lauantai 8. marraskuuta 2014

Messuterveisiä

Lemmikkimessuilta

Trio MiuMaun ja Herra Nilssonin sekä Naukulan aikuiset ihmiset kävivät Helsingin Messukeskuksen Lemmikkimessuilla. Kissat jäivät viettämään kissanpäiviään kotiin. 

Lemmikkimessujen yhteydessä oli kissanäyttely, joten ihan ilman kissaseuraa ei tarvinnut messuilla. Komeita, kauniita, söpöjä ja upeita kissoja oli paikalla näyttelemässä hurja määrä. Muutamaan tuttuunkin törmäsin. Kissanäyttelyssä tapasin myös Naukulan Kerhon -lukijan Eestistä ja sain ihanaa palautetta! Kiitos! Erityisterveiset sinne ja rapsutuksia myös. 

ELMA:n puolella kävimme vierailemassa mm Rekku Rescuen ja
SEY:n osastoilla. Mukavat messut. Kissatarvikkeita myyviä näyttelyasettajia oli paikalla vähemmän kuin ennen, näin luulen, mutta tuliaisia kotiin löytyi silti. Ostin Sulolle potkuttimen Rekku Rescuen osastolta. Siellä olisin voinut myös laittaa kynteni, mutta se jäi tällä kerralla tekemättä. 

Messut ovat avoinna myös huomenna, joten vielä ehtii käymään! 

30 kommenttia:

 1. Ois kyllä ollu ihan mahtavaa päästä noille messuille, mutta kun kaikki tapahtuu niin kaukana täältä niin pitää tyytyä sitten vaan lukemaan näitä raportteja niiltä, jotka pääsee paikanpäälle katsomaan.
  Komeita kissoja oot päässy näkemään. Toi 'ilves' on ihan mahdottoman upea otus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maine Coon poika oli kyllä komea kuin mikä! Tassut kuin ilveksellä ja painoakin 10 kiloa. Siinä tietää kantaneensa kissaa!

   Poista
 2. Kiitos seurasta, oli kyllä kiva päivä hyvässä seurassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Oli mukava päivä ja hyvää seuraa :)

   Poista
 3. Emäntä: Kiva nähdä miltä siellä näytti! Ensi vuonna ehkä minäkin pääsen messuille..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä oli kyllä paljon katseltavaa, messuja jos jonkinmoisia :)

   Poista
 4. Oi mikä leijona tuossa yhdessä kuvassa! Taitaa olla maine cooni. I-H-A-N-A!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maine Coon osasi ottaa yleisönsä! Ylväs katse kertoi, että ihailla saa :)

   Poista
 5. Mukavaa varmaan olisi tuolla käydä, mutta taidan huomenna keskittyä vain oleiluun kotona kissojen kanssa. Kiva sana tuo potkutin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin ihastuin sanaan potkutin! En ole siihen aikaisemmin törmännyt.

   Poista
 6. On varmaan kiva törmätä blogin lukijoihin 😊 ja mukavantuntuiset messut muutenkin. Turun eläinsuojeluyhdistys päivystää taas parin viikon päästä Turun kissanäyttelyssä. Hyvä, että tuollakin oli eläinsuojelutyö esillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosi mukavaa! Nyt harmittaa, etten häkeltyneenä osannut kysyä hänen bloginsa nimeä.

   Poista
  2. Hei!
   Tässä hiljaisena ja anonyymina lukijana ollut blogin ja Sulon fani Marju Eestistä, jonka eilen tapasit - kiitos terveisistä ja rapsutuksista :) Tapaaminen oli todella kiva ja odottamaton minullekin ja en taitanut löytää niitä oikeita sanoja kuten nytkin. En juuri sen takia ole kommentoimassa koska se on vieraalla kiellellä aika vaikea juttu :)
   Vielä kerran - Naukulan kerho on mun lemmikkiblogi, jota seuraan ja jään lukemaan jatkossakin. Tykkään sekä Sulosta, Sulon vieraista ja paljon blogin tyylistä - lämpimästä huumorista.
   Mun blogi on pienen eestiläisen katukissojen pelastusyhdistyksen blogi, http://padijapasteet.wordpress.com/, jossa kerroin kissojen elämästä mun luona kunnes ne löytää ihan oman kodin.
   Syy olla messuillakin oli just sen takia, että pari mun hoitokissaa on löytänyt ihanan kodin Suomesta ja he olivat eilen mukana näyttelyssä kotikissoina

   Poista
  3. Ihanaa, että kommentoit ♥ Minä yritin jo eilen etsiä kissablogeja Eestistä, mutten löytänyt. Laitoin blogisi nyt lukulistalleni, jotta voin seurata sitä edes kuvien avulla! Kiitos paljon kauniista sanoistasi, minä niistä eilen ihan häkellyin. Kommentointisi sujui oikein hyvin myös suomeksi :)

   Poista
 7. Potkutin??? Mikä ihme se on =D
  Niin siinä on käynyt, että kun muutin messujen lähelle, en ole käynyt kuin kerran lemmikkimessuilla. Ennen haikailin, että kunpa pääsis... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin voi käydä! Potkutin sanaan törmäsin nyt ensimmäistä kertaa. Se on sellainen kapistus minkä kissa ottaa tiukkaan otteeseen ja alkaa takajaloilla sitä potkimaan. Joskus puhun takajalkatömpsytyksestä :D

   Poista
 8. Potkutin kuulostaa mainiolta! Meillä ollaan marraskuun alku otettu niin lötköilyn kannalta, että ihaillaan messujakin vaan nyt täältä ruudun kautta. Ehkäpä ensi vuonna :-).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lötköily on hyvä harrastus! Sopii marraskuulle.

   Poista
 9. Upeita kisuja! Joku vuosi pitää tulla katsastamaan etelä-Suomen messumeno, siellä kun on kaikki kiva, kuten eläinmessut. :D

  VastaaPoista
 10. Mahtavat tassut tuolla coonilla ! Potkutin onkin hyvä nimi kickeroolle.
  Miten Sulo viettää vapaapäivänsä, kun mamma on lietsussa ? Helmi otti kauneusunia entä Herra Komistus ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Epäilen, että Sulo on viettänyt päivänsä Helmin tavoin. Ainakin venyttely oli sen mukaisita kun tulin kotiin :) Potkutin on oiva sana!

   Poista
 11. Oli kiva tavata ihan livenä :) Tuossa yhdessä kuvassa on ihan selkeesti ilves :)

  VastaaPoista
 12. Me ei sitten tällä kertaa törmättykkään, kun minä notkuin Rekkujen pöydässä perjantain ja vähän sunnuntai iltapäivää.

  Unski täällä meillä on minulle vähän semmosta kuiskutellut, että sen mielestä Sulo vois olla sille kiva kaveri *vink vink* ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei törmätty ei, vaikka siellä Rekkujen osastolla pyörinkin.

   Voi Unskia! Me toivomme, että Unskille löytyy pian koti.

   Poista
 13. Ompas ison näköinen jässikkä kissa sinisen tädin harteilla!

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.