perjantai 14. lokakuuta 2022

RuusuLinnan

eurooppalaiskissanpennut

Toistaiseksi viimeinen valokuvausvierailu tapahtui RuusuLinnan seitsikon luo. Pennut olivat saapuessamme uneliaita, joten kuvaaminen oli helpompaa. Myös tässä taloudessa oli ikkuna sopivasti nojatuolin ja kiipeilytelineen sivulla, joten sain sivuvalon. 

Kuvista tulisi kyllä parempia jos jaksaisin niitä hieman käsitellä. Siihen en kuitenkaan ole ryhtynyt, vaan tavoitteena on ottaa sellaisia kuvia ettei niille tarvitsisi tehdä mitään. Se laiskuus, se laiskuus. Nämä kissanpennut ovat jo muuttaneet omiin koteihinsa.  


8 kommenttia:

 1. ”Onpas hassu täti tuo, joka heiluu tuon härvelin kanssa. Puhuu kyllä aika hyvää kissaa ollakseen täti-ihminen”
  Ihanat pennut 😻😻😻😻

  VastaaPoista
 2. Oi, miten kauniita! Ja hui, seitsemän suunnilleen saman väristä, ainakin useimmat pennuista - miten niitä pystyi erottamaan toisistaan :-D Ihanat poikaset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä heissä erojakin oli, pieniä, mutta oli!

   Poista
 3. Käsittelemättömät kuvat on hyviä, parhaita kun ovat luonnollisia. Näillä kissoilla on kivat kaulakorut omasta takaa, taitavat olla ihan karvahelmiä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmille on paikkansa, uskoisin, mutta täällä mennään näin.

   Poista
 4. Niin suloisia! Keskimmäisen kuvan oikeanpuoleisella ja alimman kuvan pennulla on varsin tutkiskelevat katseet. Varmasti miettivät jotain täti-ihmisen sielunelämään liittyvää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Epäilemättä. Ehkä sitä lässyttämisen määrää?

   Poista

Kur! Kiitos kommentistasi.