tiistai 10. joulukuuta 2013

Pakkasta

Liian paljon pakkasta

Kissoilla on ihan varmasti sisäinen pakkasmittari. Kun pakkasta on enemmän (nyt - 9), ei edes parvekkeelle pyydetä. Vielä viikonloppuna tilanne käytiin tarkastamassa, mutta kauaa siellä ei oltu. 

"Kylmenevää mamma, kylmenevää." 

Onneksi ainakin ilmatieteenlaitos on sitä mieltä, että taas lämpenee pariksi päiväksi. Ehkä Helmikin sitten haluaa taas ulos, ulkotarhaan ja parvekkeelle. Saa mammansakin jotain tekemistä kun avaa ja sulkee ovia ja ikkunoita Johtajattaren käskystä. 

18 kommenttia:

 1. Voi Helmiä, katse on paljon puhuva, aika järkyttyneen oloinen liiasta kylmästä. Meillä kyllä pojat ulkoilee, mutta kauan siellä ei olla.

  VastaaPoista
 2. Onpas huolestunut ilme Helmillä! Toivottavasti se ymmärtää, että pakkanen on väliaikaista vain. Meillä kyllä pyydettiin parvekkeelle, mutta tultiin äkkiä takaisin. Vielä viidessä pakkasasteessa oltiin ihan tyytyväisiä, mutta -8 oli jo selvästi liikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti pakkanen oli liikaa, eikä Helmi tänäänkään ole halunnut parvekkeelle. Teillä ollaan kyllä myös reippaita!

   Poista
 3. Voi mikä ilme! Juuri sellainen, että "onpa täällä jo kylmä, ei mua huvita ulkoilla enää yhtään ja olethan mamma samaa mieltä..." :)

  VastaaPoista
 4. Helmi on selkeästi hämillään pakkassäästä :D

  VastaaPoista
 5. Helmi tietää! Mutta huolestuttaa se pientä kissaa!

  VastaaPoista
 6. Helmi kyllä tietää säät. Kissoilla on jonkinlainen etäanturi. Nerokaan ei pyytänyt ollenkaan aamulla ulos ja vaikka minä ryhdyin puuhiini se veteli vain sikeitä. Huolestuin jo, että onko se terve. Onneksi sää lämpeni vähän ja nyt on kissa taas kierroksellaan.

  VastaaPoista
 7. Lauhtuvaa luvassa, Helmi! Kohta saa taas Mamma aukoa ovia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä ei ole tarvinnut availla. Ruokakippoa kyllä pitäisi koko ajan täyttää.

   Poista
 8. Pakkanen ei ole hyväksi kissalle. Meillä pistäydyttiin aamulla pihalla -ja parin minuutin kuluttua tultiin ja takaisin.

  VastaaPoista
 9. Huomaa tosiaan että keli on viilentynyt, meilläkin kissat häipyy paikalta kun avaan niille ikkunan. Ei tarkene kattiparat värjötellä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä sitä turhaan. Oman kodin lämmöstä on mukava nauttia.

   Poista

Kur! Kiitos kommentistasi.