keskiviikko 7. elokuuta 2013

Kiitos

Viiksipäivään osallistuneille! 

Kiitos kaikille viiksipäivään osallistuneille! Epäilen, etteivät kesäkissoja ottavat ihmiset ole kissablogien lukijakuntaa, mutta ei silti haittaa asiasta rummuttaa tälläkin kanavalla. Kesäkissoja ei saa ottaa! Jos otat kissan, koiran tai minkä tahansa lemmikin, pidät siitä hyvää huolta koko ajan. Ihan koko ajan. 

"Mä tulin tänne Naukulaan Porvoon eläinsuojeluyhdistyksestä
Se oli hyvä paikka, mutta kyllä koti on aina koti." 

Ja koska viiksipäivä on joka päivä, voi osallistua silloin kun haluaa! 

20 kommenttia:

 1. Me osallistutaan myöhemmin, sitten kun meidän kuvaaja on taas paikalla - hyvän asian puolesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osallistua saa koska vaan! Kiva kun lähdette mukaan. :)

   Poista
 2. On hyvä muistuttaa tärkeästä asiasta.
  Kissani Mimo on haettu löytöeläintalosta Vantaalta. Se oli ainoana jäljellä pentueesta,joka oli löydetty ilman emoa.
  Toinen kissani tuli, koska hänen perheensä muutti vuokralle asuntoon, johon sitä ei saanut viedä. Hellyyttäviä tapauksia molemmat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä asiasta ei ilmeisesti voi puhua tai kirjoittaa tarpeeksi!

   Poista
 3. Hei Helmi, me ollaan siis kumpikin pelastuskissoja, ja hyvät kodit ollaan saatukin! *läpsy!*

  VastaaPoista
 4. Onneksi vieläkin saa osallistua! Me ei olla vielä osallistuttu, mutta meinataan kyllä!

  Me ei olla rescue-kissoja, mutta meidän sielut menee rikki aina kun jollain kissalla ei ole kotia! Pitää olla koti! Ruokaa ja lellittelyä joka päivä paljon! Kun se olis aika helppo homma hoitaa. Jos kaikki hoitaisivat oman lemmikkinsä, ei kukaan olisi koditon! Ei oo vaikeaa edes ihmisille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina saa osallistua! Just silloin kuin tuntuu siltä. Ja ollaan ihan samaa mieltä, ettei asian tajuamisen pitäisi olla vaikeaa edes ihmisille :) Rapsutuksia teille!

   Poista
 5. Friede ja Figo (ja muut) ovat aivan oikeassa! Cisu ja Toto osallistuvat viiksihaasteeseen myös jossain välissä, Toto on jo vähän poseerannutkin sitä varten. Hekään eivät ole rescue-kissoja, mutta osallistuvat silti.

  (Ja ovat he ihan vähän rescuita sillä tavalla, että jos Cisu ei olisi saanut kotia Koratiasta, emme varmaan tietäisi, kenelle olisi päätynyt ekalta omistajaltkaan. Tottiskin oli jo yli-ikäinen pentu, kukaan muu ei ollut huolinut häntä! Oli kai tarkoitettu, että kumpikin tulee meille. <3)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viiksipäivä on joka päivä, joten osallistua sopii millon vain :) Jäämme odottamaan Toton ja Cisun poseerauksia :)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Hyvä! Nyt on sekä Etelä- että Pohjois Suomi samaa mieltä :)

   Poista
 7. Juurikin näin, meidän Anni-koira on löytöeläintalosta meille saapunut. Hienosti on kotiutunut ja vauhdilla porskuttaa. Nytkin mieltä painaa tuossa lähikoululla pyörivä nuori tyttökissa, kovin laiha ja sen oloinen, ettei ole kotia minne mennä, kuitenkin selvästi kovin ihmisrakas. Jos ei pian jotain tapahdu niin luukutan ja vien löytöeläintaloon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rapsutuksia Annille! Toivottavasti lähitienoon kissa saa kodin, jos sillä sitä vielä ei ole!

   Poista
 8. Meidän täti kävi katsomassa Porvoon eläinsuojeluyhdistyksen kotia etsiviä kissoja siellä oli kaksi mustaa kissaa, jotka muistuttivat molemmat meidän Prinsessakissaa.

  Otto ja Prinsessa olivat molemmat löytöeläimiä. Minäkin olen melkein löytöeläin. Tädin luukku on mun toinen kotini syntymäkotini jälkeen. Joten minäkin olen melkein löytöeläin ainakin olen kiertoeläin tai kodinvaihtaja. Ihan kuinka haluatte.

  Terveisin

  Ronja
  kodinvaihtajakoira

  VastaaPoista
 9. Hyvä Mamma ja Helmi, joka ei ole unohtanut taustaansa. Näistä asioista on hyvä muistuttaa kaikilla areenoilla. Meilläkin asustaa löytökissa, tai pitäisikö sanoa löytöhnekilökunta, sillä kissahan löysi minut.

  VastaaPoista
 10. Tämä on niin tärkeä asia, että Viirukin aikoo osallistua, kunhan jaksaa kuvattavaksi antautua - nyt piileskelee hellettä ja ukkosta pimeässä tuulikaapissa.

  VastaaPoista
 11. Mekin ollaan osallistumassa, kuvaukset on jo aloitettu.
  Tärkeä asia!

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.