sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Puussa

pihalla

Minä olen Sulon mielestä välillä varmasti tosi tylsä. Flexin hihna on niin lyhyellä, ettei Sulo pääse kipuamaan kovinkaan korkealle taloyhtiön pihalla olevaan Terijoen salavaan (näin minulle on kerrottu). Hihna on puun kohdalla niin lyhyellä, että pystyn nostamaan Sulon tarvittaessa puusta alas. Sulo haluaisi ylemmäs. Ehkä vielä joskus rohkaistun. Sulo toivoisi tämän tapahtuvan pian. Siitä olen ihan varma. 

32 kommenttia:

 1. Puu on kissan unelma, myös Sulo Seikkailijan <3 Puusta näkee kauas ja sieltä voi (ehkä) napata lentävän välipalan? Mesilästä naukut Sulo-pojalle :€)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo puu on kyllä todella houkutteleva! Sinne on pakko päästä melkein joka ulkoilukerralla. Niin myös tänään! Puskut Mesilään ♥

   Poista
 2. Meilläkin on tuollaonen tyhmä kaksijalkainen, joka ei anna kiivetä niin ylös kuin tahtoisin! Paitsi puihin, joissa ei oo oksia. -Devi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaksijalkaiset ovat niin kömpelöitä ja ajattelemattomia. T. Sulo

   Poista
 3. On se kieltämättä aika hankalaa, jos (kun) kissa tulee alas eri puolelta oksaa. Siinä on irrotettava hihna valjaista sitten, ja erinäiset kerrat olen kiikuttanut kissan sylissä sisään ja palannut sitten hakemaan puuhun jääneen hihnan. Kerran ystävällinen yläkerran naapuri kävi kiipeämässä oksiin takertuneen hihnan minulle. Kaikkea tätä touhua kissa tuskin ymmärtää, ihme hössötystä. Kummia rajoituksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin just! Näistä teidän kiipeilyseikkailuistanne kun olen kuullut, niin ei oikein millään uskaltaisi antaa toisen kiipeillä...

   Poista
 4. Onpas jännää pienen Sulo-kissan elämä. Kellehän moikkaa tuossa yhdessä kuvassa ? :)

  VastaaPoista
 5. Voi miten hyvä kiipeilypuu se olisi! Ihminen ymmärtää mammaakin, mutta me tsempataan Suloa! Ole sinnikäs! ~Friede ja Figo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään Sulo pääsikin jo korkeammalle kuin koskaan! Kiitti tsempeistä.

   Poista
 6. Niin asialla on kaksi puolta huvi ja jonkinasteinen vaara, jospa jään valjaistani roikkumaan.
  Tsemppiä valjasanarun molempiin päihin.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tässäkin on varmasti parasta se kultainen keskitie.

   Poista
 7. Parempi, ettei Sulo mene liian ylös. Muuten voidaan tarvita palokuntaa... :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Onneksi paloasema on kuitenkin lähellä :)

   Poista
 8. Kuules Sulo, Terijoen salava on yksi parhaita kiipeilypuita. Toivotaan että Mamma höllää vähän otteitaan;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan kyllä samaa mieltä siitä, että Terijoen salava on hyvä kiipeilypuu! Tänään höllättiin vähän otteita :)

   Poista
 9. Emäntä on viisas, usko pois, Sulo! On kivempi, että pääset tarvittaessa puusta alas helposti ja oman Mamman syliin :-).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään sitten mamma kaappasi Sulon... Vähän liian aikaisin jos Sulolta kysytään!

   Poista
 10. Pepsi: Katso Sulo, pitää olla nopea ja syöksyä ylös puuhun ennenkuin mamma huomaa tiukentaa narua. Se on loistava konsti. Tosin varo ettei käy niin 1. Että laskeudut eripuolelta oksaa, saat kuulla harmistuneita kommentteja 2. Menet oksalle, joka onkin liian ohut ettet uskalla liikkua enää mihinkään päin ja jonkun pitää hakea jakkara saadakseen nostettua sinut alas. Se on tosi noloa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ohjeista Pepsi! Tänään yllätin mamman kun se vaan kuvas. Pääsin ylemmäs. t. Sulo

   Poista
 11. Puu ja hihna on vähän kinkkinen yhdistelmä. Jos jää jonnekin yläilmoihin jumiin niin Mammakin joutuu kiipeämään, kokemusta on. Mutta kiipeily on varmasti kivaa ja hyvä harrastus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä ollaan selvitty niin, että mamma on tukevasti maan kamaralla. Toivottavasti selvitään jatkossakin!

   Poista
 12. Flexi maksimiin ja palokunta paikalle (ne on aikas komeita miehiä nääs ...) :) :)

  VastaaPoista
 13. Sulosta on tullut tosi komea kisu. Aiemmat kuvavertailutkin se osoittavat. Hieno oli kalakuppikin ja untuvapeittokellistelyt : ) En sinuna päästäisi fexin kanssa korkeammalle puuhun. Mitä jos kietoutuu jotenkin siihen naruun niin olet ongelmissa. Kyllä näiden suloistenkin pitää pieniä pettymyksiä kestää : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Lellivauvojenkin on opittava jotain. Ehkä.

   Poista
 14. Eilen kommentoin mutta kommentti hävis. Sulosta olisi varmasti kivaa myös se, ettei kynsiä leikattaisi. Pääsisi helpommin kiipeämään puuhun. Ja tietysti myös se, ettei mamma pukisi niitä valjaita lainkaan ylle, koska varsinkin se pitkä naru, joka sotkeutuu oksiin, on riesana.

  Meillä ollaan niin tylsiä, että puussakiipeilyt loppuivat tykkänään siihen, kun Ruska kerran yhtäkkiä kiipesi korkealle omenapuuhun ja naru kiemurteli oksien välistä pahasti. Ei auttanut muu kuin hakea tikapuut, ja isännän oli kiivettävä omenapuuhun pelastamaan Ruska. Emäntä pelkäsi puun juurella, että sekä isäntä että kissa putoavat. Eivät pudonneet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh. Onneksi siellä selvittiin säikähdyksellä. Kynnet on leikattu ja valjaat puetaan aina, tykkäsi Sulo siitä mitä tahansa. Valjaiden pukeminen aiheuttaa kovaa kehräystä. Selkeästi mieluisaa puuhaa. Vielä ollaan kiipeilty, katsotaan kuinka meidän käy.

   Poista
 15. Näyttää siltä, että Mamma on kiivennyt puuhun Sulon kanssa. Eihä sitä muuten noin hienoja kuvia saa kiipeilijästä ;-)

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.