perjantai 15. heinäkuuta 2022

Haloo, Arttu, haloo

 Täällä soittaa mummu

Haloo, haloo, *mitenkäs tämä nyt menikään* onko Arttu pesukoneessa, vai menikö tämä nyt sinne pyykkikoriin talteen? Mummu täällä. Kuuluuko? *kuuntelee, ei vastausta* No jos minä sitten kerron siitä höpöydestä vähän? Sillä lailla se höpöys, että se niin kun on kaikissa meissä kissoissa ihan syntymälahjana. Kyllä se on noissa meidän palvelijoissakin, mutta niistä se aina välillä katoaa, eikä se niiden höpöys ole samanlaista kun meidän viisaampien, siis meidän jotka tiedetään mikä on elämän tarkoitus. Höpöys siirtyy sukupolvelta toiselle, mutta kyllä se meissäkin välillä vaihtelee. Toiset nyt vaan on höpsömpiä kuin toiset ja toiset sitten taas eivät ehdi, kun pitää joskus syödä ja nukkuakin. Mutta täällä se on mennyt niin, että höpsöys on vaan lisääntynyt. Niin kuin minä mummu se olen viisas mummu ja höpsöilen vaan ajoittain, päivittäin kyllä, mutta en niin usein kuin minun tyttäreni, sinun mummisi Noomi, Noomi on höpö. Ja sitten Noomi mummin tytär sinun äippäsi Hertta vasta höpö onkin. On vielä sellainen nuorikko ja höpöilee tuon tuosta ja sitten Hertan jälkikasvu, että sanoisin teitäkin sitten vielä höpsömmiksi. Ja jos nyt sitten vielä höpsöyden määritelmän tähän laittaisin, niin sitten sanoisin, että *tuut, tuut, tuut* No nytköhän se pyykkikori tuli täyteen, hämmästelee Namu. 
10 kommenttia:

 1. Viisas vastaus. Tosi viisas. Elämäntarkoitus voi olla höpsöys sopivassa suhteessa riippuen kissasta - Pepsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hyvä olla höpö. Ihmistenkin, mutta oikealla tavalla.

   Poista
 2. Hei Namu-mummu. Joo, sun viesti oli mennyt pyykkikoriin, mutta ei se haittaa, kun siellä se oli tallessa. En ehtinyt pesukoneeseen, kun oli vähän kiireitä siivoamisen ja vesikuppien kanssa ja sillä lailla. Kiitos kun selitit, kyllä nyt ymmärrän miten se höpöys menee. Ihminen ei kyllä ehkä ymmärtänyt, mutta se on sen oma vika, kun ei ollut tyhjentänyt pyykkikoria, että viestit mahtuisi kokonaan.

  Kiitos Namu-mummu ja terveisiä Noomi-mummille, Hertta-äipälle, Sulo-sedälle ja Noksulle ja Mammalle myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahkera poika olet! Hyvä kun siivoat. Puskuja täältä kaikilta ja mamma lähettää pusuja, yritä nyt kestää nekin. Vaikka ehkä virtuaalisesti on helpompi kestää.

   Poista
 3. Erittäin perustavanlaatuinen selonteko höpöyden esiintymisestä! Mikä onni, että jälkipolvet voivat hämmennystilanteessa soitella Namulle pesukoneesta ja kylpeä mumminsa kartuttamassa viisaudessa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. Mummut tietävät paljon. Harmi nyt ettei ihan ytimeen päästy kun pyykkikori tuli täyteen.

   Poista
 4. Namu on niin viisas! Artulla on kyllä hyvät onni, kun on suvussa viisautta ja höpöyttä sopivassa suhteessa sekä Sulo -sedän opitkin ehkä jossain muistissa.
  Mitenköhän Namu selittää sen, että mullakin esiintyy aika usein höpöyttä vielä tässä iässä? Johtuukohan kilpparigeeneistä? T. Sofi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, kilpparigeenit tuovat höpöyttä. Mutta niin sitä vain löytyy kaikista muistakin. Höpöys on hyvä.

   Poista

Kur! Kiitos kommentistasi.