilma Ilonasta. Wilma Ilonan potretin on palvelijani mukaan maalannut Natasa. 

Tämän valkoisen lipaston alapuolella on ruokailupisteeni. Nyt on käynyt kuitenkin niin, että siellä vierailee päivittäin se hoikempi punapää. Onhan se ihan mielenkiintoista kun raksuja silti riittää minullekin. Parhaiten kuitenkin vaihdamme terveisiä sviittini metalliverhon takaa, ihan siksi kun se yksi on sellainen hötkyilijä. Lieneekö kissa lainkaan. 

Terveisin, mustasavu Noki-Noora. 

18 kommenttia:

 1. Oikeassa olet Noki-Noora, sinä varmasti olet kauniimpi kuin huoneentaulun kissa. Ja Naukulan entisten kissojen kuvia todella sietää ihailla, koska he olivat myös tavattoman kauniita ja ihastuttavia kissoja.

  Se kuitenkin halutaan sanoa, että se hötkyilijäkin on kyllä kissa. On vain vähän erilainen kissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella erilainen, vaan ehkä puhutte asiantuntemuksen pohjalta. t. N-N

   Poista
  2. Sen hötkyilijän jälkeläinen juoksi eilen täydestä vauhdista kohti seinää, hyppäsi 1,5m korkeuteen seinää vasten vaihtaakseen suuntaa ja kahdesti laskeutui vesikuppiin. Ja kerran loiskutti tahallaan kupista vettä lattialle. Ylipäätään riehui useita tunteja yhteen menoon. Oli siis aivan mahdoton!

   Poista
  3. A-P-U-A! Ei voi kun nauraa, vaikkei ehkä saisi.

   Poista
  4. Kyllä saa nauraa, se oli varsin viihdyttävää :-D Ja lattian kuivaaminen se vasta viihdyttävää olikin!

   Poista
 2. Hi hii, kyllä se hötkyilija on kissa. Hassu semmoinen, siitä tulee vielä sulle hyvä ystävä. Sitten joskus. Me tykätään tooosi kovin kun susta on tullu jo noin reipas ♥
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, arvostan kommenttianne vaikken rokista ymmärrä juuri mitään. T. N-N

   Poista
 3. Sinulla on ihan oma taidegalleria! Musta kissa (myös mustavalkoinen) on kyllä suuri etu kodissa - Pepsi

  VastaaPoista
 4. Voi Noki-Noora, ihan oma taidesviitti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siltä tämä nyt tuntuu, vaikka minä olen suurin taideteos tässä sviitissä. t. N-N

   Poista
 5. Sinulla on todella kaunis residenssi, Noki-Noora. Olet kyllä todella kaunis itsekin, niin että silleen sopii kyllä.

  VastaaPoista
 6. Olet itsekin kuin grafiikkaa, siksi tuo sviitti sopii sinulle. Tuohan on kuin jossain boutique -hotellissa. Tosin siellä ei oven takana riehuisi täysvallaton höpökissa 😹

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen sijaan hotelleissa ovien ja seinien takana hillua vielä paljon epäilyttävämpiä kulkijoita kuin vallaton nuori kissa!

   Poista
  2. Hmmm...en taida olla hotellissa koskaan käynytkään. Niin ei sitten sillä tavalla ole kosketuspintaa tähän asiaan. t. N-N02+

   Poista
 7. Ou nou! Vai on yks kissaoletettu hötkyilijä. :D

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.