torstai 29. syyskuuta 2022

Naapurustosta muutettiin

ja tämä mamma kävi roskiksella

Että mikä tässä nyt oli se uutinen sitten? Kun asuu isohkossa taloyhtiössä, niin kyllä täällä ajoittain muutetaan. Roskiksellakin tulee käytyä päivittäin, kun on kuitenkin viisi kissaa ja heillä seitsemän vessaa. Tiedättehän? Vessoja pitäisi olla kissojen lukumäärä plus yksi. Pinkkitassuilla on viisi ja Noki-Nooralla kaksi.

No, tänä aamuna vein roskat samaan aikaan pois muuttavan rouvan kanssa. Hän laittoi, kuten täällä tapana on, hyväkuntoisen esineen roskiskatoksessa olevan hiekoituslaatikon päälle. Kierrätykseen siis. Rouva oli säilyttänyt siinä lehtiään, Hesareita kuulemma. 

Mitä sinä olisit tässä säilyttänyt? Kuvat saattavat sisältää vihjeitä. 

Hertta. 

Hertta. 

Noomi.

Noomi. 

Jono. 

Noomi ei antanut jonon häiritä. 

Sulo.

Sulo. 

Namu ja Noomiin paheksuva katse. 

Namu. 

Korin suosiota saattaa kyllä lisätä tuo ikeasta aikanaan hankittu huopainen säilytyskori. Siinä ei ole täällä säilytetty kyllä muuta kuin kissoja. 

14 kommenttia:

 1. Onpa hieno kori ja suoraan tokamarketista (emännän äidin antama nimi roskislöydöille).

  VastaaPoista
 2. Täydellisen kissasopiva kori!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onkin! Suuremmatkin mahtuvat jos oikein ahtautuvat.

   Poista
 3. No kylläpä on viihtyisät säilytysastiat! Mukava muuttava rouva tuollainen. Täydellinen kissapesä, siinä on suojaisa tunne varmasti. Valmistettaisiinpa tuollaisia ihmisillekin! Jonkin tuontapaisen tuolin olen kyllä joskus nähnyt, mutta että voisi ottaa nokosetkin! Ollapa kissa. Naukulan kissa.

  VastaaPoista
 4. Oho, naapurilla ollu koko ajan teidän tietämättä täydellinen makuupaikka. Onneksi älysi tuoda sen teidän saataville ♥
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
 5. Täydellinen paikka kissalle! Ihminen on samaa mieltä Sailan kanssa, että olisipa tuollaisia myös ihmisille. Ja siitä olemme kaikki samaa mieltä Sailan kanssa, että ollapa Naukulan kissa! Arttu tietysti tietää tästä eniten, kun on naukulalaista alkuperää.

  VastaaPoista
 6. No kissoja tietysti näin kauniissa korissa säilytetään, siis kyllä on oiva olo- ja unipaikka. 👍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, sanomalehtiä voi säilytellä muuallakin.

   Poista

Kur! Kiitos kommentistasi.