sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Herätys ja hyvää yötä

Sunnuntaina

Heräsin vähän jälkeen seitsemän ja kävin tarjoilemassa serkuksille aamiaisen. Sen jälkeen painuin takaisin pehkuihin. Otin vielä parin tunnin tirsat ja herättyäni ryhdyin lukemaan kirjaa. Se ei ilmeisesti ollut toivottua käytöstä. Minua kävi puskemassa ylös sekä Namu että Sulo. Ja mitä tapahtui kuin kirja loppui ja vihdoin nousin ylös? 


Serkukset tietenkin ryhtyivät pesupuuhiin ja kävivät nokosille. Sulo punaiseen nukensänkyyn ja Namu sängynvieressä olevaan kissankoriin, josta siirtyi vaatekomerooni kun sen oven avasin. 

15 kommenttia:

 1. Vuoronvaihto! Sulo ja Namu olivat tehneet aamuvuoron (joka ilmeisesti meni ylitöille?), joten mamman noustua oli aika mennä levolle. Jonkunhan täytyy valvoa, ettei Naukulassa pääse tapahtumaan asiaan kuulumattomia asioita! ;)

  VastaaPoista
 2. Kun henkilökunta heräsi, kissat voivat ottaa rennosti ja mennä nokosille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti täällä ei kissojen mielestä riitä, että olisi hereillä jos sängyssä pötkötellään!

   Poista
 3. Juuri näin, eihän teillä kaikki suinkaan voi nukkua kun on jo suuri päivä. (Tuo sanonta suuri päivä on isäni aikoinaan meille huolestuneena ilmoittama asia, jos sunnuntaiaamulla nukuimme pitkään.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä muistan, että joku minunkin perheestäni tai isovanhemmistani olisi puhunut suuresta päivästä!

   Poista
 4. Mitä siitä tulisi, jos koko Naukulan väki pötköttelisi keskellä päivää! Serkukset huolehtivat, että järjestys säilyy ja vuorot pelaavat.

  VastaaPoista
 5. Eihän nyt koko talon väki voi yhtäaikaa pötkötellä! :D

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Ja näköjään siihen aikaan sen piti olla minä!

   Poista
 7. Työni täällä on tehty t. kisut :DDD

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.