sunnuntai 1. tammikuuta 2023

Hyvää ja parempaa vuotta 2023

Toivoo Naukulan väki

Vuosi vaihtui. Taas, voisi joku sanoa. Kuten meidän omaan pikku perinteiseen taitaa jo kuulua, vietän uuden vuoden kotona kissojen kanssa. Joskus on joku ystävä kylässä, joskus ollaan vain Naukulan väen kesken. Ilmeisesti sade hillitsi tässä vuoden vaihteessa rakettien määrää. Niitä ammutaan tuosta viereiseltä urheilukentältä, johon matkaa on vajaa sata metriä. Ei kiva. 

Täällä raketit aiheuttavat pelkotiloja. Eniten Sulossa, Noomissa ja Hertassa. Namun ja Noki-Nooran maailmaa ne eivät juuri hetkauta. Eilen siis valvottiin ja tänään on vietetty perinteistä uuden vuoden ensimmäistä päivää. Paketoitiin joulukuusi ja se siirtyi varastoon odottamaan ensi joulua. Hertta vähän vastusti tätä toimenpidettä. 

Kuunneltiin yhdessä presidentin viisaita sanoja. 

Pötköteltiin sohvalla. 

Pötköteltiin sängyssä. 

Pinkkitassun tytöt ja minä pötköteltiin milloin missäkin ja Sulo saunoi melkein koko päivän. Ihan olisi laiskotteluksi mennyt jos Noki-Noora ei olisi varsin kovaäänisesti ryhtynyt vaatimaan herkkuja tuossa kello viiden aikaan. 

Hyvää uutta vuotta kaikille lukijoille! 

Olkoon vuosi meille kaikille armollinen, 

lempeä 

ja rauhaisa. 

12 kommenttia:

 1. Hyvä että joku sielläkin pitää kurissa henkilökuntaa 😉

  VastaaPoista
 2. Hirveän lähellä on rakettipaikka teitä, ei tosiaankaan yhtään kiva. Onneksi se on ohi toistaiseksi, eikä toivottavasti palaakaan. Samaa toivon kyllä muiden, tuhoisampienkin rakettien suhteen: että olisi ohi eikä palaisi ikinä. Rauhaa rakastamme, muutkin kuin Sulo. Rauhallista ja tervettä uutta vuotta Naukulaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänä vuonna oli onneksi aika vähän raketteja. Tarpeeksi, eikä tykätty, mutta vähemmän oli.

   Poista
 3. Eivät ole ollenkaan kivoja nuo raketit varsinkaan noin lähellä ammuttuina. Onneksi nyt on taas vuosi rauhallista aikaa.
  Hyvää uutta vuotta Naukulan väelle ❤️

  VastaaPoista
 4. Auts, teillä myös noin kurjan lähellä toi pommipaikka, niin meilläkin. Onneksi vuosi ei voi uuden vuoden yöstä kuin parantua vain! Ja seuraavaan kurjaan yöhön on toooosi monta yötä.
  Oikein hyvää kuluvaa vuotta teille myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, teilläkin sama! Voisi kyllä lopettaa tuollaisen turhanpäiväisyyden kokonaan. Ainakin yksityisiltä henkilöiltä.

   Poista
 5. Parhainta uutta vuotta, rakkaat! Rakettien pauke saisi loppua iäksi, tai ainakin ne pitäisi ammuskella jossain tietyssä paikassa ja ammattilaisvoimin.

  Sitä kyllä vähän ihmetellään, että miksi se joulukuusi piti laittaa pois? Eikö se olisi voinut vielä olla? Jos nyt joulukoristeet halusi pois, niin olisihan sitä voinut koristella vaikka pääsiäiseksi taas. Ja vapuksi, ja juhannukseksi ja syntymäpäiväksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulukuusi oli kyllä kiva, meistä kaikista. Eniten siitä taisivat nauttia Hertta ja mamma.

   Poista
 6. Kiitos samoin; ihanaa uutta vuotta myös teille♥

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.