maanantai 4. kesäkuuta 2012

Käytöskoulussa

Jotain puuttuu?

Minä kävin kuvailemassa takapihalla, ja jätin oven auki pihalle. Luulisi sen houkuttavan? Toisin kävi. Kun ei ollut valjaita, ei tultu ulos lainkaan. Muutenkin tuntuu oma ulkotarha miellyttävän enemmän. Helmihän pitää rutiineista, joten ehkä tässäkin on kyse siitä.Tarhan ulkopuolelle oli tulossa tällainen söpöläinen (jonka nimen olen unohtanut...). Eipä sitten tullutkaan, kun joku oli käynyt varastamassa nupun. Hävytöntä!


Ehkä se rosvo lenteli taivaalle nuppu suussaan?

12 kommenttia:

 1. Helmillä on käytös kymmenen, kiltti tyttö. Olen huomannut, että kissat yleensäkin pitävät rutiineista. Onkohan tuo söpöläinen ukkolaukka (tai jokin muu laukka). Minullakin nousi tuota vaikken muistanut edes istuttaneeni.

  VastaaPoista
 2. Minullekin tuli laukka mieleen. Vai käy teillä sielläkin nuppuvarkaita! Ei kai peuroja sentään, kun ne eivät kokemukseni mukaan laukkoja syö. Tai toisaalta joskus tuntuu, että ne syövät mitä vaan kunhan se on kukkanuppu :-E
  Helmi on hieno tyttö ja tietää Naukulan tavat ja säännöt - tai siis, totta kai tietää koska on ne itse luonut, höh. Olinpas tyhmä.

  VastaaPoista
 3. Cheri: Hyväkäytöksinen tai sitten vaan oli iltaruuan aika!

  Saila: Johtajattaren säännöillä mennään!

  Cheri ja Saila: Oli sipulikasvi, jonka istutin viime syksynä. Takana olevat lehdet eivät kuulu mukaan, mutta sen te varmasti tiesittekin :D

  VastaaPoista
 4. Oho, onpas Helmi kiltti! Samaa ei voi sanoa meidän Y:stä... se olisi nimittäin jo toisella puolella kaupunkia jos oven jättäisi auki.

  VastaaPoista
 5. Meillä kyllä lähdettäis saman tien kun ovi olis auki. Helmi on kiltti tyttö :)

  VastaaPoista
 6. Aplodit Helmille. Kauniista käytöksestä. Ihailtavan kilttiä.

  Teillä on nyt siellä mysteeri. Syyllisen on oltava lintu. Mutta mikä lintu?

  VastaaPoista
 7. Kiltti tyttö Helmi ♥ Sellainen vapaana loikkiminen on turvatonta ja vaarallista! Ja kun kerran hyvä ulkotarha on, miksi ei sitä käyttäisi mieluummin.

  Nupun ryöstäntä oli kyllä rottamainen teko! Pöh!

  VastaaPoista
 8. Viivi haluaa myös valjaat ennen ulkoilua! Hävyttömiä nuppurosvoja todellakin! Meillä vieraili juurirosvoja kirsikkapuun kohdalla :-(

  VastaaPoista
 9. Kissoissa on miusta sympaattista se, että ne ovat "tapaeläimiä". Meidän Ruskalla on kyllä ihan päinvastainen tapa, hän kyttää oven takana, kun joku tulee ovesta, ja karkaa porraskäytävää. Ruskan pitäisi käydä Helmin opissa. Tai no, lievennyksenä se, ettei Ruskalla ole ulkotarhaa on vain parveke. Helmi on niin nätin näköinen tuolla tarhassaan.

  VastaaPoista
 10. Anni: Mistäs tietää vaikka Y tulisi tänne asti? Aika suora reitti olisi (näin uskoisin niistä kotiseutukuvista johtuen).

  Tasha: Helmi on! Ainakin silloin kun itse niin päättää.

  Myrsky: Toinen vaihtoehto olisi varmaan orava. Ehkä?

  Henna, Friede ja Figo: Toivottavasti ei nyt rotta kuitenkaan! Hui!

  Viivi: No sepäs nyt! Muitakin ulkovaatteiden käyttäjiä :)

  Paula: Tapaeläin on hyvä sana! Sellainen juuri Helmi on. Iltaruoka on tapana antaa ennen ulkoilua. Tänään niin ei tapahtunut.

  VastaaPoista
 11. Ei ole sopivaa neitokaisen juoksennella ulkona sillä tavalla! Ei Helmi ole Sellainen Tyttö! Helmi tietää, että neidin on oltava tarkka maineestaan :)

  VastaaPoista
 12. Ella: Nii-in. Helmi on kiltti tyttö!

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.