perjantai 9. tammikuuta 2015

Maukuja

Maunon ja Epun maukuja

Minä tapasin eilen kaksi Mau-kissaa, Maunon ja Epun. Erittäin hienoja poikia ja hyvätapaisia myös. Osasivat näyttää, että tuliaisporkkanat olivat kovasti mieleen. Ei siinä mennyt kuin hetki, ennen kuin pirteän väriset porkkanat olivat muuttuneet läpimäriksi ja epämääräisen värisiksi lätysköiksi. Vaan mitä tapahtui, kun Maunon ja Epun henkilökunta toi Sulolle tuliaisiksi kauniin ja ison potkuttimen? Ei mitään. Sulo jatkoi rooibos-pussin kanniskelua ja sen kanssa leikkimistä. Tapakasvatus on täällä vielä hieman kesken. Tai ehkä Sulo säästeli potkutinta Namulle? 

30 kommenttia:

 1. Komeat pojat Mauno ja Eppu! Seurustelivatko kissat Mamman kanssa vai tarkkailivatko kauempaa hassua kissatätiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat eivät paljon joutaneet seurustella, kun porkkanat olivat niin hekumalliset, mutta toki käytiin tervehtimässä ja Eppu sylissäkin pyörähtämässä, ei täällä vieraita ilman lähikontaktia päästetä.

   Poista
  2. Pojat tulivat hienosti vastaan jo eteiseen! Olivat koko ajan seurassa mukana :) Hienoja poikia!

   Poista
 2. Rooibos? Ihanko sitä punapensasteetä, vai jotain muuta :) Mitä kissa siitä tykkää, sivistä minua taas, kun on niin paljon aikaa siitä, kun meillä oli kisuja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan juuri se punapensastee. Toki vain se suojapussi. Enkä kyllä yhtään osaa kertoa miksi. Tutkimattomia ovat kissan tiet.

   Poista
  2. Meillä valeriaanateen pussi aiheuttaa puskemista ja kehräämistä. Ehkä rooibosissa on jotain yhtä viehättävää? Kissat on vähän hassuja. ;)

   Poista
 3. Komeat ovat nämäkin herrat :) Rooibos taitaa olla nyt vaan niin IN, ettei siihen leluja oteta sekoittamaan :)

  VastaaPoista
 4. Komeita poikia!
  Sulo ei vielä taida tietää sitä että lahjahevosen suuhun ei katsota;)

  VastaaPoista
 5. Sulo taitaa olla enempi kissa kuin hotkot mau-pojat, ja näyttää että leluihin ei tartuta tuosta vaan, vaan näytetään vieraalle, että Minä päätän koska ja miten ja jos koskaan... Namuselle jättitömpsytin taitaa olla pitkään liian iso, mutta ehkä joku pieni malli syntyy Namusellekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkään ei käytetä Maukulasta tulleita tömsyttimiä kuin satunnaisesti, eikä kyllä muitakaan tömpsyttimiä - vain oma veli käy potkuharjoitusten välineeksi. Sen sijaan Maukulasta tilattu koppa on i-h-a-n-a edelleen. Talven tullen Toto on aivan pesiytynyt siihen ja viettää siinä kaiken mahdollisen aikansa. Jos hän erehtyy välillä tekemään muuta, Cisu valtaa kopan. Ja välillä sinne ängetään tietty yhdessä.

   Poista
  2. Kaikki kissat eivät vaan ymmärrä tömpsytysten perään, meilläkin tömpsytellään kyllä kaveriakin hyvin ahkerasti, mutta samoin iso patukka on ahkerassa käytössä.

   Poista
  3. Sekä Koratiassa että Maukulassa onkin saanut nauttia varsin komeista painiotteluista!

   Poista
 6. Komeat maukuset! ♥ Mistä ostit tuon porkkanan? :) Rakun porkkana meni hukkaan jokin aika sitten eikä löydy mistään... Se oli niin tykätty, että harmittaa pojan puolesta, vaikka saikin pallon joululahjaksi ja sitäkin on ollut kiva kantaa ja läimiä. Silti olen pohtinut uuden porkkanan hommaamista kun vanhaa ei näy eikä kuulu, vaikka paikat on koluttu moneen kertaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Porkkanat tulivat Mustista ja Mirristä :) Toivottavasti Rakulle löytyy uusi!

   Poista
 7. Hassu Sulo, kyllä Mamma (ja fanitädit) varmasti huolehtii, että Namullekin riittää leikittävää :D

  Mauno ja Eppu ovat uskomattoman upeita. Kerran minulla oli kunnia tavata Eppu kissanäytelmissä, enkä varmasti unohda mahtavaa mauta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulo on hassu ja leluja Naukulassa kyllä riittää. Eppu onkin näytellyt komeuttaan enemmän kuin Mauno :)

   Poista
 8. Komeita poikia!

  Jos tömpsyttimessäkin oli pusulähettimen ominaisuutta, eikä Sulo siksi halunnut sitä käyttää? Jätti pusujen lähettelyn Namun ja poikien väliseksi asiaksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm... Olisivatko Mauno ja Eppu jo noin ennakoivia olleet? Että pusulähetin Namulle!

   Poista
 9. Taas uudet ihanat kissat. Sulo nyt ei vain ollut sillä päällä, joskus toiste sitten saa potkutinkin kyytiä. Sulo on siis hyvin itsellinen.......

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulo on nyt rakastunut siihen rooibos-pussiin.... MInkäs sille mahtaa.

   Poista
 10. Maukulaisia ei voi kuin ihailla. Paljon !

  Kiva toi potkutin, kun se ei ole niitä liukuhihnalta tulleita. Tiedä sitä, koska se onkin justiinsa se lelu joka rooibussinpussin (?) sittenkin syöksee vallasta parhaana leluna. Koska kissat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissoista ei koskaan tiedä. Siksipä ne onkin niin ♥

   Poista

Kur! Kiitos kommentistasi.