tiistai 5. kesäkuuta 2012

Vanha rakas

Valas

Hyvä se on aina välillä leluja piilotella, kelpaavat sitten hetken kuluttua taas paremmin. Valaskala on kestosuosikki, tällä kerralla kelpasi myös ilman uutta douppausta (eli kissanminttusuihketta). Kyllä se vanhakin välillä nuortuu, kuin lapsi leikkimään!

Mitä pidemmälle leikki meni, sitä enemmän oli valaassa kuolaa. Kuvat eivät täysin kyllä ilmennä tämän leikin hurmosmaista pyörimistä, hyörimistä, repimistä, puremista eikä vauhdin hurmaa.

11 kommenttia:

 1. Vauhdin hurma ei tosiaan nyt välittynyt :-D Muu hurma kylläkin! Suloinen Helmi, joka ei - anteeksi vain - ole yhtään vanha, ei edes kymmentä, vaan kissarouva parhaassa iässään!

  VastaaPoista
 2. Onpa iso halikuolamötkäle! Vanhassa rakkaassa on sitä jotakin (kuten oma rakas tuoksu jo valmiina ;))

  VastaaPoista
 3. Vanhassa vara parempi! Ihana lötkäle. Valas näyttää siltä että sillä on leikitty ennenkin.

  VastaaPoista
 4. Valas on ihan sävy syvyyn Helmin kanssa. Helmillä on varmaan esteettistä silmää, minkä kanssa leikkii ja minkä ei. Kivoja kuvia joka tapauksessa, varsinkin tuo viimeinen, josta hurmio näkyy hyvin. Ja kehräyksenkin olen melkein kuulevinani.

  VastaaPoista
 5. Joskus kun huomaa et on mennyt tärkeä lelu hukkaan ja se löytyykin pitkän ajan päästä jostain sohvan takaa kun imuroi, niin ai että sitä riemua :)

  VastaaPoista
 6. Hei Helmi-kulta, sul on hyvä maku! Mäkin tykkään mun valasnorpasta mut enimmäkseen vaan surffaan sillä ja nukun sen päällä. Kiva kaveri on se!

  VastaaPoista
 7. Hyvä valas! Selvästikin! Joskus sitä Aikuisetkin Kissat innostuu aivan kuin pikkutytöt. Se on hyvä se!

  VastaaPoista
 8. Kiitos kommenteista! Me nuoret ja vetreät kiittää kumarramme :)

  VastaaPoista
 9. Meilläkin on samanlainen valas! Hurrnauskis, Helmi! <3

  Jälkikäteis-onnea myös Orvokeille!

  VastaaPoista
 10. Valas näyttää niin ihastuttavan halittavan kokoiselta kissalle ja kuvista päätellen se sitä onkin :) Helmi puolestaan näyttää tuuheine luksusturkkeineen itsekin oikein halittavalta <3

  VastaaPoista
 11. Elina: Kiitos onnitteluista!

  Ella: Helmi halaa kalaa ja minä halaan Helmiä. Niin se menee :)

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.