perjantai 21. marraskuuta 2014

1+2

sekä kiitos

Kun aloitimme Sulon kanssa ulkoilun, Helmin perintövaljaat olivat aika isot. Sekä kaulan- että vatsanympäri menevät osat olivat mahdollisimman tiukalla. Niissä viimeisissä rei'issä. Nyt kaulan ympärystä on suurennettu yhdellä ja vatsanympärystä kahdella. 


Nyt minua mietityttää tuo etutassujen välistä menevä osa. Onko se tarpeeksi pitkä? Niin tai näin, ainakin ulkoilu maittaa. Enkä millään voi ymmärtää kuinka olen uskaltanut lähteä niin väljien valjaiden kanssa ulkoilemaan kun lähdin silloin toukokuussa. 

Suuri kiitos Pepille! Saimme Pepiltä eilen postissa matkalaukkuvaa'an. Uskon, että sen avulla Sulon painoa on varsin hyvä tarkkailla. Kiitos Pepi! 

19 kommenttia:

 1. Sulo alkaa rotevoitua, Helmihän oli siro pullukka :) Matkalaukkuvaa'alla voi Suloa punnita aika pitkään, jos vain Mamma jaksaa nostaa pojan vaa'an varaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin alkaa! Ihanasti sanottu Helmistä :) Matkalaukkuvaa'alle on varmasti hyvää käyttöä täällä!

   Poista
 2. Tassujen välistä menevä osa voi olla pian liian lyhyt Sulolle. Harmi, kun se ei ole säädettävissä. Onnillakin se oli vähän kireä, mutta ei se menoa haitannut.
  Ihana tuo Cherin kommentti Helmistä ♡
  Sulo on kyllä upea, olet Sulon ansainnut♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tämäkään ole tuntunut tahtia haittaavan, minusta se vain näyttää liian lyhyeltä. Kiitos ♥ Sulo on oikea sydänkäpynen!

   Poista
 3. Eiks olekin hyvä keino tavaraähkyyn kun pistää tavaroita postin kautta kavereille :D
  Onneksi mainitsit sen aiemmin - muistin heti, että laatikossa on yksi työtön vaaka...
  Sulo taitaa olla kohta niin rutinoitunut ulkoilija, että valjaat taitaa olla vain varmistus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan loistavaa! Kiitos. Valjaat ovat varmistus, mutta ilman niitää ei kyllä lähdetä :)

   Poista
 4. Olipa hienoa Pepiltä lähettää Sulolle vaaka. Tosi komia kissa tuolla kalliolla istuskelee, katse terävänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä tuon alahihnan saa poiskin? Mielestäni sitä ei ole välttämätöntä pitää, jos on vastaava kappale niskassa/selässä.

   Poista
  2. Vaaka oli tosiaan hieno yllätys. Hihnan saattaa hyvin saada poiskin, en ole sitä edes ymmärtänyt katsoa enkä yrittää. Hyvä vinkki, kiitos!

   Poista
 5. Ei tuo alahihna ehkä vielä ole liian lyhyt, mutta ei paljon puutu.

  Aikoinaan Friede käytti pentuvaljaita puolivuotiaaksi. Figon päälle niitä ei tainnut saada enää nelikuisenakaan ollenkaan. Ja meillä sentään kokoero noin yleensä on paljon pienempi kuin Helmillä ja Sulolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti menisivät vielä hetken aikaa, mikäli Sulo nyt lumessa haluu ulkoillakaan.

   Poista
 6. Kyllä Sulo on potra poika! Ja niin pitääkin olla!

  VastaaPoista
 7. Ihana Äijä ♡
  Suosittelen Vänttisiä, joissa ei moisia välihihnoja ole alla eikä päällä hiertämässä. Mittatilaustyötä, kotimaista käsityötä kotiin toimitettuna. Ja on niissä säätövaraa Ponin kasvaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vänttiset ovat olleet mielessä! Toivottavasti niitä on myynnissä jommassa kummassa näyttelyssä mihin olemme menossa.

   Poista
 8. Onkos nuo Kesomaan tekosia? Jos niin ei kun sähköpostia heille ja mittatilausvaljaat kehiin! Annilla on pitkä selkä ja muuten kissan on "hoikka", välikappaleet oli siis auttamattoman lyhyitä ja hierti kainaloon, kun ympäri menevät olisivat sitten olleet isoja seuraavassa koossa. Tilattiin semmonen missä välikappaleet on seuraavaa kokoa, eikä maksanut edes sitä mitä Mustissa ja Mirrissä normivaljaat eli halvalla lähti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en itse asiassa osaa edes sanoa mitkä valjaat nämä ovat! Ovat olleet täällä niin kauan, että hankintapaikkakin on unohtunut. Sulolla on siis perintövaljaat. Hyvä vinkki kuitenkin! Kiitos.

   Poista

Kur! Kiitos kommentistasi.