tiistai 24. tammikuuta 2023

Syntymäpäiväsankari

Sulo, 9 v


Pakko oli taas laskea ihan sormien avulla ja vielä kaksi kertaa. Vaan kyllä se on totta, Sulo on jo yhdeksän vuotta! Mihin tämä aika oikein on mennyt? Vaan tiedetäänhän me. Se on mennyt söpöillen, yleisöä hurmaten, herkkutikkuja syöden, seitä nautiskellen ja ulkotarhassa saalistaen, Naukulan naisia komennellen ja tiskipöydällä notkuen (herkkukaapin lähistöllä siis). 

Paljon onnea hurmuripojalle, iki-ihanalle Sulolle! 

11 kommenttia:

 1. Äijämäiset syntsäonnittelut sulle, Sulo!

  VastaaPoista
 2. Voi Sulo, sinun kanssasi aika kuluu siivillä, kun on niin ihanaa! Eipä uskoisi, että syntymästäsi on yhdeksän vuotta jo. Mutta toisaalta siitä tuntuu olevan vuosisata, kun olit pieni pelokas pirpana yksin Naukulassa.
  Paljon onnea ja toinen mokoma vuosia lisää, pusipusi Sulo!

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea rakas Sulo! Tuo sun katse, suuret tassut ja komea olemus ja kaikki saa sydämen ihan läpättämään. Puhumattakaan luonteenlaadusta, joka on puhdasta kultaa.

  Miksei muuten ole sellaisia herkkutikkuja, jotka kävisi,vaikka olisi ollut pissiongelmia? Sellaisia pitäisi kyllä ihan ehdottomasti olla, että voisit saada sellaisia sitten ison kasan synttärilahjaksi.

  VastaaPoista
 4. Onnea, komistus! -Ella

  VastaaPoista
 5. Onnea Sulolle! Ihanalle täplämassulle!

  VastaaPoista
 6. Oih, ihanalle Sulolle onnittelut hienosti eletyistä yhdesästä vuodesta! Jatka vaan samalla tavalla toiset yhdeksän. Rapsutukset!

  VastaaPoista
 7. Onnea, olet selvinnyt naisten kanssa jo yhdeksän vuotta! Olet siinä jo taituri!

  VastaaPoista
 8. Yheksänkertaisesti onnea Sulo komistus ♥
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.