sunnuntai 16. lokakuuta 2022

Eräänä sunnuntaina

Pienen kissan mietteitä

Hyvät ihmisrodun edustajat, 

Pienellä kissalla on pyyntöjä, ei mitään mahdottomia, sellaisia ihmisenkokoisia vain. Pitäisi olla maittavaa ruokaa, raikasta vettä, siivot saniteettitilat, silloin tällöin makupaloja ja mahdollisuus nauttia välillä auringonsäteistä. Vaikka ihan raikkaassa ulkoilmassa, jos se on turvallisesti mahdollisuus järjestää ja kissanne sitä toivoo. Kuunnelkaa siis kissojanne ja heiluttakaa huiskaa päivittäin. 


Unohtakaa kiire ja kaikenmoinen tyhjänpäiväinen hömpötys. Ulkoiluttakaa sitä imurianne sellaisiin aikoihin, ettei se häiritse päiväunia, eikä se saa missään tapauksessa huristaa ennen aamuruokaa. Niin kuin nyt täällä tänään kävi. 


Vaikka sadepäivinä nukuttaakin ihanasti, olisin silti toivonut saavani aamuruuan aikaisemmin, kissanmaidon kera totta kai. Imuria olisi voinut käyttää kyllä, se on sillä lailla mielenkiintoinen ja taidan joku päivä sitä vielä nuuhkaista. Mutta aurinkoa ei ihminenkään ilmeisesti sitten pystynyt järjestämään. Olisin halunnut auringon kutittelevan turkkiani niin kuin eräänä toisena päivänä. Ei kai sitä sitten kaikkea voi saada?

Teidän, 

Noki-Noora


9 kommenttia:

 1. En ymmärrä miksi se aurinko on niin vaikea järjestää.. Mutta joo sulla on tosi asialliset pyynnöt ja toiveet - Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä Max, en minäkään, en lainkaan ymmärrä. T. Noki-Noora

   Poista
 2. Uskon kaikkien kissojen olevan samaa mieltä kanssasi. Sen verran voisin lisätä, että imurin ulkoiluttamisen voisi jättää kokonaan väliin ja käyttää senkin ajan rapsutukseen, huiskan heilutukseen tai lelujen heittelyyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaan onhan se vallan kummallinen huriseva laite. Hieman kiinnostaa!

   Poista
 3. Puhut niin asiaa Noki-Noora. Vaikka eipä tuo imuri pahemmin kyllä meitä häiritse...
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivasti sen kaula ainakin rapisee kun imee sisuksiinsa kissanhiekanmurut.

   Poista
 4. Sen auringon järjestäminen on kyllä ilmeisen vaikeaa, vaikka epäilemme, että Naukulassa onnistuisi sekin, jos se jossain onnistuisi. Kyllä pitäisi olla kissatalouksissa sellaisia kotiaurinkoja, jollainen oli Fedja-setä, kissa ja koira -kirjassa.

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.