keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Äänetön yhtiömies

Kesähatussaan

(Kuva lavastettu, ei tippunut päähän)


Silloin kun Helsingissä oli viimeksi yleisurheilun arvokisat, oli jäätävän kylmä ja vettä tuli vaakasuorassa. Ties mitä näiden EM-kisojen aikana vielä ehtiikään tapahtua.

Ainakin sade on tiputtanut alppiruusujen kukat.

5 kommenttia:

 1. Minäkin muistelisin jotain senkaltaista myräkkää olleen, vaikka urheilua en seuraakaan. Täällä on ollut tänään sateetonta, ainoastaan melkoinen sateen uhka on koko ajan väijynyt taivaalla. Lähiseudulla sitä vettä on sitten tullutkin kuin saavista kaataen.

  VastaaPoista
 2. Sinäpä sen sanoit, on harmi kun urheilukisojen takia koko kansa kastuu ja palelee. Rakeita on tullut ja lupailivat jo räntäkuurojakin jonnekin päin.

  VastaaPoista
 3. Tällä on pilvistä muttei sada. Semmonen uhka tuossa päällä koko ajan leijuu, mut sitte toisaalta ei ole ihan liian kylmäkään. Aika erikoinen sää. Aurinkoa ootellessa...

  VastaaPoista
 4. Hihii, hauska lavastus! Se vielä olisi puuttunut, jos kuvatekstissä olisi lukenut: "kuvan sammakolla ei ole osuutta tapahtuneeseen". Iltapäivälehdet ovat alkaneet harrastaa sellaisia, jopa eläinten kuvien kohdalla.
  Sammakkoraukka ei taida nyt nähdä estejuoksusta mitään, vai mitä lie haluaisi nähdä?
  Juu muistan ne kisat, se oli ihan katastrofi. Hyvä ettei kaikenmaailman urheilijat sairastuneet keuhkotautiin. Toivotaan nyt edes vähän parempaa säätä!

  VastaaPoista
 5. Helsingistä en tiedä, mutta ainakin täällä meillä on kylmä. Ja sataakin aina välillä.

  Olisi se kukka voinut sammakon päähän pudotakin. Ihan hyvin.

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.