tiistai 14. huhtikuuta 2015

Koko komeus

Kuti kuti

Sulo rapsuttelee edelleen. Niiltäkin alueilta mihin rapsutus ei yllä, on karva muuttunut. Pentukarva on lähtenyt ja tilalla on ison pojan turkki. Leukaan on tullut hieman aknea, että kyllä ne hormoonit ovat jyllänneet ja Namun penturaksukupille on päästy luvattoman paljon. Mamman poika, ihana Sulo. Iso mies jo. 

41 kommenttia:

 1. Justiin eilen mietin illalla, että vieläköhän Sulo itseään rapsuttelee... Onko rapsuttelu vielä yhtä karvoja lennättävää kuin aiemminkin?
  Sulo on kyllä komee heppu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rapsuttelee kyllä, karvoja on lennellyt, mutta edelleenkään Sulolla ei ole yhtään karvatonta kohtaa. Tekee tarkkaa työtä.

   Poista
 2. Komea on! ♥

  Mutta kutina saisi kyllä loppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin saisi. Nyt käytöstä on poistettu muoviastiat ja kuljetuskoppakin on nyt otettu pois Sulon käytöstä. Sellaisen vinkin kuulin ystävältä jonka kissa oli saanut aknea muovikipoista syödessään.

   Poista
  2. Meillä juurikin kippojen vaihto auttoi! Annilla oli aikanaan muovikippoja ja jossain vaiheessa akne äitiytyikin pahaksi. Vaihdoin kipot keraamisiin sekä lasisiin ja jo helpotti. Kerran on sen jälkeen tullut takaisin (9v aikana) ja silloin kiinnitin taas huomiota kuppeihin, ne oli keraamiset, mutta tiheämmin kunnon saippuapesu vesikipollekin. Jos leuan alus pahaksi menee niin suosittelen myös putsaamista desifiointiaineella (esim. septidin).

   Muovikippoihin tulee naarmuja joihin ruuan rasva kertyy, likainen rasvainen moska siirtyy sitten kissan leuan alle syödessä.

   Poista
  3. Nyt elellään ilman muovikippoja ja Sulon harmiksi myös ilman kuljetuskoppaa nukkumapaikkana.

   Poista
 3. Iso poika on myös! Mutta kuinka iso? Meillä kastraatti on tuomittu säännöllisiin punnituksiin varmaan loppuelämänsä, sillä se ylipaino tulee NIIN salakavalasti..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika iso, muttei yhtään ylimääräistä. Sulo on pitänyt linjoistansa hyvin huolta. Usko vaan.

   Poista
 4. En kyä huomaa kaulan karvoista eroa runkoturkkiin. Sulon turkki näyttää ihailtavan lyhyeltä ja tiiviiltä <3 Sitä paitsi myös Mesi-mami silloin tällöin rapsauttaa korvien taustaa (tosin ei kauaa) :) Sulo on komea, kaunis ja älykäs 🐯 Pualu-täti toteaa. Pusut, silut ja möyhät :€)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On siinä kyllä vähän, aika vähän mutta on. Nyt poistuivat muovikipot ja kuljetusboksin ovi sulkeutui Sulolta . Ystävä vinkkasi oman kissansa saaneen aknea syödessään muovikipoista.

   Poista
 5. Komia poika on! Minäkin olen utelias, paljonko tuollainen kissapoika painaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on punnittu. Tuloksia joutuu hieman odottelemaan ;)

   Poista
 6. Ihana tyyppi, harmi että rapsuttelu jatkuu. :( Ruffellakin välillä kutisee mutta nyt kun sillä on kortisoni taaa käytössä ei kutise. Kauanhan tällä kertaa pitää sitäkin syöttää :(

  VastaaPoista
 7. Hieno mies. Ei paremmin olisi voinut pientä tyttökissaa ottaa vastaan. Namulle ja Sulolle kävi hyvin, kun pääsivät kavereiksi. Turkista ei huomaisi mitään noista kuvista, jollei tietäisi. Kumma ettei ole yhtään karvatonta paikkaa, vaan Sulo osaa vain lyhentää niitä. Toivottavasti vaiva häipyy yhtä selittämättömästi kuin ilmaantuikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan että haihtuisi vaiva! Nytkin ystävykset tuossa lattialla vieressä kehräävät. Tuli yhteispunnitus. Tuloksia myöhemmin tällä viikolla!

   Poista
 8. Ekassa kuvassa Sulo sanoo ihan selvästi, mitäs siinä tuijotat :D Penturaksut on hyviä, meilläkin ne maistuu parhaiten aikuisille kissoille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kummasti toisen kipossa olisi aina parempaa. Silloinkin kun niissä on samaa ruokaa!

   Poista
 9. Kiehtovia kuvia taas kerran. Kyl on fiksu ja komee poika.

  VastaaPoista
 10. Vastaukset
  1. Pus sulle! Kyllä oli taas kätevää käyttää matkalaukkuvaakaa! Kassin sangatkin kestivät vaikka Namun punnitus tehtiin kaksi kissaa kassissa taktiikalla.

   Poista
  2. On se hyvä kun sillekin kapistukselle löytyi virka :)

   Poista
 11. Sulo on kyllä hurrrjan komea <3

  VastaaPoista
 12. Vastaukset
  1. Komea, viisas ja hyväkäytöksinenkin. Ei juurikaan tiputtele enää mitään särkyvää ;)

   Poista
 13. Ihana ihana mamnan poika ♡ Näyttää niin sopusuhtaiselta.
  Juu, muovikipot pois....Onnilla oli murkkuna kovasti aknea ja pesimme pojan leukaa akneshampoolla hammasharjan kanssa. Voi toista, kun oli niiin suloinen pyyhkeeseen käärittynä ja nautti leuka pystyssä operaatiosta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Onni ♥ Sulo on sopusuhtainen ja kaikinpuolin komea :)

   Poista
 14. Iso komea mies ♡
  Penturaksut olis herkkua meilläkin...

  VastaaPoista
 15. Komea on!
  Kokeilkaapa apteekista saatavaa Basiron -voidetta. Meillä ell neuvoi sen kun Sofilla oli aknea leuassa ja se auttoi hyvin. Ei ollut muovikippoja, mutta keraamisia, maalattuja ruoka-astioita jotka myös poistettiin.
  Basiron on ihmisille, mutta käy kuulemma myös eläimille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pistetään nimi muistiin! Kiitos vinkistä.

   Poista
 16. On se Sulo vaan niin komia, ja suloinen tietty;)

  VastaaPoista
 17. Harmi kun kutina on jatkunut! Mutta ainakin näissä kuvissa ei ole yhtä selkeää raapimakohtaa kuin viime kerralla kun julkaisit kaulakuvan. :) Komia poika ♥ Oletko vielä lähtenyt testaamaan voisiko ropsuttelu johtua ruokavaliosta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viimeksi Sulolla taisi olla vielä pentukarvaa, näkyi selkeämmin. Ruuassa yritetään välttää viljaa ja suosia raakaa.

   Poista

Kur! Kiitos kommentistasi.