sunnuntai 10. heinäkuuta 2022

Kauhee kiire, muka

Hiljaisuus

Mammalla on kiireitä, sellaisia normaaleja arkijuttuja ja sitten vielä sellaisia työjuttujakin ennen kun kesäloma koittaa elokuussa. Täällä kuitenkin kaikki hyvin. Aamuruoka tulee Namusta edelleen liian hitaasti, Noomin mielestä Noksun raksut on edelleen suurinta herkkua ja takatassujen kynsien leikkuu myrkkyä, Hertta on höpö ja mitä ilmeisemmin periyttänyt sitä myös jälkikasvulleen. Sulo hoitaa poliisin hommat suvereenisti, kuten pitääkin. Noki-Noora nauttii poskirapsutuksista, kun olen verkko-oven takana ja kädessä herkkutikut. 

Älä unohda sanoa, mamma, että ollaan vaihdettu lakanoita useasti,
muistuttaa Namu. 

On kyllä paheksuttavaa toimintaa tämä, 
että näköalani on nykyään omituinen, 
huomauttaa Noki-Noora

Kattoremontti etenee hyvää vauhtia, eikä se tunnu häiritsevän enää ketään. Se on tosi hyvä juttu! Alkuun vähän jännitti mitä tapahtuu. 

8 kommenttia:

 1. Ihanaa, että kattoremontti ei aiheuttanut huolta eikä tarhan purkutöitä! No news is good news, vai miten se meni. Pääasia, että ruoka tulee ajallaan ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja siitä on kyllä pidetty huolta! Jos ei muuten, niin Namu vähän muistuttelee.

   Poista
 2. Ooh, teillä on kiire koska pian mammalla koittaa loma ja sitte on ihan koko ajan teitä palvelemassa. Eikä keskity ollenkaan mihinkään työtyöjuttuihin.
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hyvä asia, mutta vähän myös väsyttävää. Olisi suotavaa, jos mamma poistuisi kotoa aina välillä muutamaksi tunniksi.

   Poista
 3. Onneksi ei kattoremontti ole vaivannut, vaikka Noki-Nooran näköalat ovatkin nykyään oudot. Kyllä ne sieltä palautuvat entiselleen!

  Ja onneksi on se loma tulossa, vaikka se voi kyllä tarkoittaa, että aamupalasta joutuu muistuttamaan.

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.