sunnuntai 15. lokakuuta 2023

Vahtipoika

Sulo

Täällä on aikaisemminkin kerrottu, että Sulo hoitaa Naukulan poliisin virkaa. Täällä saa leikkiä ja painia, muttei rähjätä eikä päästellä pahoja ääniä. Jos kuuluu pahoja ääniä, poliisi ryntää paikalle välittömästi, kartoittaa tilanteen nopealla silmäyksellä ja mätkäisee tassulla päähän sitä, joka on aloittanut rähinän. Niissä tilanteissa, mitkä itse olen päässyt näkemään, olen joka kerralla ollut Sulon kanssa samaa mieltä rähinän aiheuttajasta. 

Poliisin rooliin kuuluu myös Naukulan ulkotilojen varmistaminen. Jos joku kävelee Naukulan ohi, Sulo murisee jykevällä äänellään. Mitä siitä, että kissaihmisten tullessa sisään Sulo tulee heti ensimmäisenä tervehtimään ja välillä heittäytyy lattialle esittelemään täplämassuaan tai ainakin sitä kuinka pitkä poika on. Eihän ne rosvot sitä tiedä, että sisällä vastaanotto on ystävällinen. 

Olen tarkkaavainen ja good boi. 

Sen lisäksi, että Sulo on Naukulan poliisi, hänellä on nyt myös uusi rooli. Hän on ryhtynyt pitämään huolta siitä, että Noki-Noora saa herkkunsa ja silittelynsä päivittäin. Kun Noki-Noora sanoo vienosti miau, tulee Sulo ilmoittamaan siitä minulle ja häslää, ei kun siis kertoo tilanteesta, kunnes olen tarjoillut päivän herkkutikkuannoksen. 

Kaikesta sitä pitää itse huolehtia. 

Mitenkään en usko, että tilanteeseen vaikuttaisi se, että herkkutikut sattuvat nyt olemaan myös Sulon herkkua. 

Valpasta viikkoa, ystäväiseni! 

8 kommenttia:

  1. Mies, joka pitää naisistaan huolta ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jonkunhan täälläkin täytyy pitää kuria ja järjestystä yllä.

      Poista
  2. Sulo on niin monitaitoinen ja todella, todella komea ❤️

    VastaaPoista
  3. Sulo on niin huomaavainenkin ♥ Huolehtivainen, tarkkaavainen, ystävällinen ja komea ♥

    Me ♥ Sulo

    Monta monta pusua Sulolle!

    VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.