tiistai 13. elokuuta 2013

Leijonan liaanit

Ulkotarhassa

Eilisen päivän rasituksista on toivuttu hyvin. Ennen iltaruokaa annoin Helmille ensimmäisen annoksen tulehduskipulääkettä. Se meni ruiskulla hyvin, eikä tipan tippaa mennyt hukkaan. Sen jälkeen maistui ruokakin ihan normaalisti ja insuliinipiikin antaminen sujui hyvällä rutiinilla. 

Yksi hieman häiritsevä asia eiliseltä löytyy ulkotarhasta. Olen karsinut siellä kasvavaa liaania (lue villiviiniä) liian vähän ja leijona joutuikin astelemaan tarhaansa liaanien välistä. 

Sittemmin tämä epäkohta on korjattu ja tänään on rappusia asteltu taas normaaliin tapaan. Ainakin kun sade hetkeksi taukosi. 

18 kommenttia:

 1. Kiva kuulla, että teillä voidaan hyvin ja lääkkeet otetaan mukisematta. Leijonan viidakko on päässyt vähän villiintymään, mutta onneksi asia on korjattu ja eläinten kunigatar voi taas astella arvonsa mukaisesti tarhassaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Villiintynyt - totta tosiaan! Vieläkin pitäisi heilua saksien kanssa mutta on niin märkää...

   Poista
 2. Onpa siellä kasvillisuutta! Ja joku saniainenkin asettunut Helmin askelmalle. Talkkarin täytyy yrittää olla vastaisuudessa liaaneja nopeampi...
  Hienoa että lääkkeen ottaminen (ja antaminen) sujui hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lääkkeen kanssa ei ole todellakaan ollut ongelmia! Sen täytyy maistua Helmin suuhun ihan mukiinmenevältä.

   Poista
 3. Ei ole helppoa kissojen ulkoiluelämä, meilläkin on jotakin (mutta ei noin hienoa)kasvillisuutta räjätänyt ulkoilumaastoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kumma että ensin sitä kaipaa kasvillisuutta ja sitten sen räjähtämistä jo vähän tuskaileekin!

   Poista
 4. Meiltä meni eilinen postaus ihan ohitse! (En ymmärrä tätä juttua, pohdiskelin itsekseni että mitähän Helmille oikein kuuluu ja eilen oli jo postaus tullut. Onko blondi niin sokea vai eikö se vain ymmärrä?)

  Sitä glukosamiinia voidaan määrätä ihmisillekin. Toivotaan että tilanne helpottaa ja kipulääke auttaa. Myrsky lähettää Helmille pehmoisia halauksia ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helmi kiittää halauksista! Hurr, hurr, kurr. Joskus voi kyllä joku juttu mennä ohi :) Brunetellakin.

   Poista
 5. Vai oli kotileijonan polulla esteitä! Hyvä että tilanne on korjattu ;)

  Hyvä että Helmillä lääkkeen syönti sujuu! Figokin sai samaa ainetta aamulla, jätti eilen käymättä iltapissillä. Onneksi on kipulääkettä varastossa tätä nykyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tehoaa Figoonkin! Helmi ainakin on pirteä :)

   Poista
 6. Mää on myös aika blondi...ihan on jäänyt postauksia lukematta...luulin että olitte tänään lääkärissä. Anteeksi Helmi, yritän lukea päivittäin kuulumisiasi...oot niin sydäntä lähellä :) Hyvä että vointisi on hyvä.
  Jestas mamman laiskottelua hortonomina, Johan tuosta nyt saisi hermostua !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helmi antaa kyllä anteeksi! Jopa ei-niin-hortonomi mammallensakin :)

   Poista
 7. Hienoa, että kissoillakin on jo olemassa (tulehdus)kipulääkettä. Pitkään aikaan ei ollut, ja ainoa tapa helpottaa kissan kipua oli pistokset. Toivottavasti Helmin kipu loppuu pian. Mukavaa, että hän on oma itsensä ja tietää, ja koti on hyvä eli paras paikka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helmi tuntuu kyllä olevan hyvissä voimissa ja hyvällä mielellä :)

   Poista
 8. Onneksi Helmi on tuollainen kiltti potilas, ettei tarvitse tapella lääkkeiden antamisen kanssa. Rauhallisesti tuntuu johtajatar ottaneen tuon pienoisen laiminlyönnin. Arvasi varmaan, että kyllä henkilökunta tilanteen pikaisesti korjaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki muu menee Helmin kanssa hyvin, paitsi pillerin antaminen!

   Poista
 9. Mamma taitaa olla harjaantunut lääkkeiden antaja :) Minä en millään meinaa saada lääkkeitä ujutettua kissoille, koirathan hotkivat mitä vaan. Ja komeat liaanit, Mamma on varsinainen viherpeukalo!

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.