maanantai 19. syyskuuta 2022

Myöhässä

Hitaan bloggaajan syytä

No, ensinnäkin Hertta on tässä kesällä käynyt kahdessa eri näytelmässä. Jos laskutaitoni on oikein, on Hertan titteli nyt International Champion. Eli virallisesti sitten IC Pinkkitassun Paula (EUR f 22). Hieroglyfeja on tulkittu jos monen moisia, tässä pienet näytteet. Hertta tuntuu pitävän erityisesti tuomarin pöydällä olostaan, toisin kuin mummunsa, joka rakasti kaikkea muuta. Ainoa asia, mistä Hertta ei oikein pidä on kuulutukset. Niitä varten hänellä onkin näyttelyissä petinä luola. 

Hertta on omasta mielestään rantatyttökilpailuissa ja
nojailee hiekkikseen. 


Huolimatta yllä olevasta kuvasta, Hertta matkustaa turvallisesti kuljetusboksissaan. Koska kotimatkalla tapahtui pieni vahinko, niin jouduin putsaamaan sen kesken matkan ja rouva meni takaikkunalle. Onneksi sain sujautettua Hertan takaisin boksiin ongelmitta. 

Sen lisäksi, jäi täällä kertomatta, 

että Pinkkitassun P-Pentue täytti 17.9.2022 neljä vuotta! 

Onnea kaikille täältä syntymäkodista! 


6 kommenttia:

 1. Olennaisimman noista hieroglyfeistä kyllä ymmärtää: niissä on monta kertaa ex ja excellent ja ensimmäisissä lukee lovely ja jälkimmäisissä beautiful princess.

  Arttu lähettää äidilleen erityisonnittelut ja sanoo, että hänen mielestään äiti on maailman ehdottomasti kaunein kissa, ainakin muun värisistä kuin sinisistä. Lupsu on sitten kaunein sininen kissa, ja senkin tietävät tuomaritkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovasti Hertasta tykättiin kyllä, lähinnä ehkä värityksen ja luonteen puolesta. Hertta pisti parastaan tuomarin pöydällä. Lupsu on kaunis tyttö ♥

   Poista
 2. Takaikkunalla voisi matkustaa koko matkan; mutta kun ihmiset ei anna :( - Pepsi

  VastaaPoista
 3. Onnea Hertta uudesta tittelistä!

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.