tiistai 8. heinäkuuta 2014

Kesäpoika

ja helle

Nyt on kesä, kärpäset ja helle. Kuumuus ei ole Suloa häirinnyt, kiitos kylmien vesileikkien. Aurinkopaikkaan ei kuitenkaan enää hakeuduta nukkumaan, varjo sopii hyvin.

Huolimatta päivittäisestä ulkoilusta, punkit ovat toistaiseksi jättäneet Sulon rauhaan ja hyvä niin. Ulkoilujen jälkeen täällä tehdään aina kuitenkin punkkitarkastus. Koskaan ei voi olla liian varovainen. 

Eilen Sulolla pistäytyi myös ex-tempore vieras, euroopplaiskissaihminen. Sulo viihdytti vierasta hyvin, esitteli Naukulan huone huoneelta ja näytti leikkejään. Sulon sosiaalisuus jaksaa ilahduttaa. Ehkä se auttaa myös tulevassa näyttelyssä, mene ja tiedä. Sulo on siis Helsingissä Kaapelitehtaalla näyttelyssä lauantaina 26.7. Tämän kummemmin en asiasta aio (ehkä) kertoa, joten nyt kannattaa pistää tämä muistiin jos haluaa tulla meitä moikkaamaan. Sulon näyttelyhäkin päällä tulee olemaan Sulon valokuva kehyksissä ja minä olen sitten se jännittynyt ja kaikkea hämmästelevä täti. Tämä on ensimmäinen näyttelyni kissan kanssa. Hui. 

40 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ehkä. Jos osataan olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Oletteko te tulossa?

   Poista
 2. Äskeinen kommentti hävisi varmaankin bittiavaruuteen, mutta pointti oli että: huoli pois, Sulo hoitaa homman ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti katosi. Kävin katsomassa roskapostilaatikostakin ja se oli tyhjä. Minunkin pitäisi vissiin jotenkin pysyä kärryillä touhuista :)

   Poista
 3. No mutta sehän on hyvä että punkit ei tykkää Sulosta! Menee just oikein, kaikki muut tykkää paitsi ei ötökät ja haitalliset otukset!

  Onnea tulevaan näytökseen. Toivottavasti Sulo on oma hurmaava itsensä! Kyllähän se sosiaalisuus siinä kovasti auttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti punkit eivät muuta mieltään! Sosiaalisuus ei vissiin kuitenkaan aina auta. Saas nähdä miten Sulon kanssa.

   Poista
 4. Onnea ja menestystä tulevaan näyttelyyn! Harmi kun en itse pääse paikalle töiden takia, muuten olisin varmasti tullut Suloa moikkaamaan. :)

  VastaaPoista
 5. Me vaadimme tästä näyttelystä sitten raportin! Tsemppiä, hyvin se tulee menemään:)

  VastaaPoista
 6. Emäntä: Ihana olisi ollut päästä katsomaan oikeaa näyttelyä, mutta vasta viikkoa myöhemmin on varattu Onnibussin menolippu Helsinkiin 1 eurolla!! Pois pääsystä ja majoituksesta ei ole vielä tietoa :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! Sielläpä on löydetty halpa menolippu! Toivottavasti majoitus ja kotimatkakin järjestyvät.

   Poista
 7. Meitä jännittyneitä tätejä on siellä enemmänkin. Olen ollut kyllä muutaman kerran kissan tai kissojen kanssa näyttelyssä mutta aina olen pihalla kuin lumiukko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meitä on siellä sitten kaksi! Toivottavasti meitä viisaammilla riittää kärsivällisyys.

   Poista
 8. Kuulkaa Mamma ja Sulo : Sipi on alkanut komentaa meitä terävillä "äh äh" -käskyillä. Apuva, ollaan pulassa, ei auta kuin totella. Mesi-mamma ei kyllä tottele, ei sitten alkuunkaan! Pualu-täti ei ole kans' moksiskaan! Siis mun pitää totella. Kyllä kyllä "äh äh" <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nih. Se on sitten menoa Tellis! Ties minkälaisen kurinpalautuksen Sipi vielä joskus järjestää Mesille ja Puolulle :D

   Poista
 9. Tämäkin kesätantta vaatii raporttia. Kiitos 😊

  VastaaPoista
 10. Tää on merkannut korvienväliseen kalenteriin Sulon debytoinnin julkisuudessa ja tulee paikanpäälle fanittamaan! Jokos virallista nly-syliposeerausta on kovasti harjoiteltu peilin edessä? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kääk! Sehän meiltä on unohtunut tyystin. Tervetuloa vaan katsomaan. Sulo on pentu luokassa. Eikä sieltä kai ketään ole koskaan kilojen ja koon takia diskattu ;) !!??

   Poista
  2. Sulo on vain hyvin kehittynyt ja kasvaan kokkaaksi urooksi! ;D Kerran mentoroin nly-neitsyttä jolla oli päivää vaille nuoriluokkalainen pentu pentuluokassa. Siihen tuomari kommentoi hymyillen vain että "What a big baby!" ;)

   Poista
  3. Täällä on sitten ehkä jättiläisvauva!

   Poista
 11. Onnea tulevaan näytelmään, penskojen kanssa se on rennompaa, joten kaikki menee varmasti hyvin! Harmi kun olette lauantaina, lupasin jo tulla sunnuntaina katsomaan maukulaisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No harmi! Jos innostut, niin tule lauantaina silti katsomaan meitä :) Minä harkitsen tulevani sunnuntaina turistina, jos lauantai ei ole vienyt kaikkia voimia.

   Poista
 12. Sulon eka kesä ! Sulon elämä soljuu ihanasti, niinkuin pitääkin ♡
  Kyllä teitä näyttelyssä opastetaan ja assarit auttaa..jos Suloa ei ala kuulumaan arvosteluun tulevat kyllä huhuilemaan ( ainakin ennen ), mutta tarkkana pitää olla :)
  Eikä mitään paineita mamma, mutta mitä levollisempi esittelijä, sen rauhallisempi katti. Mutta jännää se on !!!!
  Tulen lauantaina , jos lähipiirissä ja kotona asiat ovat hyvin.
  Onnilta terkkuja, päivittäin valjastellaan ja nukutaan milloin minkäkin pensaan alla, tänään hän olisi ihan väkisin halunnut pungeta mökin alle, mutta mamma ei päästänyt.
  Kamala mamma =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin :) Eli täytyy varmasti syödä aamulla viiliä niin pysyy viilipyttymäisenä :D Toivottavasti pääset tulemaan! Olisi mukava nähdä. Ilmeisesti Onnilla ja Sulolla on jokin telepaattinen yhteys, sillä Sulo halusi tänään parvekkeella olevan mökkinsä alle ja sinne itsensä tunkikin. Vai olisikohan se kuitenkin se helle? Voikaa hyvin ♥ Onnille rapsut ja ipanoille myös, ja voisit sinä varmasti miestäsikin vähän rapsutella :D

   Poista
 13. =) kiitos muistutuksesta. Tahtoo kisut saada rapsutukset...
  Onko Sulo vielä pentuluokassa? Miten mää laskin, että olisi nuorten luokassa. Mutta on siinä rajoilla. Isot pennut rulettaa.... Voi ..Onni oli nuorin pentu ekassa näyttelyssään ja hän pärjäsi hienosti, vaik olikin pieni vielä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulo on näyttelyn aikaan 6 kk ja 2 päivää. Sulo on kyllä laitettu näemmä pentuluokkaan :)

   Poista
  2. Onko noita muutettu, silloin kun me näyteltiin oli pentuluokka 3-6 kk ja nuoret 6-10 kk? Eli sen mukaan Sulo menisi jo nuoriin?

   Poista
  3. Ilmeisesti ovat! Kissaliiton sivuilla pentuihin menee 4-7 kk ja nuoret sitten 7-10 kk.

   Poista
 14. Komea kesäkukkakissa, kyllä tuolla letkeydellä näyttely menee varmasti hienosti :-). Mielenkiinnolla kuulen tapahtumasta, itsellä ei katselijaa suurempaa kokemusta näyttelyistä ja sekin aika kauan sitten.

  VastaaPoista
 15. Oi, vai menette te näyttelyyn! Hieno homma, Sulo hurmaa kyllä kaikki, sen verran komea on tämä "kesäkolli" :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan! Minun suurin haaveeni on, että Sulo tykkää olostaan näyttelyssä.

   Poista
 16. Äh, laskin Sulon iäksi 7kk ja 2 päivää. Kuulutte pentuluokkaan ilman muuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulo on vesimies ;) Tammikuun poikia, 24 syntynyt.

   Poista
 17. Onnea näyttelyyn. Sekä mammalle että Sulolle ♡

  VastaaPoista
 18. Kyllä te ihan varmasti handlaatte hommat :) Sulo opettaa sulle sitten siinä samalla, miten tulee tomia jos Mammalla menee sormi suuhun ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hyvinkin olla! :) Se on hyvä kun Sulo on tällainen monitoimimies.

   Poista

Kur! Kiitos kommentistasi.